Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מוסך מומלץ לטיפולים שוטפים בטויוטה בחיפה

qwertyasd
שימו לב! השרשור הזה בן 394 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ראשית, מקווה שזה הפורום הנכון.

להלן סיפור המעשה:

לפני מספר שבועות הייתי צריך להעביר את הקורולה 2010 שלי טיפול שנתי. בניגוד לכל הגיון כלכלי החלטתי להתפנק במוסך של סוכנות מורשה של טויוטה בחיפה. אחרי שכבר פקדתי אותו עם הרכב השנה שעברה והייתי מרוצה מהשירות וממחיר הטיפול דאז.

בסה״כ מדובר ברכב שמור עם קילומטראז׳ נמוך מאוד יחסית.

בסוף הטיפול גיליתי להפתעתי שאנשי המוסך ״פינקו״ את לוחית הרישוי הקדמית שלי במסגרת חדשה. לפני כן לא הייתה מסגרת בכלל כי אני לא מחובבי הז׳אנר.

חייבו אותי עליה סכום סמלי של חמישה שקלים  שעליו לא הודיעו לי על כך לפני כן למרות שבדר״כ דואגים להתקשר ולעדכן על כל שינוי מינורי.

ועוד הלכו וחיזקו לי את הלוחית לפגוש עם שני ברגי פח פח חדשים ונוצצים. עכשיו רק חסרה לי מדבקת חברה ליד מכסה תא הדלק ויש לי רכב חברה כיאה לרכבי השכרה. גם על תוספת הברגים שלא נחוצים לטעמי לא טרחו לעדכן ולשאול.

אחרי שהצגתי את טענותיי וסלידתי בפני נציג השירות שלהם, ואחרי לא מעט דין ודברים איתו בשמש הקופחת, הוא הציע בנדיבותו שבטיפול הבא שלי אצלם הוא יזכה אותי בסכום של 60 שקלים עבור לוחית רישוי חדשה והסכים גם לזכות אותי בחמשת השקלים שגבו ממני על המסגרת בעל כורחי.

לא ממש בא לי לחזור לאותו מוסך לטיפול השנתי הבא, גם בהינתן הזיכוי שמחכה לי שם, המזגן החזק בחדרי ההמתנה ועמדת הקפה והעוגיות. אפילו ערכת הכפפות והאלכוג׳ל שמחלקים שם לא תקנה אותי.

מחפש מוסך אמין וענייני עבור הקורולה שלי. בעדיפות לאזור חיפה אבל בשביל אחד טוב מוכן גם לגמוע איתה מרחקים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם דחפו לך פרסומת על הרכב וגם חייבו אותך בכסף?!?!
זה לא אמור להיות הפוך? שאתה תפרסם אותם ובמקביל ישלמו לך?

איזה חזירות. הייתי פונה לשירות הלקוחות של טויוטה. זאת חוצפה. מילא דחפו פרסומת. אבל גם לחייב אותך עליה?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק!

כשאמרתי בדיוק את הדברים האלה לנציג השירות, הוא טען שזה דבר מאוד אינדיבידואלי ולא לכולם זה מפריע.

השווה את זה למישהו שפעם הגיע אליהם והתעצבן שהתאפסו לו התחנות ברדיו אחרי החלפה של מצבר. כל נסיון להסביר לו שיש הבדל בין שינוי הפיך לבלתי הפיך עלו בתוהו. 🤦‍♂️

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם שלך הפיך. מוציאים את המסגרת.
אבל לחייב על המסגרת שנושאת את השם שלהם?
כמו כל הכרטיסי מועדון למינהם. בשביל לקבל הנחה אתה משלם על כרטיס מועדון. במקום לנסות למשוך את הלקוחות בעלויות נמוכות יותר או בשירותיות/ מקצועיות מנסים למשוך בדרך של חיוב על כרטיס מועדון.
הזוי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את המסגרת אכן אפשר להוריד בקלות.

אבל החורים בלוחית ובפגוש משני ברגי הפח פח הכסופים לא הפיכים 😕

עריכה: הנה תמונה של האפנדציט שקיבלתי

123.jpg

עריכה אחרונה על ידי qwertyasd
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה בהחלט מרגיז שקודחים בטמבון. אני תמיד מזהיר לא להחליף מסגרת, בטח לא "לקשט"את הרכב שלי

לא תמיד עוזר. עכשיו יש שיטה מהירה יותר, ולמען האמת, עדיפה. הדבקת סרט דק על המסגרת הקיימת .

(שליפה מהירה של המדבקה, והמצב חוזר לקדמותו ללא נזקים)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שנתיים מאוחר יותר...

עדיין ממשיך בחיפושים אחרי המוסך שלא יצטרך את הסיוע שלי בפרסום שלו. בייחוד אחרי שאני משאיר אצלו אלפי שקלים על חדר המתנה עם מכונת קפה.

האם בכניסה לכל נותן שירות אנחנו צריכים להצהיר שאנחנו לא מעוניינים שידביקו עלינו פרסומות?

IMG-20230811-WA0012.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אישית מאוד מבסוט מהמוסך שלי באזור חוף שמן. אין חדר המתנה מפונפן, אבל יש אדם עם נסיון שיעשה מה שתגיד לו, ובעיקר יגיד את האמת ויעזור לך. המינוס: אין משם תחבצ כמעט בכלל, אז לצאת משם זה או מונית או לקוות לטרמפ. אה, ומעשנים שם כל הזמן. כשהייתה לי טויוטה הייתי הולך בשנים הראשונות של הרכב למוסך של טויוטה. בהמשך חזרתי למוסכניק שאני מכיר, כשהמחיר זה השיקול העיקרי. תשקול מה חשוב לך. 

עריכה אחרונה על ידי ManInShadows
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ג'רי, מוסך קרוזר.

מומחה לטויוטות באשר הן טויטות. אמין ומקצועי. עובד עם חלפים מקוריים ויודע איפה אפשר להתפשר על חליפי ברמה טובה. כמובן שתמיד מסביר לפני העבודה מה ואיך הולכים לעשות.

המינוס הוא שהוא עובד לבד ותמיד צריך לקבוע מספר ימים מראש.

מצד שני, יש תחנת רכבת 10 דק' הליכה ממנו כך שאפשר להמשיך את היום דיי מהר לאחר שמשאירים שם את הרכב.

מומלץ מאוד.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 394 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...