Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה מאד.

הרכב הכי שנוא עליי.היתה לי כזו.מדומני ששנת 1987.יום אחד שמעתי רעשים בנסיעה.הרכב נגרר למוסך שם גילו שכל השלדה נשברה .ביצעו ריתוך והעפתי את הרכב.היו ימים.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
לפני כשעה, IRON-MAN כתב:

יפה מאד.

הרכב הכי שנוא עליי.היתה לי כזו.מדומני ששנת 1987.יום אחד שמעתי רעשים בנסיעה.הרכב נגרר למוסך שם גילו שכל השלדה נשברה .ביצעו ריתוך והעפתי את הרכב.היו ימים.

איך נשברה? פשוט סתם ככה?

פורסם

מישהו יכול להסביר מה ההגיון לדחוף גלגל ספייר בתא המנוע, ואיך כל האיזור לא עולה באש (או גומי) בזמן נסיעה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם (נערך)

דוקא מאוד הגיוני. היתה לי פיאט 127 (ואחרי זה גם נהגתי בפיורינו) שם הספאר היה בתא המנוע.

המנוע מספיק קטן כדי שישאר שם מקום לצמיג. בתא המטען לא מתבזבז מקום (ב-127 יש תא מטען מכובד, אפילו ישנתי בו לילה אחרי קיפול מושבים אחוריים).
יתכן שהחום בתא המנוע מקצר במעט את חיי הצמיג. לא משהו שחשתי בו. הצמיג רחוק מהמנוע ואיננו לוהט - בטח לא בסכנת שריפה.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם (נערך)

הצמיג הרזרבי ב-127 היה בגודל מלא, ועדיין לא גרם צפיפות בתא המנוע. בשעתו היתה גם איזו אגדה שהוא מסייע בבטיחות בהתנגשות, אין לי מושג מה יסוד האמונה הזו.

כמובן שלסיאט עבר פיאטי, אם כי האביזה התהדרה  במנוע System Porsche (הלוחית מצולמת בהודעת הפתיחה).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וגם ברנו 14 שהיו לי. אבל הן קרובות משפחה של ה-104.

ב-127 (ובעוד דגמים מאותו עשור) היתה מוזרות אחרת - מכסה מנו שנפתח "הפוך", הגישה למנוע רק מהצד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספייר בתא המנוע היה בסובארו לאונה עד הדור האחרון שנמכר עד 1993 שהיו ממנו עשרות אם לא מאות אלפי יחידות בארץ, לא קורה לצמיג שום דבר. 

• רעיון טוב! 2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו ששאר רכיבי הגומי שם לא מתבשלים.

יש לך חלקים מגומי בתא המנוע שמחזיקים 30 שנה, אז מה הבעיה שיהיה שם צמיג שמחליפים מדי פעם.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם עליהם יש עומסים לא קטנים.

יש לך בתוך המנוע אטמים מגומי שחשופים לחום גבוה הרבה יותר מאשר גלגל ספייר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז בעצם מה שאתם אומרים לגבי בישול גומי בתוך תא מנוע זה: 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מזל טוב, כל הכבוד על השיפוץ והעבודה הרצינית. בהקשר לרכבי הסיאט איביזה 86-91 יש אחת כזאת בצבע אדום, עומדת ליד הכביש, בחצר של בית ביבניאל, אפשר לראות אם ממשיכים קצת אחרי  הכניסה, מכיוון צומת אלומות אם איני טועה. בכל אופן ראיתי אותה לפני כארבעה חודשים בערך.

עריכה אחרונה על ידי אטלנטיקה-תל אביב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...