Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא בדיוק בכביש, אלא בתחנת דלק (דור אלון בכניסה לערד). סיימתי לתדלק ולידי עמדה סובארו מונעת, עם שני ילדים במושב האחורי, בני 5 ו7 או 6 ו8 או משהו כזה. אין סימן להורה באיזור, העיניים מחפשות, עוברת דקה ועוד דקה. האמא יוצאת מהאלונית. לגשת? לא לגשת? להעיר? להתערב? 
האמא נכנסת שוב לאלונית!!
מתקרב לאוטו, מסתכל שאכן יש מפתח בסוויץ'. מניח יד על מכסה המנוע, הרכב מונע, 120 אחוז. 
מחכה. האמא יוצאת. ניגשתי אליה בנימוס -
"את תסלחי לי שאני מתערב, כן?"
"כן?"
"האוטו מונע?"
"כן"
"הילדים בפנים?"
"כן"
"את מבינה שמספיקה דקה והם כבר לא פה?"

"מי שייקח אותם, שיהיה לו בהצלחה"
😲😲😲
אני הרמתי ידיים (פיזית!!) , התרחקתי לאוטו בצחוק רם והספקתי עוד לשמוע אותה אומרת "תודה על ההערה".

אני ממש מקווה שנכנס לה משהו לשכל.

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • אהבתי 1
  • משעמם 1
  • מצחיק 3

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

"זה רכב ליסינג - הוא צריך לשרת אותי. לא אני אותו ".

אמנם לא נאמר "על הכביש" אלא בחנייה הציבורית של הבלוק בו אני גר.

שכן ראה אותו שוטף את הרכב עם מיכל ידני והציע לי בטוב ליבו לנצל (עבורי) את הזיכוי של השטיפות שיש לו מעבודה שלו (נחמד - אבל כמובן סרבתי).

משם התגלגלה השיחה לתחזוקה של הרכב (ולמה יש דברים שהם ממש לא חשובים, כמו ח"ח בתחזוקת הרכב למשל...) ולמשפט הזה, שהוא כ"כ נפוץ.

(טוב - יש לו איוניק חדשה, אבל התפיסה שלנו לגבי "איך צריך להתייחס לרכב" היא שונה. לגמריי).

• רעיון טוב! 1

alfa 156 2.5.

פורסם

לאחרונה, ראיתי בפייסבוק טענה שלא צריך להחליף צמיג לפני 75 אלף ק"מ או כמות מסוימת של שנים (לא זוכר).

כמובן אני מת על כל אלו שאומרים שזה בזבוז כסף לשטוף את הרכב עם שמפו לרכב ושאפשר לשטוף עם סבון כלים וכו'. אנשים לא מבינים את הנזק שהם גורמים לצבע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 27.7.2020 בשעה 00:12, federbar כתב:

אפשר להסיק שכיפה לא באה לך בטוב? 

ממש לא, רק טיפוסים מסויימים שאצלם הכיפה היא נזם זהב באף חזיר לפי ההתנהגות שלהם לאחרים לא באים לי בטוב. יצא לי להיתקל בכאלה בעיקר באזור ירושלים.

כמו שגם אתה בטח יודע, כיפה היא לא אסמכתא לכלום ולא צריך לשפוט אדם לפי הכיפה או העדרה אלא לפי ההתנהגות. גם לא צריך להעלב בשם הכיפה כי היא לא מחליטה בעצמה על איזה ראש לשבת.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 26.7.2020 בשעה 10:47, SlowRide כתב:

נסעתי עם חבר ברחוב חד סטרי צר ופתאום באה מולנו נהגת שנכנסה באין כניסה נגד כיוון התנועה. החבר שנהג צפר לה, הבהב לה וזז לתוך חניה של בית כי היא לא הראתה סימני עצירה. מגיעה אלינו, החבר פותח את החלון ואומר לה "את לא רואה שזה אין כניסה? יש חוקי תנועה במדינה הזאת!" והיא עונה העצבים "לא! ב(שם הישוב שבו זה קרה) האדיבות באה לפני חוקי התנועה, חצוף! רואים שאתה לא מפה!" ונסעה משם.

קרה לי כשהייתי בתיכון,רק שלא היה לאן לזוז. הנהגת מנוגדת הכיוון צעקה שהיא נכנסה באין כניסה 'כי היא בורחת מפקק'. זה שמאה מטר קודם היתה לה יציאה לרחוב אחר, שהיה מוביל אותה למחוז חפצה, לא נקלט. 

