Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

לאחרונה טיפלתי במזגן הרכב שלי בהונדה סיווק 2004 החלפתי מדחס חדש וצינור גז חדש ,

לאחר החלפת המדחס הייתה לי בריחה של גז אז החלפתי גם צינור גז חדש לרכב לאחר החלפת כל החלקים הפעלתי את המזגן (ביום שלמחרת , המזגן עבד איך שיצאתי משם) הדלקתי את המזגן ושמתי לב כי הוא לא מקרר כלל והמדחס לא נכנס לעבודה ממה שאני שומע .

העפתי מבט לאחר הרמת מכסה מנוע וראיתי שהחוט של המייבש/מאייד של המזגן של הרכב פשוט מנותק וקרוע , המזגן פתאום עבד גם לפני שחיברתי את החוט שוב . (החוטים היו קרועים ומלופפים באחד הצדדים לצורך יצירת קצר)

עכשיו לפי מה שאני חושב המכונאי שעבד על הרכב שלי ליפף אותם בכוונה תחילה שיהיה קצר והחלק המסויים הזה של המייבש/מאייד לא יעבוד.

רציתי לדעת מה קורה בנסיעה עם מזגן ללא עבודה של המייבש/מאייד שהוא מנותק ?

ולמה המכונאי ייעשה דבר כזה שהוא רואה אותם מנותקים ולא דואג לחבר אותם מחדש ?

(במחשבה שלי מזה שהם היו קרועים וזה דיי מסובך לחבר שני חוטים חדשים לשם אני הלכתי למקום מיוחד שייעשה לי את זה אולי הוא רצה פשוט לשחרר אותי ולתת לי לנסוע ככה מאשר עכשיו להתעסק עם זה יותר מידי)

515ovHIlSYL._SX425_.jpg

פורסם

כנראה שיש מתג לחץ חשמלי שמותקן על הקולט/מייבש ומדובר בחוטים שמתחברים אליו

ואסור לבצע מן מעקף שכזה.

תעלה תמונה של הקולט מייבש שבמכוניתך ואולי ניתן יהיה לראות במדויק במה מדובר.

בכל מקרה גש אל מישהוא מקצועי יותר.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...