Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל בכותרת, מחפש משהו פשוט וטוב עד 300 +- ש"ח, ואולי גם לקנות בנפרד מקציף טוב.

בזמנו מצאתי דיל שפספסתי סביב 570 כולל מקציף, חבל שלא קניתי.

צריך אחת כזו שיש לה קפסולות מכל מיני חברות ולא כמו של נספרסו החדשות ש"לקחו" בלעדיות על קפסולות שלהם בלבד..אלא אם מדובר במכונות הישנות שלהם

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

ב- 300 ש"ח לא חושב שתמצא משהו "טוב", בטח לא בלי מקציף.

בטווח של 400-450 ש"ח יש דגמים טובים של נספרסו - בלי מקציף, אבל עם אפשרות לשימוש בקפסולות תואמות ולא של היצרן

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
ולא כמו של נספרסו החדשות ש"לקחו" בלעדיות על קפסולות שלהם בלבד.

מה זה "לקחו בעלות"?

הקימו חברה, שכרו מהנדסים, אלקטרונאים, אנשי קפה, אנשי שיווק, תקציבים מטורפים וזאת מכונה שלהם (!!!).

גם כיום, בתקופה המטורללת הזאת, לא הכל שיתופי בחיים היום בדיוק כמו המשכורת החודשית שלך וכמו החברה שלך.

אם כבר, הזוי לחלוטין בעיני שיש לפטנט תוקף וברגע שהתוקף פג, כל אפס זב חותם מעיז לייצר קפסולות למכונה שבכלל לא שלו והוא לא השקיע בה גרוש בפיתוח שלה.

לנספרסו יש נזק אדיר (!!!) מכל מיני חאפרים שמייצרים קפסולות ממולאות בזבל שלא רק גורם אח"כ לאנשים לספר "אתה שומע...שתיתי נספרסו (כי זה מה הוא ראה שכתוב על המכונה) והיה גועל נפש" ואם זה לא מספיק, הקפסולות האלה גם דופקות את המכונות אז אח"כ פתאום גם יש שמועות ש"המכונות של נספרסו לא ממש אמינות...".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן בגירה אבל מה עשיתי לך שאתה צועק עלי? זו דרכו של עולם.. פטנט נגמר? יבואו הסינים והחברים שלהם להעתיק, חוצמזה בגלל זה כתבתי במרכאות "לקחו",

כולה רציתי קפה :(

מה לגבי המכונות שמוכרים בתחנות ילו?

לא תכננתי לקנות אחת עם מקציף ב 300 אני כבר יודע שמקציף לבד עולה יותר אז לוקח בחשבון, אבל לבנתיים שיהיה לי בקטנה.

דווקא שתיתי בצימר האחרון שהיתי בו שבוע שעבר, היתה להם מכונה עלומת שם אבל דווקא עם קפסולות של נספרסו שהיו ממש טובות.

YELLOW - אילו מכונות נספרסו אתה יכול להמליץ?

Opel Adam S 2017

פורסם

הקימו חברה, שכרו מהנדסים, אלקטרונאים, אנשי קפה, אנשי שיווק, תקציבים מטורפים וזאת מכונה שלהם (!!!).

דווקא מכרו את המכונה במחיר מלא בפעם האחרונה שבדקתי. לפחות לא בזול יותר מהמכונות הגנריות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

אז הנה סיפור- אני קניתי את זו שהם מכרו לפני 5 שנים. מכונה של אלקטרולוקס, עם מקציף מובנה, קפסולות של לוואצה AMODO MIO.

1. הקפה מצויין. יש מבחר של קפסולות מקוריות (בילו כמובן, אבל לאחרונה גם בשופרסל). לאחרונה יש לילו מותג תחליפי וראיתי פרסום שגם שופרסל יתחילו גם להביא תחליפי (עוד לא ראיתי בופעל בחנות). אני מביא לעיתים קצת חבילות מחו"ל של כל מיני טעמים אטרקטיביים (יש באירופה ובעיקר באיטליה מבחר גדול יותר). במחיר- לא אטרטיבי. 2 ש' לקפסולה, בילו,בשופרסל,ברשת,בחו"ל פיזית... תחליפי או מקורי, לא משנה.

2. המכונה אמינה. שלי עדיין עובדת, המקציף נחלש מעט עם הזמן (לטעמה של הגברת הראשונה, אני ממילא שותה רק אמריקנו, כמו ז'לוב) מה שמביא אותנו לסעיף הבא:

3. אחרי זמן מה שהגברת החלה שלא להנות מאיכות ההקצפה (מאד רגישה לסמיכות ולטמפ' החלב) נטשנו את המקציף המובנה (כי המכונה עדיין מתפקדת מושלם, כאמור) וקנינו את המקציף הזה לפני כשנה. בינתים הוא עובד ללא דופי, ועומד בסטנדרטים המחמירים של הגברת. הוא מסוג אינדוקציה, כך שניתן לשטוף את ה"סיר" במדיח כלים (מה שבינתים לא נדרש- הוא לא שורף חלב!) ואפשר להקציף קר, או לחמם חלב ללא הקצפה.

*המכונה והמקציף שלנו עובדים בקצב של 3-4 כוסות ביום (המכונה יותר, המקציף, כאמור, פחות...)

בסניפים הגדולים של ילו יש לעיתים נציג שיתן לך אפילו לטעום כוס אספרסו, אם תבקש יפה. אם יהיה לטעמך, מכונה זולה+מקציף מסין ואתה מסודר.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
הכל בכותרת, מחפש משהו פשוט וטוב עד 300 +- ש"ח, ואולי גם לקנות בנפרד מקציף טוב.