בקיצור, היא הודיעה שהיא לא נוסעת רוורס, לי הצופר היה מקולקל, אז חבר שלי הוציא חצי גוף מהחלון וצעק לכיוונה 'ביפ!!! בייייייפפפפ!!'.

ככה עמדנו, עד שרכבים נוספים התקבצו מאחורי ולא הייתה לה ברירה 

• מצחיק 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

האמת שלי היתה חוויה הפוכה מזה - של שקט מוחלט בזמן שאתה מבין שאתה בתוך סוג של סרט אימה (שהיה כולו בראש שלי ולא במציאות). 

כשהבן היה בן שנה - שזה סה"כ שלוש וקצת שנים אחורנית בזמן. 

היה לילה אחד שהוא היה חולה וממש בכה ולא הצלחנו לעזור לו - החלטתי לא לקחת את הסיכון ומדובר ב2-3 לפנות בוקר ולקחת את הילד למרפאת חירום.

דאז בראש העין לא היתה מרפאת חירום והברירה היתה או אלעד שאני לא מכיר ולא יודע או קסם שאני מכיר ויודע. 

בקיצור אני נוסע לתוך כפר כסם אבל לקחתי את הפניה הלא נכונה בY ואני נכנס עם תינוק בוכה ברכב ב3  לפנות בוקר לסמטה שמאלה בשתי חבורות ענקיות של נערים שמביטים זה על זה מעבר לצידי הכביש כאילו עוד רגע - נלחמים\מתנשקים - אין לי מושג מה הלך שם, שני המקרים נראו לי כמו מקום שאני לא שייך אליו. 

אני עובר דרכם בנסיעה איטית והמבטים האלה שגרמו לי להרגיש כאילו הם רואים עוף בגריל - בקיצור לא הרגשתי שייך. 

ואז כשהייתי צריך לחזור כשהבנתי שזו היתה הפניה הלא נכונה. 

השקט... והמבטים שלהם שהשתנו לסוג של WTF או שיש לו שכל של יען או שיש לו ב@#$ של אחד

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

יש כל כך הרבה! 🤣

זה מה שאני זוכר מהתקופה האחרונה:

1. שבת בצהריים לפני שבועיים. מחפש חניה בארסוף על החוף. חניית כורכר מפוצצת רכבים.

פתאום איזה מפגרת לפני פשוט נעמדת במעבר ובאה לצאת מהאוטו!

אני צופר לה חצי דקה והיא פשוט מתעלמת. כשיצאתי מהאוטו יחד עם תנועת "מה נסגר",

היא שיחקה אותה תמימה. אני אומר לה זה גברת זה מעבר פה, מה היא עונה?

"אז מה, יש מעבר גם בצד השני". אני בשוק. מסביר לה שגם לאיילון יש מלא כניסות אבל לא חוסמים.

היא: "אז איפה אחנה?" אני: "אבל זה מעבר" היא:"מה עושים?" אני: "מעבר.."

עשתה פרצוף של "ירד לי האסימון" ופינתה את המעבר. אני עדיין בשוק מהטמטום...

2. נוסע בניסאן GTR. נעצר לידי רכב עם צעירים בני 17.

"תגיד, זו GTR אמיתית?" אני בהלם מהשאלה אבל בלי להתבלבל עונה "לא איפה הלוואי,

זו ניסאן מקסימה קופה ששמתי לה מדבקות גיטיאר מ-EBAY".

הם טיפה מבולבלים "אהה סבבה יפה אחי".

כאילו מה זה איביזה שאני יכול לשים מדבקה של קופרה? מונית מרצדס עם מדבקה של AMG?

מה נסגר עם אנשים. אין דברים כאלה.

3. עוזר למישהי בתחנת דלק למצוא איפה ממלאים מים לוישרים. כל המנוע מלוכלך כאילו

היא עושה כל יום סיורים בסיני. משהו ברמה ממש קיצונית. האוטו גג בן 4-5 לא איזה גרוטאה.

אני: "תגידי מי מטפל לך באוטו?" היא: "לא עשיתי טיפולים כבר כמה שנים, נראה לי פעם ראשונה

שפתחו באוטו הזה מכסה מנוע" אני: "לא חראם..?" היא: "כל עוד האוטו יחסית חדש לא אכפת לי,

שמי שיקנה אחרי ידפק" (תוך כדי צחקוק). אחלה שיטה באמת... 🙄

עריכה אחרונה על ידי Shmelov
  • מצחיק 4
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)

חבל שאי אפשר להגיב לחלק מהתגובות עם facepalm.

יש פה מקרים הזויים לגמרי.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...