Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

@old school כמוך כמוני, השטיפה היחידה שמצאתי שבה עוברים עם גרניק על הרכב לפני הכניסה למכונה זו שטיפה שהמקום יודע שהמכונה לא מספיק טובה בלי הגרניק.

טיפ כבר לא עוזר, המריחה אותה מריחה.

כשיש לי זמן וכח אני שוטף את הרכב בחצר ומנקה יסודי גם מבפנים.

פורסם (נערך)

במקום שאני המלצתי עליו בפתח תקווה, השטיפה הרגילה כוללת שטיפה חיצונית במכונה + ניקוי פנימי וייבוש. וזה מה שמגיע לי מהחברה.

אני מוסיף לו עוד 20 שקל (עם קבלה והכל) על תוספת של ניקוי ג'אנטים ווקס במכונה.

אחרי זה עוד 10 שקלים טיפ לבחור שמייבש ומנקה בפנים, והם עושים עבודה טובה מאוד.

בד"כ אני הולך לשם בשעות הצהריים (12:00-13:00 בצהריים), לפעמים יש קצת תור אבל לא נורא

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קצת קשה לי עם הפוסט הזה...

מפריע לך רמת השטיפה בשטיפומט? אתה פדנט ורוצה רכב נקי ממש?

שים פעם בחודש 50 שקל ושטוף אותו עצמאית במקום טוב ושלום על ישראל...

זו הדעה שלי בכל אופן.

• רעיון טוב! 3

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

אני מניח שכוונת פותח השרשור (שאני מזדהה עמו כ"בעל" רכב ליסינג מהעבודה) היא הזלזול וההרגשה שמי שמגיע עם רכב ליסינג לתחנת שטיפה הוא "לקוח שבוי" ומוגבל לתחנות של הסדר השטיפה מצד אחד, ומצד שני אם מדובר ברכב ליסינג אז לא אכפת לבעל הרכב מאיכות השטיפה של רכב הליסינג.

זה כאילו שאם אתה משלם בתן ביס תקבל במסעדה מנה קטנה יותר או באיכות נמוכה יותר...

ברגע שבית עסק בחר להצטרף להסדר עם חברה גדולה הוא נותן להם הנחה אך מרוויח "לקוחות שבויים" - אבל ברגע שהוא בחר להיכנס להסדר הזה - הוא מחוייב לתת את אותו שירות לכלל הלקוחות. בפועל, בתחנות שטיפה זה ממש לא קורה!

פורסם
לפני כשעה, yuvalganim כתב:

קצת קשה לי עם הפוסט הזה...

מפריע לך רמת השטיפה בשטיפומט? אתה פדנט ורוצה רכב נקי ממש?

שים פעם בחודש 50 שקל ושטוף אותו עצמאית במקום טוב ושלום על ישראל...

זו הדעה שלי בכל אופן.

אני לא פדנט ברמות על. זמני מוגבל.

יש לרכב נקודות לכלוך עמוק שלא יורדות בקלות. אין לי מושג מה עושים עם זה. מעולם לא היה לי רכב חדש.

בנוסף אפילו לא מנקים חרקים שנמרחו להם על השמשה והפגוש. אין פלא שצבע של רכבי ליסינג נראה זוועה אחרי 3 שנים.

הייתי בטוח שיש אצלנו שירות שטיפה שבאים ולוקחים את הרכב. מסתבר שהוא בוטל.

אני מניח שאם הרכב היה בבעלותי יתכן והייתי קצת יותר מתאמץ.

זה לא רכב נקי ממש. זה רכב שחווה זלזול. ראית את התמונה שהעליתי? הליצן בשטיפה אפילו לא טרח לבזבז קצת זמן גרניק על הפגוש.

מגיעות לי שתי שטיפות בחודש. מצד אחד רכב עם שתי שטיפות אוטומטיות בחודש יהיה מלא שריטות. מצד אחד אמור להיות.

שטפתי פעמיים, אחרי הראשונה נשארו הרבה נקודות לכלוך עמוק שהראו לי בשטיפה שלא יורדות.

הראיתי לקצין הרכב שטען שהן כן יורדות בשפשוף ואמר לי להכניס בקרוב פשוט לעוד שטיפה.

בשטיפה השנייה הרכב יצא מלוכלך כמעט כמו שנכנס.

פורסם

קיפוד ים - בוא אני אגיד לך שגם אם הרכב לא היה ליסינג עם שטיפומט, כמעט ואין שטיפה אחת בארץ שתעשה עבודה נורמלית.

ואם כן תתכונן לשלם קרוב ל-100 שקל.

לגבי הגינגים האלה - הרכב צריך לעשות פלסטלינה להוציא אותה.

אם הרכב הגיע ככה עשית טעות שלקחת אותו. היית צריך להגיד להם - תנקו ותביאו. אם זה נהיה אצלך - זה מעצים וזה יחזור.

גם לי אין זמן ואת הזמן שיש לי לא בא לי לבזבז במכון שטיפה, אז אני מאוד מבין אותך.

מה גם שנראה שלא משנה מתי תבוא, יהיה מפוצץ.

או שתמצא זמן, או שתלמד לחיות עם זה.

פורסם

עדכון -

הכנסתי את הרכב לעוד שטיפה, שהומלצה עי הקצין רכב.

יצא יחסית נקי. עדיין רואים שאריות חרקים בפגוש הקדמי. לגבי הגינגים, שזה בעצם נקודות לכלוך שיושבות בתוך הצבע - בעל מכון השטיפה אמר שצריך פלסטלינה.

קצין הרכב הראה לי שזה יורד עם ספוג פלא בקלות.

לא מפתיע. ספוג פלא זה נייר ליטוש מאוד מאוד עדין.

אמר שאין בעיה בצבע של הרכב. הרכב הגיע נקי.

אומר שזה מעצים ושזה יחזור כנראה.

בקיצור, רכב ליסינג סטנדרטי. לאף אחד אין עניין להשקיע הרבה כסף/זמן/משאבים בנקיון שלו. 

קצת מאכזב אבל זה מה יש.

צביעה כללית לחברת ליסינג עולה כנראה פחות מ1000 שח, ככה שהם ממש לא מחזירים את ההשקעה. אני חושב שאולי במקום שתי שטיפות בחודש אפשר היה לקבל אחת נורמלית וטיפול מעמיק פעם בשנה. 

אולי ברכב הבא צריך לקחת צבע כסף או משהו קצת יותר צבעוני. רואים כל דבר קטן על הmoon white שהוא מאוד יפה לטעמי.

תודה על הדיון הערני וכל התגובות.

עוד סיבה למה לא לקחת ליסינג יד2...

פורסם
בתאריך 1.9.2020 בשעה 11:44, KipodYam כתב:

אני לא פדנט ברמות על. זמני מוגבל.

אתה כן. אתה פדנט ברמות על. וזה בכלל לא הרכב שלך, הוא של המעסיק. 🤦‍♂️

בשביל רכב נקי בארץ, ליסינג או לא, יש בדיוק שתי אפשרויות:

1. מנקה לבד.

2. משלם הרבה.

תנקה פעם אחת האוטו באמצעות שרירי הידיים שלך או באמצעות הארנק שלך, תבחר את החנייה בקפידה,

ומשם השטיפה הדו-חודשית (שהיא פינוק לא נורמלי) כבר לא תצטרך לעבוד כל כך קשה.

• מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...