Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מלונות אילת נמצאים בתפוסה נמוכה בקיץ הנוכחי.

נסה את האתרים הרגילים (בוקינג, הוטלס, טריבגו...). אני מניח שתופתע לטובה מהמחירים.

נוסע בעצמי בשבוע הבא. מצאנו ממש בגרושים "הכל כלול" באיזו רשת קיקיונית אבל שנדגמה בעבר כסבירה.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

רק וודא שאין עלויות נסתרות בהזמנה באתרים. אל תוותר על בדיקה באתרי המלונות\רשתות הרלוונטיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספיראל- דווקא במקרה של אילת, אין להם להשחיל את המע"מ...

אבל לבדוק את האותיות הקטנות אצלם, זו תמיד עצה טובה

פורסם

וזו כוונתי. זה נכון לכל האתרים.

האמת היא שבישראל אני מזמין באתרי המלונות עצמם, או, בשיטה הישנה - בטלפון. בחו"ל בד"כ ב-Booking.com או באתרי הרשתות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מלונות זה כלכך 2015

בכל הנסיעות שלי לאילת בשנים האחרונות (נוסע לצלול כמה פעמים בשנה), שכרתי דירות או יחידות דיור דרך air b&b. הכי משתלם כל השנה.

יום טוב גם לך

פורסם

משתלם? אולי זול. אבל אם אתה רוצה להתפנק עם ארוחת בוקר (או יותר) שמישהו אחר הכין, ולחזור לחדר שמישהו אחר ניקה וסידר והחליף מגבות, תצטרך למצוא מלון (או איזה צימר שמספק ארוחה, לא משהו סטנדרטי - אם כי איני יודע מה מקובל באילת).

פורסם
מלונות אילת נמצאים בתפוסה נמוכה בקיץ הנוכחי.

לא חושב שזה נכון..

המלונות הטובים: הרודס, דן, רויאל ביץ

אמורים להיות בתפוסה מלאה

ולפחות לפי המחירים לא נראה שהם נואשים לקהל

פורסם

air bnb טוב למבוגר שרוצה לצלול.

מי שבא עם משפחה וילדים, רוצה בריכה, מגבות, ארוחת בוקר ונוחות.

אחרת כבר עדיף להישאר בבית.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לא חושב שזה נכון

אתה אולי לא חושב, אבל אני נוסע בסופ"ש הקרוב... :lol:

לא. לא להרודס, ולא לאחת הרשתות הגדולת.

מלון סביר מרשת מקומית. (אסטרל) "הכל כלול", יש בריכה, יש חוף במרחק הליכה סביר.

גרושים (יחסית לאילת, כן? יחסית לוילה בטוסקנה זה עדיין מאד יקר...), ויש חדרים גם היום לסופ"ש הקרוב.

אם אתה לא עצלן ואנטיפת כמוני, ותתקשר למרכז ההזמנות במקום לחסוך את ה"מגע האנושי" ולהזמין באתר, בטח תוריד עוד כמה גרושים.

זו חופשה עממית, כמו שירידה לאילת אמורה להיות (לדעתי כמובן).

ונראה לי, שגם פות"ש לא מתכוון לרשתות או למלונות הטופ:

כל מלון ישקל לחיוב.

פורסם
air bnb טוב למבוגר שרוצה לצלול.

מי שבא עם משפחה וילדים, רוצה בריכה, מגבות, ארוחת בוקר ונוחות.

אחרת כבר עדיף להישאר בבית.

טעות.

אני יוצא לאילת בעוד 3 שבועות, זוג + 2 קטנים לדירה AirB&B שנמצאת בקומפלקס ענקי סטייל מלון עם בריכה פרטית עם כסאות שיזוף ומפלים ובריכת ילדים וכו'.

בדירה יש ה-כל (מטבח מאובזר, מכונת+מייבש כביסה, 3 חדרים, גינה 100 מ"ר, מנגל ועוד ועוד).

אז, אין ארוחת בוקר בופה, יש אותי שאוהב לבשל ולהשקיע וזה המינוס היחיד למי שלא מתאים לו להכין אוכל לבד.

כלכלית, כולל קנייה חד פעמית בסכום 1000 ש"ח לאוכל וכו', זה יוצא לי זול ביותר מחצי ממלון חצי פנסיון ברמה נמוכה.

• תוכן חדש...