Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לנו פורד פוקוס 2003, ששירתה אותנו נאמנה שנים רבות.

בשנה האחרונה היא נהייתה בור של כסף עם תקלות חוזרות ונשנות , וסוף סוף הצלחתי לשכנע את בעלי לשחרר אותה.

אז עכשיו היא בעיקר תופסת מקום חניה ומחכה שנחליט מה לעשות איתה.

אז מה עושים עם הרכב? איך אפשר לקבל עליו את מקסימום הכסף?

תודה רבה!

פורסם

יש טסט בתוקף?

תפרסמו ב1500 ש''ח ותמכרו לראשון יבוא עם כסף ביד.

אין טסט?

תמכרו לברזל (תמורת פינוי)

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
יש טסט בתוקף?

תפרסמו ב1500 ש''ח ותמכרו לראשון יבוא עם כסף ביד.

אין טסט?

תמכרו לברזל (תמורת פינוי)

תודה!

יש טסט עד סוף החודש, אבל מצבה גרוע... אני לא מרגישה נוח למכור אותה כך...

או שאני חיה בסרט וככה זה עובד?

פורסם

מי שירכוש יודע מה הוא רוכש - את לא מסתירה כלום ומבקשת מחיר בהתאם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם הרכב עומד כי לא כשיר לנסיעה אז מה שאמרו לך נכון.

אם הרכב נוסע והמזגן מתפקד אני חושב שיש מי שישלם אפילו מעט יותר. לכיוון 2500-3000. בכל מקרה שווה לנסות.

בכל מקרה, אין מה להרגיש לא נעים כל עוד את כנה לגבי מצב הרכב.

זה נראה לך שהרכב לא ראוי. אבל מה שלך לא ראוי יכול לעניין מישהו עם תקציב קצר ונכונות ויכולת לנסות לתחזק את הרכב.

ואגב, אם נראה לך שצריך להיות הזוי לגמרי לרצות להחזיק את הרכב אז אל תשכחי שבעלך גם כנראה "חצי הזוי" שהרי רק כעת הסכים להפרד ממנו.... ((-:

פורסם

מכרתי פעם רכב עם קילומטראז גבוה ומנוע מתחמם. כבר במודעה רשמתי שהמנוע מתחמם כך שרק מי שמבין יתקשר וכך היה. מוסכניק צעיר, שהיה הראשון שהתקשר, רכש את הרכב ב-3000 שקל. לכל רכב יש קונה, השאלה היחידה היא המחיר.

פורסם

אם את מוכרת למגרש גרוטאות- לפירוק במטרה להוריד אותה מהכביש - אל תשכחי לאחר מכן לבטל את הרישוי לרכב במשרד התחבורה אלא אם כן בוצעה העברת בעלות והרכב לא רשום יותר על שמך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בגדול רכבים בגיל הזה נעים בין 1000-6500 שח בערך הכל תלוי מה מצבם ואיך טופל בשנים האחרונות/לאורכם.

בגדול מה שמשפיע על המחירים האלו זה האם הוא נוסע בכלל בצורה תקינה בגדול, כלומר אין בעיה מהותית שאמורה לפגוע בנסיעה (דוגמא גיר תקול שמפריע לנסיעה תקינה, מנוע שעבר התחממות/מתחמם ולא תוקן הבעיה ובעיות קשות ויקרות שקשה לסמוך על הרכב לתפקד בנסיעה קצרה/בינונית) כמה חודשים נשאר טסט (הבדלים של 1000 שח בערך) והאם יש תקלה יקרה לתיקון (מזגן עולה 2000 ש"ח לתיקון בערך ורכב שהמזגן בו תקול בסכומים האלו אמור להשפיע על על המחיר בהנחה ששאר הרכב "תקין" כעיקרון).

פורסם

אפשר גם להתקשר למוסך ולשאול אם הם מעוניינים בו.

לדעתי עדיף בכל מקרה למכור למישהו, גם במחיר נמוך ביותר, מאשר להתעסק עם מכירה לפירוק/לברזל והריצה למשרד הרישוי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תנסו למכור מהר לפני שהטסט יסתיים, אחרי שהטסט יסתיים אם לא תחדשו אותו, דבר שיהיה כרוך בעלויות נוספות, יהיה כמעט בלתי אפשרי למכור את הרכב.

תשטפו את הרכב מבפנים ומבחוץ, זאת פעולה פשוטה שתוסיף לאטרקטיביות שלו.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

יש לפעמים מוסכים שקונים רכבים כאלה בכמה "גרושים", ומשתמשים בהם כרכב חלופי ללקוחות.

הייתי מנסה לשאול, למוסך לתקן רכב כזה למצב טוב יעלה כמה שקלים ויכול לשמש אותם. תנסו, אין מה להפסיד.

• תוכן חדש...