Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמית: טסלה בישראל

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, YNV כתב:

פח זבל של אוטו. איכס. בחילה!! אבל אני מצליח להוציא את הטווח המוצהר עם YLR.

גיסי, בדיוק כמו חבר שלך, טען שהסוללה של ה-3 שלו דפוקה.

לא מזמן נסענו ביחד 240 ק"מ על הרכב שלי ונתתי לו לנהוג כל הדרך. מסתבר שכשהוא נהג, גם הסוללה שלי נדפקה. זה איכשהוא הסתדר כשאני חזרתי לנהוג.

חרא אוטו כבר אמרתי?

פח גמור. אבל כנראה יש מספיק מיליונים שזה לא מפריע להם . קונה רכב עם 500 סוסים וצריך כל הזמן לחשוב כמה אני חזק אני יורד על הדוושה? באמת ???

עריכה אחרונה על ידי 98civic

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תגובות 6.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 4 דקות, 98civic כתב:

פח גמור. אבל כנראה יש מספיק מיליונים שזה לא מפריע להם . קונה רכב עם 500 סוסים וצריך כל הזמן לחשוב כמה אני חזק אני יורד על הדוושה? באמת ???

לא משנה כמה חזק תרד על הדוושה, אתה תוציא ממנו 250 ק"מ ביום.

זה יספיק לאדם הממוצע ב98% מהימים?

אז יש לך רכב מעולה ל98%, ו7 פעמים בשנה תטען אותו באמצע היום 20-30 דקות גג.

אם אתה יודע מה אתה קונה את יכול להיות מאוד מרוצה... די מהר מגיע שלב שמפסיקים לבדוק את הבטריה כל כמה דקות ופשוט נהנים מהרכב.

• אהבתי 1
פורסם

התביעה נגד טסלה חושפת את הנורמה בשוק הרכב בישראל: לא מורידים מחירים

https://www.themarker.com/dynamo/cars/2023-07-30/ty-article/.premium/00000189-a28c-d00f-a7db-b39fe1ba0000?gift=4301cf3e4aa94b3fa59187d24162cb38

בתביעה, שהגישה חברת ליסינג בשם בלו סקיי, נטען כי הורדות המחיר של טסלה בינואר ובאפריל האחרונים הסבו לה נזק כלכלי בסך 21 מיליון שקל. לפי התביעה, טסלה סיפקה לבלו סקיי מכוניות לקראת סוף 2022, תקופה שבה חברות ליסינג ממעטות לקבל מכוניות חדשות כדי לא "להפסיד שנתון" במחירון המכוניות המשומשות. בלו סקיי הסכימה לקבל את המכוניות, מתוך ציפייה שהמחירים ימשיכו לעלות, אך טסלה הורידה מחירים בחדות וכך פגעה בערך המכוניות שבידי בלו סקיי. הורדת המחיר של טסלה כל כך לא שגרתית, שבאחד מאתרי הרכב זכה הדיווח אודותיה לכותרת "טסלה מתעקשת לשבור את השוק".

• מצחיק 6

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעה, 98civic כתב:

קונה רכב עם 500 סוסים וצריך כל הזמן לחשוב כמה אני חזק אני יורד על הדוושה? באמת ???

אלו חוקי הפורמט. אין לך בעיה עם טסלה - יש לך בעיה עם חשמליות. לגיטימי לגמרי.

פעם היו אנשים שהיתה להם בעיה עם הזרקת דלק.

לפני היו עם כאלה שהתנגדו להגה כח.

היה גם עם abs

ושלא נשכח את ההוא שלא מבין למה לחגור בתוך העיר - הוא נותן קונטרה עם הידיים

• אהבתי 2
  • מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

והנעה קידמית בכלל זה מוקצה, כי אין הגיון שההיגוי וההנעה יהיו על אותו הציר, זה ״גומר על הציריות״ (היה נכון בעיקר עם סובארו dl שהתעללו בה 😃😉

אה, וגם תגבור חשמלי להגה במקום הגה עם היזון חוזר אמיתי (ר.א) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 8 שעות, 98civic כתב:

קונה רכב עם 500 סוסים וצריך כל הזמן לחשוב כמה אני חזק אני יורד על הדוושה?

