Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

WOW[emoji35]
איזו עזות מצח מצדך לצאת בהאשמה על פגיעה בזדון, כשאין בידך אפילו בדל של ראיה.

איפה קראת את זה?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בס"ד

לפי מה שאני יודע, אם מחשב הרכב מזהה כביכול זיהום אוויר, ברגע שהערכים חוזרים לנורמל, הנורה כבית מעצמה, לא?
כך שגם אם הבוחן אולי נגע, החזרה של החיישן למקום, הנורה הייתה כבית.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

בחלק מהמכונים, בבור יש מצלמה שמשדרת בזמן אמת למסך שנמצא ליד הבור, כדי שהנהגים יוכלו לכוון את הרכב וגם לראות מה קורה למטה.

אני ממליץ לציבור הנהגים להעזר בה.

פורסם
לפני 9 שעות, omricn כתב:

אני חושב שלא הובנתי כראוי חברים, אני ממש לא יצאתי בשום האשמה, כראיה קראו שוב את התגובה שלי. גם לא חשבתי כך, לא תוך כדי ולא אחרי, פשוט מהמצב בשטח - אין סיכוי שמדובר בצירוף מקרים. מישהו נגע בחיישן או במשהו שקשור לחיישן וכתוצאה נדלקה נורת מנוע. נראה שהעסק היה הפיך והנורה נדלקה עקב ניתוק רגעי של החיישן ולא ניתוק מלא.

קומפי - בשום שלב לא טענתי שהבוחן ניתק וחיבר משהו בחזרה, אין צורך להכניס מילים לפי.

סליחה, אם חשדתי בכשרים.

שוב, לדעתי מרפי כן התערב במקרה שלך ולא הבוחן.

לפני 7 שעות, רוני והאונו כתב:

הקטע עם המנורות שהוא ויתר לך זה חלק מקטע שהם מחפשים להכשיל סתם. אני משתמש באוסרם קול בלו 5000k שזה תקני ובכל זאת הם משכילים בכוונה כי זה לא הנורא שבאה עם הרכב. אני לא מאמין שברכב חדש שמגיע כולו אור לבן וערפל ולדים, יש רפלקטור מיוחד משאר הרכבים.
אפילו אם הנורה במספר רישוי היא לד לבן ולא נורת להט שמראה פחות טוב הם מכשילים בשיטת מצליח.
אם אני לא טועה מותר עד 5000k ותאורה צהובה או לבנה בלבד
בדקתי את הנושא בעבר וגם הייתי עובר טסט בלי בעיה עד שפעם אחת סימנו את כל התאורה.ולפני טסט כעת, אני מחליף נורות.
אם זה באמת לא היה חוקי היו מעירים לי שוטרים

נורות כחולות לא צולחות את המבחן ולא 'מכשילים' סתם.

נורות לד אשר אינן מותקנות ברכב מבית יצרן הרכב פוסלות את הרכב מלעבור מבחן(אין קשר לעצמה).

באמת שוטרים, אתה מכניס למשוואה הזו את כחולי המדים?

לפני 6 שעות, ניקו פ. כתב:

איפה קראת את זה?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

כך הבנתי מקרית הטקסט(ראה למעלה את התנצלותי).

אגב, מקריאה נוספת לא מובנת התנהלות נוספת.

אם נדלקה נורית תקלה, הבוחן צריך להפסיק את הבדיקה ולציין 'לא נבדק - נורית בדוק מנוע דולקת'

לפני 3 שעות, rotemb כתב:

בס"ד

לפי מה שאני יודע, אם מחשב הרכב מזהה כביכול זיהום אוויר, ברגע שהערכים חוזרים לנורמל, הנורה כבית מעצמה, לא?
כך שגם אם הבוחן אולי נגע, החזרה של החיישן למקום, הנורה הייתה כבית.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

לא בהכרח. בדר"כ יש לאפס נורית תקלה שנדלקת.

לפני 3 שעות, Legend כתב:

בחלק מהמכונים, בבור יש מצלמה שמשדרת בזמן אמת למסך שנמצא ליד הבור, כדי שהנהגים יוכלו לכוון את הרכב וגם לראות מה קורה למטה.

אני ממליץ לציבור הנהגים להעזר בה.

