Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-850 היא גרסה רזה של ה-80/85. חסר לה -EVF, IBIS ועוד כמה דברים קטנים, בתמורה היא יותר קטנה. המחיר די דומה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
השתמשתי בדור 2 של המצלמה הזאת.

מבחינת קומפקטיות זה עולם אחר לגמרי. אתה יכול לדחוף אותה לכיס של ג'ינס. מצלמה דקה, קומפקטית וקלילה.

אבל מבחינת איכות תמונה לטעמי חיישן 1 אינץ' לא העניק שיפור מוחשי בהשוואה למצלמה של טלפון סלולרי טוב.

מצד שני הרבה מאוד מים זרמו מאז במעבדות סוני. 5 דורות ליתר דיוק.

השתנה הרבה מאז הדור 5.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אבל מבחינת איכות תמונה לטעמי חיישן 1 אינץ' לא העניק שיפור מוחשי בהשוואה למצלמה של טלפון סלולרי טוב.

זה לא יכול להיות, בהתחשב בעובדה שהחיישן בסוני גדול פי 2.5 מחיישן של מצלמה סלולרית.

זה כמו להגיד שאין שיפור מהותי בין FF ל-4/3...

הגודל קובע.

וזה לפני שנכנסו לעניין של איכות עדשה, מפתח צמצם, יכולת לצלם ב-RAW (נותן עוד 2 סטופים בעריכה).

סלולרי לא מתקרב למה שהסוני הזו, גם בדור II, מסוגלת להוציא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מרוצה, לא מרוצה, זה מול ציפיות סוביקטיביות.

טכנית, הפער בין הביצועים של הסוני האמורה, לעומת סלולרי, הוא גדול מאוד, מבחינת ביצועים באור נמוך וטווח דינמי.

כלומר, בתנאים בהם לא תקבל תמונה בסלולרי, הסוני תיתן תוצאה שמישה.

זה לפני שהתייחסנו ליכולת עיבוד RAW.

פורסם

כן, אבל כדי להנות מכך אתה צריך רצון וסבלנות לעיבוד התמונות. ה-raw OOC מאכזבים בהשוואה לעיבוד האוטומטי של המצלמות. אחרי קצת Lr זה כבר הפוך לגמרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עוד פעם... לא נמאס?!

זה לא דורש כלום. אפשר לעשות את אותם הדברים שעושים על jpg , רק שטווח התיקון גדול יותר.

ובנוסף, תוכל להשתמש בפילטרים קיימים, באופן יותר אפקטיבי, ולשנות איזון לובן.

פורסם

חם מהתנור!

Canon חשפו אתמול מספר מצלמות מאוד מעניינות.

הרלוונטית לגביך היא Canon M6 Mark II שקיבלה שדרוג לחיישן 32MP בהשוואה ל-24MP, וידאו 4K ללא Crop וכל זה באריזה קומפקטית מאוד במחיר 850$.

הקאץ' הוא שה-EVF אופציונלי ונמכר בנפרד ב-200$ וגם כאשר הוא מותקן הוא בולט מעל המצלמה כמו מד סל"ד בדייטסו סיריון (מי שזוכר)

פורסם

אני אוהב את הסדרה של הM, היה לי בזמנו את הM הראשונהף מצלמה פשוטה אבל כיפית.

כשאני יהיה בארץ אני מתכוון להוציא אותה מהבויידם, ולהיות תלוי רק בה בשבוע שאני הולך להיות כאן.

פורסם
חם מהתנור!

הרלוונטית לגביך היא Canon M6 Mark II שקיבלה שדרוג לחיישן 32MP בהשוואה ל-24MP, וידאו 4K ללא Crop וכל זה באריזה קומפקטית מאוד במחיר 850$.

הקאץ' הוא שה-EVF אופציונלי ונמכר בנפרד ב-200$ וגם כאשר הוא מותקן הוא בולט מעל המצלמה כמו מד סל"ד בדייטסו סיריון (מי שזוכר)

אכן בדיוק הבוקר ראיתי סרטון ביוטיוב על המצלמה הזאת.

נראה מבטיח.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
זה לא יכול להיות, בהתחשב בעובדה שהחיישן בסוני גדול פי 2.5 מחיישן של מצלמה סלולרית.

זה כמו להגיד שאין שיפור מהותי בין FF ל-4/3...

הגודל קובע.

וזה לפני שנכנסו לעניין של איכות עדשה, מפתח צמצם, יכולת לצלם ב-RAW (נותן עוד 2 סטופים בעריכה).

סלולרי לא מתקרב למה שהסוני הזו, גם בדור II, מסוגלת להוציא.

ויש להוסיף שבדור האחרון מדובר לא רק על 20 מגה פיקסל אלא גם על עדשת 2.8-4.5 עם טווח של 24-200 שזה פשוט מדהים בשביל מצלמת בגודל הזה עם חיישן בגודל הזה. מה שכן - מצלמה קטנה ומחיר גדול...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
חם מהתנור!

אם כבר מדברים על מירורלס, גם סוני השיקו (או שהדליפו את זה, הפסקתי לעקוב כי זה לא ממש מעניין אותי כרגע) שני דגמים חדשים - אלפא 6100 ואלפא 6600. ה-6100 נראית יותר כמו תחליף ל-5100, ה-6600 כנראה מחליפה את ה-6500.

ל-6100 אין EVF כמדומני ול-6600 יש.

העניין הוא שה-6600 עולה 1400$ (גוף בלבד).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אם כבר מדברים על מירורלס, גם סוני השיקו (או שהדליפו את זה, הפסקתי לעקוב כי זה לא ממש מעניין אותי כרגע) שני דגמים חדשים - אלפא 6100 ואלפא 6600. ה-6100 נראית יותר כמו תחליף ל-5100, ה-6600 כנראה מחליפה את ה-6500.

ל-6100 אין EVF כמדומני ול-6600 יש.

העניין הוא שה-6600 עולה 1400$ (גוף בלבד).

זה בערך היה המחיר של ה-A6500 כשהיא יצאה. אני קניתי אותה לפני שנה ומשהו בסביב 1000.

אני לא רואה הבדלים מהותיים עבורי ב-A6600. סוני מוציאים שיפורים קטנים אבל לא דברים גדולים בסדרה הזאת - קשה לשפר באמת משהו באמת טוב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קשה לשפר כי האיכות הטכנית היא כבר באמת ברמה שלא צריך יותר טוב, והרבה יותר מזה, כבר כמה שנים.

במקביל, על מצלמות מפסידים כסף...

פורסם
זה בערך היה המחיר של ה-A6500 כשהיא יצאה. אני קניתי אותה לפני שנה ומשהו בסביב 1000.

אני לא רואה הבדלים מהותיים עבורי ב-A6600. סוני מוציאים שיפורים קטנים אבל לא דברים גדולים בסדרה הזאת - קשה לשפר באמת משהו באמת טוב.

אני עם אלפא 6300, לא רואה סיבה לשדרג ל-6600.

בניקון כשעברתי מ-D90 ל-D7100 היה שיפור מהותי וזאת בערך קפיצת מדרגה באותו סדר גודל בסוני (שני דורות קדימה של אותה סדרה +-).

חשבתי שנראה משהו בסגנון של A7MK3 עם חיישן קרופ, אני לא רואה איך ה-6600 מהווה שדרוג מהותי אפילו ביחס ל-6300, בטח ביחס ל-6500.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...