Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כצופה מהצד מספר שנים בפורום, ורואה את המקצועיות של חברי הפורום והכבוד זה לזה, אני מבין שכאן המקום לשאלה שלי,

יש ברשותי טויוטה ורסו 2015 בלסינג יד שניה בחברת הרץ, כרגע אוחז בכ110,000 ק"מ

הרכב היה ברשותי בשנה וחצי האחרונים, כשלפניהם הוא היה בחברה אחרת שסיימה את העסקה,

במהלך שהות הרשת ברשותי, היה רק בטיפולים שוטפים וטסט, חוץ מזה הכל תקין,

כעת אני רוצה לרכוש את הרכב, מציעים לי אותו במחירון לוי יצחק 10%-,

מבדיקה באתר יד2 אני מבין שהרכב נמכר במצבים מסויימים מעל המחירון, ומעל המחיר שהציעו לי.

כעת לשאלות:

א. המלצות לטוב ולמוטב

ב. האם כדאי לבצע בדיקת רכב מקצועית ואו אצל מוסכניק, או שחבל על הכסף?

ג. האם יש עוד משהו שכדאי לבדוק/לעשות לפני הקניה?

אם יש הסתייגות לגמרי מהעסקה, אשמח לשמוע.

תודה רבה לעונים.

פורסם

עסקאות מהסוג הזה הם טובות לך, כי אתה מכיר את הרכב.

הבעיה העיקרית שבהרבה פעמים חברת הליסינג מתמחרת לך את הרכב ביוקר יחסית.

אין לי מושג מה מחירון לוי יצחק, אבל מראש מחירון מינוס 10 אחוז לא נשמע כדאי מבחינה כלכלית.

פורסם

מדובר ברכב מבוקש בשוק ויכול להיות שהמחיר דווקא בסדר.

השאלה היא לגבי איכות הטיפולים שהרכב עבר בליסינג. אתה יודע היכן טופל? מה תדירות הטיפולים והאם טופל בשמנים וחלפים איכותיים?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

תודה לכם.

אין לי שום דרך לדעת את איכות הטיפולים,

יש לך רעיון איך לבדוק זאת? ההגיון אומר שכל חברה רוצה שקט נפשי ולכן תטפל בחומרים טובים, קח בחשבון שבכל תקלה עולה להם נהג, רכב חילופי ועוד.

אבל במדינה שלנו לא תמיד ההגיון גובר על תאוות בצע.

עסקאות מהסוג הזה הם טובות לך, כי אתה מכיר את הרכב.

הבעיה העיקרית שבהרבה פעמים חברת הליסינג מתמחרת לך את הרכב ביוקר יחסית.

אין לי מושג מה מחירון לוי יצחק, אבל מראש מחירון מינוס 10 אחוז לא נשמע כדאי מבחינה כלכלית.

המחיר נראה מתאים לפי ההצעות ביד2

פורסם

חלק מחברות הליסינג דווקא חוסכות בטיפולים. אלו רכבים חדשים שההשפעה של שמנים לא איכותיים וכד' עליהם יהיו לטווח ארוך ולא בשנים הראשונות.

אני מאמין שאם תשאל את חברת הליסינג היכן הרכב טופל, הם ידעו להגיד אם במוסכים שלהם, מוסכים לא מורשים עם הסדר איתם או במוסך מורשה.

לגבי מרווחי הטיפולים, זה אתה צריך לדעת כי נסעת עליו ואתה יודע אם לקחו לטיפול כל 15 א' ק"מ, או כל 20 או 30...

לדעתי, צריכה להיות בחברת הליסינג היסטוריית טיפולים שניתן לבקש מהם

פורסם

יש דרך לבדוק כעת את רמת הטיפולים שבוצעו? שנה וחצי שהרכב ברשותך לא מדד לגבי איכות טיפול?

אבקש הסטוריית טיפולים, נראה מה יתנו לי.

לגבי המרווחים, אצלי היו כל 15K, אבל לפי הנדנודים שלהם, אני מאמין שגם לפני היה כל 15.

פורסם (נערך)

רק להבהיר : זה מחירון יצחק לוי משוקלל חלקית לאחר הפחתת 22% יד ליסינג ומזה עוד 10% הנחה. הבנתי נכון ?

אם לא: אתה תהיה בחסר בביטוח מקיף שלך. יהיה כיסוי חלקי במקרה אובדן.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

גם ברכב שסתם קונים ממישהו פרטי, אי אפשר לדעת מה היתה איגות הטיפולים.

אתה מרוצה מהרכב? הוא במצב טוב? אם כן, והמחיר מתאים לך - אין סיבה לא לרכוש.

ההערה ש-save נתן נכונה, ויש סיכון מסוים ברכישה בגלל תת-ביטוח.

מכיוון שאינך מתכוון לסחור ברכב, הדיון הוא האם אתה מנוצל ע"י החברה או לא. נסה לראות אם יתנו לך גם אחריות, כי אם לא, זה צריך לבוא לידי ביטוי במחיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שוב תודה לכולכם, שמח לגלות אחים שרוצים לעזור.

אני מרוצה מאוד מהרכב, מבחינתי (אני לא המבין הגדול) הוא במצב מצויין ולא היו לי תלונות במשך כל השנה וחצי.

האם כדאי לעשות בדיקה במכון לשלול בעיות בלתי ידועות? שסי? או בעיות נסתרות אחרות? או שחבל על הכסף.

פגיעה בשסי זה דבר שאמורים לזהות בנהיגה עצמה? כמובן במשך מספר חודשים.

לגבי המחיר, ממה שאני רואה ביד2 כולם מוכרים מעל המחירון, וגם שמעתי מחברים שזה מה שיש בשוק, ולכן אני לא מרגיש נוצל, ואהיה כמו כולם בתת ביטוח.

פורסם
שוב תודה לכולכם, שמח לגלות אחים שרוצים לעזור.

אני מרוצה מאוד מהרכב, מבחינתי (אני לא המבין הגדול) הוא במצב מצויין ולא היו לי תלונות במשך כל השנה וחצי.

האם כדאי לעשות בדיקה במכון לשלול בעיות בלתי ידועות? שסי? או בעיות נסתרות אחרות? או שחבל על הכסף.

פגיעה בשסי זה דבר שאמורים לזהות בנהיגה עצמה? כמובן במשך מספר חודשים.

לגבי המחיר, ממה שאני רואה ביד2 כולם מוכרים מעל המחירון, וגם שמעתי מחברים שזה מה שיש בשוק, ולכן אני לא מרגיש נוצל, ואהיה כמו כולם בתת ביטוח.

אתה רואה שכולם מבקשים מעל המחירון,לא שכולם מקבלים.

בכל מקרה אם הרכב מוצא חן בעיניך,המחיר קצת גבוה לדעתי,אבל תתמקח.

פורסם
לעניות דעתי מיותר לקחת לבדיקה אם אתה נוהג ברכב שנה וחצי ומכיר אותו

הדבר העיקרי שאני מפחד ממנו- זה פגיעות שסי, האם זה דבר שאמורים להרגיש בנהיגה בתקופה ארוכה?

פורסם

אפשר לוותר על בדיקה רק אם זה היה רכב ליסינג שלך מרגע שיצא מהחברה.

מכיוון שזה לא המצב ואתה לא יודע מה היה ב 3 השנים הראשונות - חובה לעשות בדיקה.

פורסם

מ.מ.מ ברח' הירקון בבני ברק. עלות הבדיקה כ-500 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...