Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז החדשה - תחילת השיווק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה ג'אז החדשה מגיעה לישראל כשהיא חמושה ברשימת אבזור בטיחות ארוכה מאוד ולא פחות משלושה מנועים! 

מה אתם חושבים, בעולם של ג'יפונים, יש לה סיכוי לשרוד?

1502662386_MAIN---2020.thumb.jpg.b0d6cc26ff43afe50601cf4e78b550ce.jpg

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי יש להונדה בעיה וקוראים לה יאריס היברדית.

אמנם האיבזור טוב אך היאריס זול יותר, מציעה אבזור בטיחותי טוב, וגם בעלת תדמית מעולה. ואישית בעלת עיצוב מודרני יותר, ההונדה די מקבלת ביקורת על עיצוב פושר ודי מיושן מאחור.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היאריס לא באמת מתחרה בג'אז. היאריס היא סופר מיני קלאסית, הג'אז תכלס הרבה יותר קרובה למיקרו-וואן. היא בערך פי 32 אלף (לא מדוד) יותר מרווחת מכל סופר מיני אחרת.

פורסם

הגאז תמיד היה מאווד מרווחת וזה אחד הנקודות חוזק שלה,  אבל לא חושב שהמרווח זה מה יגרום לאנשים להעדיף אותה מאשר גיפון שגם הם מרווחים אך עם פוזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי המחיר מוגזם , אישית הייתי מעדיף להוסיף עוד כמה אלפי שקלים לפוקס st line שהיא בקטגוריה מעל גם מבחינת סגמנט, וגם כנראה מבחינת הביצועים וחווית הנהיגה . בכל מקרה מעניין איך הג'אז מרגישה על הכביש, כי הנתוני ביצועים שלה די דומים לזריזות שבסופר מיני. קורסה, קליאו והאיביזה. 

פורסם
לפני 5 דקות, Shay Fishman כתב:

אישית הייתי מעדיף להוסיף עוד כמה אלפי שקלים לפוקס st line שהיא בקטגוריה מעל גם מבחינת סגמנט,

למען הסר ספק, גם אני, ה-ST ליין מכונית מטמטמת ואהבתי אותה מאוד. אבל הקהל של הג'אז הוא אחר לחלוטין, הוא זה שרוצה אוטו קטן אבל פרקטי ומשפחתית לא משחקת במגרש הזה כי היא פשוט גדולה מדי. 

לפני 6 דקות, yulianx כתב:

אבל לא חושב שהמרווח זה מה יגרום לאנשים להעדיף אותה מאשר גיפון שגם הם מרווחים אך עם פוזה.

זה מה שגרם להם לקנות את הדורות הקודמים בערמות. אבל עכשיו שאני חושב על זה, מעניין באמת לבדוק את המרווח והשימושיות ביחס לג'יפון במחיר דומה.

פורסם

רכב ליסינג ותיירים מושלם,

אני כבר רואה אותה נוסעת בכביש באיזה קיץ, עם תיירים בתוכה, בטיילת של תל אביב ועם מדבקות של חברת הליסינג בחלון + בדפנות,

או מנגד אנשים שמחפשים רכב עם מרווח ושווי שימוש נמוך יותר,

ואישית, חייב לציין שהאדומה דווקא נראית בסדר גמור.

ובנימה רצינית, קהל היעד של הונדה הוא אחר, תמיד היה, מספיק לבקר פעם או פעמיים באיזה מוסך מורשה של מאיר, לראות איזה אדם מבוגר שמגיע בהונדה סיוויק משנת 08', מבחינתו זה מרצדס.

או כמו שפעם יצא לי לראות זוג בני 70+ לדעתי, מגיעים לטיפול בג'אז שלהם, מנקים את הרכב עם מגבון לאחר הטיפול.

פורסם

להונדה ג'אז החדשה קיימת גרסה נוספת - "קרוסטאר".
שהיא גרסת במראה SUV במרכב מוגבה של 25 מ"מ מהדגם הרגיל. 

