Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נתת דוגמא למישהי שלא ידעה על קיומו של הגיר הרובוטי, והיא חשבה שיש תקלה כי הרכב לטענתה התנהג מוזר.

תקן אותי אם אני טועה, והיא כן ידעה על מה מדובר?

לא, אין לה מושג מה זה רובוטי ומה זה חד מצמדי.

אני מת לדעת מאיפה המצאתה את זה, אנחנו קנינו ב2008 קורולה רובוטית, ולא החתימו אותנו על כלום, הרכב היה אצלינו 3 שנים, ונמכר בגלל שהנוחות נסיעה לא היתה להיט, בכללי היינו מאוד מרוצים מהרכב.

1. זאת לא המצאה זו עובדה.

2. כנראה הייתם מהרוכשים הראשונים לפני גל ההחזרות המסיבי.

3. מה זה "אצלינו", "אנחנו"? אם אני מנחש נכונה לפי הפורמט שמוכר לי, אצלנו זה "אבא שלי קנה את האוטו כשהייתי בן 11" ואז ממש אתה יודע על מה הוא חתם ועל מה לא.:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

^

אם התגובה שלי לא מוצאת חן בעיניך אל תחליט או תשחרר קיטור לפני שתתעדכן, חבל, זה מוציא אותך קטן ומתלהם.

הרכב לאמא שלי ואני זה שהייתי איתה בזמן העסקה, הייתי בזמנו בוגר, היתה בבעלותי בזמנו אודי a3 בת 4.

פורסם
אני מת לדעת מאיפה המצאתה את זה, אנחנו קנינו ב2008 קורולה רובוטית, ולא החתימו אותנו על כלום, הרכב היה אצלינו 3 שנים, ונמכר בגלל שהנוחות נסיעה לא היתה להיט, בכללי היינו מאוד מרוצים מהרכב.

לא פעם ראשונה שכותבים כאן (בפורום) שהיו יבואנים, בהם יוניון מוטורס, שהחתימו את הרוכשים על כך שהם מודעים כי מדובר בגיר רובוטי, וזאת לא הפעם הראשונה שאתה מגיב לנושא כפי שאתה מגיב.

זה שאתה לא מכיר לא אומר שלא היה, תן קצת קרדיט.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

זה נוצר לאחר הרבה תלונות על הגיר הרובוטי, לכן הם העדיפו להחתים לקוחות לפני הרכישה. (כלומר, אל תבוא אלינו בתלונות)

פורסם

ההורים שלי רכשו את הקורולה הרובוטית עוד ב-2007 (כן, עוד לפני החוק שהתייחס למועד העליה לכביש, הרכב נחשב כמודל 2008), אני די בטוח שהחתימו אותם שהם מודעים שהרכב מצויד בגיר רובוטי, אם אני לא טועה אפילו חייבו (או אולי המליצו, בכל זאת עברו מאז 13 שנים) בנסיעת מבחן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה שלי לא ברור בנושא הזה כבר הרבה שנים, איך המהנדסים בתעשיית הרכב רוצים להצליח לנהוג לבד בלי נהג אנושי, ולא מצליחים להעביר הילוכים לבד לפחות טוב כמו נהג אנושי?

בחיאת, אם יש כאן איזה מהנדס מכונות שיכול להסביר את זה.. הרי זו פעולה כל כך פשוטה שכל אחד/ת מצליח לעשות לא רע.

פורסם

בגלל זה יש רובוט כפול מצמדים שמעביר חלק כמו שבן אדם בחיים לא יצליח.

חד מצמדי הוא זול יותר וחיסכוני מאוד על זה משלמים בנוחות פעולה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חד מצמדי לא חסכוני יותר מגיר ידני "רגיל". זה לא מסביר למה הרובוט לא מצליח להעביר בצורה חלקה כמו נהג מיומן.

לכפול מצמדים יש לא מעט חסרונות, וגם הוא לא מצליח להעביר "חלק" במהירויות נמוכות בנהיגה עירונית, בייחוד בתחילת נסיעה קדימה/רוורס.

פורסם
קונים רובוטי חד מצמדי כי אין למבורגיני אבנטדור בקונפיגורציה אחרת.

או! בדיוק זה.

בתכל'ס, את החד-מצמד פוגשים במכוניות הזולות.

מי שקונה מכוניות מתחתית הקטגוריה מראש מבצע כל מיני פשרות, כמה מהן במודע ואחרות שלא במודע, במיוחד אם אתה לא חובב רכב. התיבה הזאת היא פשוט עוד מרכיב בחבילת הפשרות.

בנוסף, כבר אמרו את זה קודם - לא כל אחד רגיש לעניין, ויש תיבות מוצלחות יחסית כמו זו שנהוגה בדאצ'יה. לטעמי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לי פיג'ו 108 ולאישתי 107

רובטי ובשמו הלועזי semi automatic... גיר רובוטי של aisin.

חייב לציין שהמצב easy על הפנים!

אבל אם מעבירים לmanual mode המצב לגמרי אחרת,אפשר להנות ממנו כמו מרכב ידני.

אישתי הגיעה לכמעט 93 אלף ללא החלפת מצמד...

היא נוסעת אך ורק על manual ואנחנו גרים בראשון לציון והנסיעות מתבצעות במרכז הארץ.

אני הגעתי עם ה108 ל30 אלף אך ורק במצב manual והסיפור של הרובוטי אחרת לגמרי, אפשר לנצל הילוכים יותר ואפשר לבצע העברות חלקות יותר .

בנוסף לנסיעות בערים הגדולות... אפשר לבצע נסיעות ארוכות תלולות ועליות אפשר ממש לסחוט יפה הילוכים.

מיכל דלק של 35 ליטר ואפשר לסחוט איתו 650 ק"מ וזה בדוק ב108

ה107 בת ה8 יכולה לעשות 580 ק"מ

בקיצור, ממליץ לבדוק באינטרנט בפורומים של חו"ל לקרוא קצת ולהתעמק

אפשר להשיג רובוטי כיפי חסכוני ואמין

הכי חשוב אם זה לטעמך, נסיעת מבחן זה הכי חשוב.

השיקול שלי היה זה שאני אוהב מאוד הילוכים

אבל בשנים האחרונות אני עבדתי בתל אביב ואיזור המרכז ולא יכולתי לחשוב על פקקים והילוכים עם קלאץ'. פקקים זה סבל עם קלאץ

ורציתי להנות מ2 העולמות להרגיש קצת הילוכים ולא לסבול בפקקים.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

פורסם
י

רובטי ובשמו הלועזי semi automatic... גיר רובוטי של aisin.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

תיבת הילוכים רובוטית היא לא תיבה חצי אוטומטית. בתיבה חצי אוטומטית צריך להעביר הילוכים לבד, אבל אין דושת מצמד. היו פעם כאלו באוטובוסים של בריטיש לילנד.

פורסם

לי בסטירואן זה ממש לא מפריע , הצריכת דלק נהדרת , באופן אישי הייתי מעדיף אותה על הרציפה.

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

• תוכן חדש...