בזמנו מצאתי דיל שפספסתי סביב 570 כולל מקציף, חבל שלא קניתי.

צריך אחת כזו שיש לה קפסולות מכל מיני חברות ולא כמו של נספרסו החדשות ש"לקחו" בלעדיות על קפסולות שלהם בלבד..אלא אם מדובר במכונות הישנות שלהם

תודה!

ב YELLOW יש לך מכונה עם מקציף ו 32 קפסלות ב 199 שח.

לצערך כרגע היא אזלה מהמלאי (באתר שלהם).

זו מכונה עם מקציף אינדוקציה, שלבדו שווה כמה מאות שקלים (!). היתה לי כזו במשך שנה וחצי-שנתיים.

המכונה הזו בפירוש נמכרת בהרבה יותר זול ממה שהיא שווה, ולא רק בגלל המקציף (שהוא המהיר ביותר והטוב ביותר שנתקלתי).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
כן בגירה אבל מה עשיתי לך שאתה צועק עלי? זו דרכו של עולם.. פטנט נגמר? יבואו הסינים והחברים שלהם להעתיק, חוצמזה בגלל זה כתבתי במרכאות "לקחו",

כולה רציתי קפה :(

לא תכננתי לקנות אחת עם מקציף ב 300 אני כבר יודע שמקציף לבד עולה יותר אז לוקח בחשבון, אבל לבנתיים שיהיה לי בקטנה.

דווקא שתיתי בצימר האחרון שהיתי בו שבוע שעבר, היתה להם מכונה עלומת שם אבל דווקא עם קפסולות של נספרסו שהיו ממש טובות.

YELLOW - אילו מכונות נספרסו אתה יכול להמליץ?

קצת הקפצת אותי עם ה"לקחו" אז סליחה, לא הייתה כל כוונה לא לצעוק ולא לחנך אלא רק לשפוך אור על העניין שהוא ממש ההפך מאיך שתיארת.

בכל מקרה, בוא ניתן לך עצה מעשית באמת, תתחיל בלטעום קפסולות ולראות מה מוצא חן בעיניך, רק אח"כ תקנה את המכונה שמפעילה את הקפסולות.

סתם טעם אישי שלי, אם היית מביא לי מקונת אספרסו קלאב היא הייתה עם הקרטון עפה לזבל כי אני ממש לא אוהב את הקפסולות שלהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שטויות, כולנו אחים :wink:

האמת שאני לא כזה קיצוני בקפה, פשוט בא לי קפה טוב וקליל ולא מר מדי, והקפסולות של נספרסו ששתיתי שבוע שעבר היו בדיוק כאלו, לא מרירות מדי ובדיוק לטעמי, אפילו היו כאלו בטעם אגוזים וכו' שפגעו עוד יותר למטרה.

אצלי בעבודה יש מכונה טוחנת קפה טרי כל יום, אבל הקפה הוא ערביקה 100% כמדומני ומריר וחמצמץ מאוד, אני רגיש לטעמים האלו וצריך הרבה חלב כדי להעלים את המרירות.

באתי להזמין את המכונה בילו ומסתבר שנגמר להם המלאי להיום, מעניין אם זה רק לאתר או שקיים גם בסניף, אעשה סיבוב עוד מעט.

ראיתי חוו"ד טוב עליה מלא מעט אנשים ואני שם לב שגם פה יש כמה, תודה איציק ו natco!

Opel Adam S 2017

פורסם

מדי פעם יש מבצעים באמזון של מכונות נספרסו ולפעמים יש מבצעים בארץ של קנה מכונה וקבל 200 ש"ח עבור הקופסולות.

ברשותי מכונה אינסה הישנה והמוכרת, עובדת עד היום. אין לי מושג מהי האיכות של מכונות אחרות, אך אני מרוצה ממכונה הזו. לכן אני ממליץ אולי להשקיע עוד טיפה על איכות המכונה.

פורסם

מכונת הלוואצה שהייתה נמכרת ביילו נמכרת עכשיו בסניפי שופרסל ב300 שקל כולל 4 אריזות של קפסולות.

פורסם

הבנתי שכל יום מוכרים 10 חתיכות ואז זה "אוזל"מהמלאי, נבדוק מחר ב yrllow אולי יהיה שוב, אם לא נקנה מהשופרסל

Opel Adam S 2017

פורסם

טוב סתם נכנסתי לעדכן, המכונות של YELLOW נגמרו במבצע והמחיר חזר להיות 500 ש"ח שהוא יקר בהגזמה לעומת שופרסל, בה היא נמכרת ב 300 כולל קפסולות.

Opel Adam S 2017

פורסם

בכל שבוע, ביום שישי בלבד, יש בשופרסל בו אני קונה עמדת 'טעימות'. בשבוע השלישי, הקפה יצא טיפה טיפה והמשאבה נשמעה כמו קומפרסור. לא יודע כמה כוסות היא הספיקה להכין בחייה הקצרים, אבל הפרסומת לא מרשימה.

:turn-l:
פורסם (נערך)

המכונת קפה/פודים שלי התקלקלה, וגם נמאס מהזמינות היחסית נמוכה של הפודים וכל ההתעסקות סביב זה.

קניתי השבוע מכונת נספרסו פשוטה בכ-400 ש"ח.

בינתיים אני מרוצה. קל נוח ופשוט.

לבינתיים, הצטיידתי בכמה קפסולות קפה תואמות של עילית.

עריכה אחרונה על ידי Benor
  • תוכן חדש...