לא בחלקם. המצלמה והמסך חייבים להיות בכל המכונים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני 15 שעות, omricn כתב:

ואני בטוח ב101% שהעובד שם למטה נגע בחיישן כלשהו שגרם לתקלת מנוע ובהתאם - לתערובת שגרמה לכישלון בבדיקת הזיהום.

לגבי שאלה שעלתה - למה מסיקים שאתה מאשים - זה פשוט כתוב כך.

וגם הכותרת "הוכשלתי" ולא נכשלתי - קשה להבין אחרת.

בלי קשר - סיכוי לא קטן שבקרוב תחליף קטליזטור או חיישן. מדגיש סיכוי. אני לא בטוח. 

פורסם

סיכוי שואף ל 0 שכתוצאה ממעשי הבוחן נדלקה הנורה. הכול נסיבתי. קפצת להסקת מסקנות (101%....)

בלי שום ידע טכני, הכול על סמך השערות.

הבוחן לא "נוגע" בחיישן לוהט מחום, אין לו מה לחפש שם אלא אם הוא מזוכיסט חובב כוויות.

נורית ההתראה בלוח שעונים לא מגיבה מיד לניתוק החיישן.

גם אם תנתק כליל את הקונקטור שלה הנורית בלוח לא תדלק מיד (בכל אופן כך זה בגולף).

כמו כן אם מדובר על חיישן חמצן אחורי (החיישן הקדמי בד"כ נמצא בתא המנוע) אז הוא לא משפיע על התערובת.

ייתכן ויש לך מגע רופף בצמת החוטים המובילה לחיישן או בכניסה לחיישן עצמו.

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

מגע רופף גם היה כיוון המחשבה שלי. יכול להיות שנגעו לא בכוונה ויכול להיות שהרמת הרכב ע"י המתקן

גרמה לחיבור לזוז קצת.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אם הוא היה מנתק אז התקלה לא היתה עוברת ע"י איפוס. 

ובספק שבכלל קיים משהו מתחת לרכב שאפשר לגעת ולגרום לדבר כזה או אחר. 

פורסם
לפני 9 שעות, teyal כתב:

סיכוי שואף ל 0 שכתוצאה ממעשי הבוחן נדלקה הנורה. הכול נסיבתי. קפצת להסקת מסקנות (101%....)

בלי שום ידע טכני, הכול על סמך השערות.

הבוחן לא "נוגע" בחיישן לוהט מחום, אין לו מה לחפש שם אלא אם הוא מזוכיסט חובב כוויות.

נורית ההתראה בלוח שעונים לא מגיבה מיד לניתוק החיישן.

גם אם תנתק כליל את הקונקטור שלה הנורית בלוח לא תדלק מיד (בכל אופן כך זה בגולף).

כמו כן אם מדובר על חיישן חמצן אחורי (החיישן הקדמי בד"כ נמצא בתא המנוע) אז הוא לא משפיע על התערובת.

ייתכן ויש לך מגע רופף בצמת החוטים המובילה לחיישן או בכניסה לחיישן עצמו.

אכן אולי הייתי צריך לסגנן את ה"השערה" שלי כך. ייתכן שמשהו לא יושב טוב וההתעסקות או ההרמה של הרכב גרמה לנורה להדלק. בכל אופן, התקלה לא חזרה על עצמה לאחר כ40 קילומטר של נסיעות בתוואי משתנה.

בכל אופן, זו סתם הייתה שעת סיפור, ללא כוונה אחרת.

סופש מעולה לכולכם חברים.

פורסם

אז היית צריך לכתוב את זה כסיפור ולא כתוכחה  ולתת לאנשים פה לשער מה יתכן שקרה, כי זרע הקונספירציה והטעם הרע כבר זרעת בשרשור.

פורסם

רק רוצה לחדד:
החיבור של החיישן חמצן לא נמצא על החיישן עצמו. לחיישן יש צמה של בין 30 ל 80 ס"מ בממוצע והוא מתחבר לצמה (שקע תקע) שהולכת למחשב ניהול מנוע. לרוב - החיבור הזה נגיש מהחלק העליון של תא המנוע (מלפנים או מאחור - תלוי בתכנון), ופחות מהחלק התחתון (לפחות לפי מה שמוכר לי).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לגמרי נכון.

לרוב הגישה למחבר של החיישן העליון הוא מכוון תא מנוע וכמובן שאין בעיה לנתק ולחבר בזמן שהמנוע ומערכת הפליטה חמים מאוד. 

• תוכן חדש...