באם תהייה החלטה נבונה של של היבואן לייבא את הדגם "קרוסטאר".
הוא יוכל להגדיל את המכירות של הונדה ג'אז.

200540_ALL-NEW_HONDA_JAZZ_DELIVERS_POWERFUL_HYBRID_PERFORMANCE_AND_ADVANCED-970px.jpg

pic_crosstar_main-970px.jpg

פורסם
זה מה שגרם להם לקנות את הדורות הקודמים בערמות. אבל עכשיו שאני חושב על זה, מעניין באמת לבדוק את המרווח והשימושיות ביחס לג'יפון במחיר דומה.
את הדור לפני הקודם, שנמכר באותו מחיר , לא מכרו בערמות. או מכרו בעיקר לחברות ובקושי לפרטיים. אני רואה פה שידור חוזר.
פורסם
לפני כשעה, eyalkar כתב:
להונדה ג'אז החדשה קיימת גרסה נוספת - "קרוסטאר".
שהיא גרסת במראה SUV במרכב מוגבה של 25 מ"מ מהדגם הרגיל. 

באם תהייה החלטה נבונה של של היבואן לייבא את הדגם "קרוסטאר".
הוא יוכל להגדיל את המכירות של הונדה ג'אז.

הכל עניין של מחיר, והקרוסטאר יקרה מדיי בשביל השוק שלנו.

פורסם

התמחור פשוט הזוי בעיניי. אני לא רואה איך היא הופכת לרבת מכר ברמת המחיר הזאת.

מאמין שהמחיר נופח מלאכותית לשם מתן הנחות לחברות הליסינג

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

הרכב ,לפחות בחוץ ,נראה ממש זול ולא מושך. גם חיפויי פלסטיק לגלגלים, מולטימדיה 5" והעדר חיישני רוורס במחיר 120 אלף ש"ח זה קצת מעליב.  ושילוב של 3 מנועים לא מגדיל משקל ומעלה סיכוי לתקלות ?

עוד דבר אחד מוזר ששמתי לב וגם היה בדגם הקודם - סף תחתון של דלת חמישית ממש צמוד לפגוש, כך שכל מכה קטנה מאחורה מעקמת את הדלת.

עריכה אחרונה על ידי shrek
פורסם
לפני 4 שעות, shrek כתב:

גם חיפויי פלסטיק לגלגלים, מולטימדיה 5" והעדר חיישני רוורס במחיר 120 אלף ש"ח זה קצת מעליב

זו הגרסה הבסיסית, הגרסה ללקוחות פרטיים נראית בסדר גמור (אבל משום מה גם לה יש טאסות פלסטיק על הג'אנטים)

לפני 4 שעות, shrek כתב:

ושילוב של 3 מנועים לא מגדיל משקל ומעלה סיכוי לתקלות ?

זה הונדה, הן בכל מקרה לא מתקלקלות 😅

לפני 4 שעות, shrek כתב:

עוד דבר אחד מוזר ששמתי לב וגם היה בדגם הקודם - סף תחתון של דלת חמישית ממש צמוד לפגוש, כך שכל מכה קטנה מאחורה מעקמת את הדלת.

זו תצורה שמאוד נפוצה במכוניות סטיישן, והיא מאפשרת שפת הטענה שטוחה. אגב, זה המצב גם בערך בכל ג'יפון שאני יכול לחשוב עליו.

סתם לדוגמה, בספורטאז' אני מניח שה"חיבור" בין הפגוש לדלת תא המטען גבוה בערך ב-15 ס"מ מאשר בג'אז, ובכל מקרה הוא עדיין עמוק בתוך הגובה של חזית של מכונית. כך שאם מישהו ייכנס בספורטאז' מאחורה, הוא יעשה נזק בדיוק לאותם חלקים כמו בג'אז.

2017-Kia-Sportage-EX-AWD-rear-end-03.jpg47339_Honda_Jazz2018_001.JPG

• תוכן חדש...