אז גם בוגאטי ויירון לא בשבילך. במהירות מרבית, מיכל הדלק יתרוקן אחרי 12 דקות והצמיגים ילכו אחרי 15 דקות.

https://robbreport.com/motors/cars/bugatti-facts-2871870

• אהבתי 5
  • מצחיק 1
פורסם

עוד חקירה נפתחת. 

https://www.bhol.co.il/news/1576114

פתיחת חקירה על מאות אלפי מכוניות טסלה

ארגון הבטיחות הרשמי בארה"ב הודיע על פתיחת חקירה על לא פחות מ-280,000 מכוניות טסלה חשמליות, מחשש לאובדן תחושת היגוי במהלך הנסיעה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
בתאריך 30.7.2023 בשעה 19:34, eladts כתב:

אז גם בוגאטי ויירון לא בשבילך. במהירות מרבית, מיכל הדלק יתרוקן אחרי 12 דקות והצמיגים ילכו אחרי 15 דקות.

https://robbreport.com/motors/cars/bugatti-facts-2871870

זה בדיוק העניין . אוטו שלי עושה 1 ל 6 ואין לי בעיה לרדת על הגז כי אני לא צריך לחשוב שאני אתקע או שאני מחנה את הרכב ללילה וצריך לתכנן איך אני אמור לנהוג בבוקר. אני פשוט נכנס לתחנת דלק, מתדלק 98 וממשיך בלי לחשוב. אבל זה לא רק זה , טסלה מרגישה לי כמו פחית עם מעבד סופר חזק ו2 מנועים חשמליים. משהו כמו צעצוע של הבן שלי. לא מצליח לקבל את הדבר הזה כרכב. באמת, לא בקטע של לפגוע בנוהגים בו או ברכב עצמו. אני פשוט מסתכל עליו ורואה בו פחית עם מחשב וכלגלים. הייתי שמח מאד לצאת מהמצב הזה כי הוא באמת יעיל ומתוחכם אבל לצערי יש לי סלידה מטורפת ממנו , ודווקא את הסינים אני כן מקבל.

• משעמם 1
  • מצחיק 2

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
לפני 11 דקות, 98civic כתב:

זה בדיוק העניין . אוטו שלי עושה 1 ל 6 ואין לי בעיה לרדת על הגז כי אני לא צריך לחשוב שאני אתקע או שאני מחנה את הרכב ללילה וצריך לתכנן איך אני אמור לנהוג בבוקר. אני פשוט נכנס לתחנת דלק, מתדלק 98 וממשיך בלי לחשוב. אבל זה לא רק זה , טסלה מרגישה לי כמו פחית עם מעבד סופר חזק ו2 מנועים חשמליים. משהו כמו צעצוע של הבן שלי. לא מצליח לקבל את הדבר הזה כרכב. באמת, לא בקטע של לפגוע בנוהגים בו או ברכב עצמו. אני פשוט מסתכל עליו ורואה בו פחית עם מחשב וכלגלים. הייתי שמח מאד לצאת מהמצב הזה כי הוא באמת יעיל ומתוחכם אבל לצערי יש לי סלידה מטורפת ממנו , ודווקא את הסינים אני כן מקבל.

זה בדיוק העניין . אוטו שלי עושה 1 אחוז ל 4 לקילומטר ואין לי בעיה לרדת על הגז כי אני לא צריך לחשוב שאני אתקע או שאני מחנה את הרכב ללילה וצריך לתכנן איך אני אמור לנהוג בבוקר. אני פשוט מתחיל את הבוקר עם בטריה מלאה כל יום יום מחדש אחרי הטענה בזמן שני ישן, ובכלל לא צריך לעצור בתחנות דלק.

