Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

VOLVO S60- התחדשתי, ומספר שאלות


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחרונה החלפתי רכב לדגם של VOLVO S60-T4 שנת 2013. הרכב עשה 72,000 יד שניה, נמכר במחיר 38,000 כאשר היה מטופל בזמן במוסך המורשה ומתוחזק היטב. ראשית- חשוב לי לדעת את חוות דעתכם על העסקה בהתחשב בסוג הרכב, המחיר והנתונים שהבאתי.

 

ועכשיו מספר שאלות:

-אחד הדברים שמפריעים לי אישית חיצונית ברכב זה הגלגל והג'אנט שלו שיחסית קטן לגודל הרכב. הבנתי שיש אופציה לשדרג לגדלים גדולים יותר. האם מומלץ ואיפה אפשר למצוא אותם?

 

-הבנתי שיש אופציה לבצע עדכון תוכנה לגיר ולמנוע. מאחר ומדובר בגיר רובוטי אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם מה מומלץ וממה עדיף להמנע.

 

-עצות שלכם לתחזוקה מונעת של בעיות גיר ומנוע ברכב? כגון החלפת שמן גיר בתדירות גבוהה יותר וכו.

 

כבר הספקתי לעשות לרכב טיפול פוליש בסיסי כולל פלסטלינה ואוטם צבע בסוף.

הנה כמה תמונות:

51e90640db06d93105f97927b23203d8d55dfce7

 

a3647eb34579fa66fee66a54aaf0931cb66eef83

 

a343cdeac43b9fb0a20b68b03d2d9a2a8c4fd6b3

 

b9c2fc11860d49b3436bfb6ed26485d5b001bd0f

 

869d33a928ac93e7215de6197f310c508d7e26cf

 

פורסם

תתחדש ותהנה.     

ממליץ לחכות בסבלנות עם שיפורים ושינויים. קודם תלמד את הרכב החדש במשך מספר חודשים.

בנוסף לרכב שלך יש מנוע וגיר של פורד, למיטב ידעתי הם יותר רגישים מהדור החדש של המנועים והגירים.

אם יש לך כסף עבור שידרוג,  שמור אותו בצד כרגע עבור תקלה עתידית שיכולה להפתיע אותך כמו כל רכב משומש אחר.

זוהי המלצה בלבד,  השידרוגים למנועי פורד 1.6 טורבו קיימים בשוק אם בכל זאת תרצה לשדרג. 

 

S60 Rdesign

פורסם

מכל מה שקראתי נשמע כמו אחלה רכב, תתחדש!
האמת שאני ממש מופתע שהמחיר שלהם כזה נמוך לרכב עם נתונים טובים, אטרקטיבי מאוד לרוכשים יד2.

אני לא מבין ממש בוולוו, אז בנוגע לעדכון לגיר וכ׳ו אני לא ממש יודע, אבל כן קראתי פה בפורום שהוא נחשב יחסית רגיש (ד״א ידוע לך האם מדובר בגיר רטוב או יבש כמו בפוקוס?)
בנוגע לשיפורים, הייתי ממליץ לקחת תקופת זמן להתרגל לרכב ואז לשקול את זה, אני אישית לא בטוח שהייתי משחק בתוכנת ניהול מנוע וכאלה, גם ככה מנועי הטורבו הקטנים האלה עובדים בעומסים יחסית גדולים, לא בטוח שמומלץ לשחק עם מה שהיצרן בחר לעשות.

בנוגע לגלגלים, קח בחשבון ששינוי מידה יגרום לירידה בנוחות הנסיעה, וכנראה גם לעליה במחיר הצמיגים, אם אתה כן מחליט ללכת על זה הייתי קונה ג׳נטים מקוריים של וולוו או חברת אפטר מרקט איכותית אחרת ולא להתפתות לדברים סיניים.
אולי שווה לחפש בפירוקיות או ביד 2.

בהצלחה ותמשיך לעדכן!


Sent from my iPhone using Tapatalk

 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual
 
 
 
 
×
×
  • תוכן חדש...