אבל זה לא רק זה , טסלה זה רכב מאוד נוח עם מעבד סופר חזק ו2 מנועים חשמליים. משהו כמו אפל של עולם הטכנולוגיה. לא מצליח להבין איך לא כולם מעתיקים את זה, באמת, לא בקטע של לפגוע ביצרנים, אני פשוט מסתכל עליו ורואה בו את העתיד - מתכת עם מחשב וגלגלים. אני שמח מאד מהמצב הזה כי הוא באמת יעיל ומתוחכם אבל לצערי יש לי סלידה מטורפת מקידמה.

האמת, בקטע של הסינים נשברתי.

• אהבתי 6
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טסלה משיקה גרסאות בסיס סטנדרט למודל S ומודל X

טסלה מודל S ומודל X סטנדרט הן גרסאות הבסיס החדשות של הדגמים עם טווח מופחת, ביצועים חלשים יותר ומחיר זול יותר ב-$10,000 מהדגמים הרגילים. 

https://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/טסלה-משיקה-גרסאות-בסיס-סטנדרט-למודל-s-ומודל-x

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מנחש שנראה את הטסלות ה"מוזלות" אצל סוכני ייבוא מקביל.

אחד החברים שלי בפייסבוק שחי בקליפורניה צילם טסלה מוסוות, נראה כמו המתיחת פנים של ה-3.

FB_IMG_1692257757164.jpg

• מעניין 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

השוק מתמתן :

image.thumb.png.cd0c8ebf0ef9794a5856173220e24706.png

פורסם (נערך)

אני מכבד מאד את דובי בן-גדליהו. אך במקרה הזה התוכן של הכתבה הוא חסר משמעות לחלוטין, ושטות גמורה.

ב-2021 נמכרו כאן 6300 טסלות מתוך מס' כולל של כ-11276 חשמליות שנמסרו.

נכון להיום נמסרו כמעט 36000 מכוניות חשמליות מתחילת השנה, מה הוא מצפה? שאם טסלה לא ימסרו 18000 כלים זה אומר שהשוק  התמתן?

לגופו לעניין מתחילת מאי טסלה מסרו למעלה מ-3100 כלי רכב ובסה"כ 4595 כלים מתחילת השנה, שהוא 12.75% מכלל השוק שמתקרב כאמור ל-36000 כלים.

וברור לי שהם ימסרו יותר כלי רכב ממה שהם מסרו ב-2021 (במספרים מוחלטים)

ואני גם מוכן להמר שהם יעקפו את ג'ילי ויסיימו את 2023 במקום השני בשוק.

לסיכום: כתבה עלובה שאפילו הנתונים המופיעים בה לא נכונים (ובטח שלא המסקנות) זלזול באינטיליגנציה של קוראי "גלובס"

עריכה אחרונה על ידי PriceDevil
  • אהבתי 5
פורסם
בתאריך 5.8.2023 בשעה 20:59, 98civic כתב:

אני פשוט מסתכל עליו ורואה בו פחית עם מחשב וכלגלים.

אחרי כמעט שנה עם טסלה אין מצב שאני חוזר לרכב בנזין.

היה לי לא מעט רכבים בעבר ואין מה לעשות, הטסלה והרכבים החשמלים זה העתיד.

אני לעומתך כל הזמן חושב שמדהים מה הם הצליחו לייצר עם חרא של בטריות, וכבר עכשיו יש מספר טכנולוגיות שהולכות לשנות את עולם הרכב החשמלי מבחינת קיבולת והכי חשוב משקל.

תחשוב מה יקרה עוד מספר שנים כשהיה לך טסלה מודל 3 עם בטריה בחצי מהמשקל שלה מהיום?

לשם אנחנו הולכים וכנראה שהרכב הבא יהיה טסלה גם כן.

• אהבתי 1

טסלה 3 2022

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...