Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אם נדמה לך שלא נדרשת עבודה ידנית אינטנסיבית אחרי יציקה, אפילו במפעל הכי ממוכן שיש, תן לי להפתיע אותך.
גם ביצור מכוניות צעצוע כמו הוט ווילס יש עובדים שמדביקים ידנית את המדבקות על כל דגם. זה לא הופך את זה ליצירת אמנות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הזכרתי את המילה אמנות, התבלבלת עם מגיב אחר :-)

הנושא הוא כסף/עלות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אם נדמה לך שלא נדרשת עבודה ידנית אינטנסיבית אחרי יציקה, אפילו במפעל הכי ממוכן שיש, תן לי להפתיע אותך.

פינישים פה ושם זו לא עבודת יד.

גילוי נאות:

אני מתיך, יוצק ועובד עם מתכות כתחביב. יש דברים שהיציקה נגמרת בבלוק/משטח ממנו אני יוצר ידנית לחלוטין את התוצאה המבוקשת, ויש דברים שאני יוצק לתבנית די מוכנה (שהכנתי פעם אחת ואני יכול לעשות בה שימוש חוזר) ורק עושה פינישים.

שמים וארץ בין הזמן וההשקעה. בחיים לא אחשוב על לקרוא לסוג השני המדובר "יצירת אומנות" או להעמיד למכירה במחיר דומה או קרוב לסוג הראשון.

פורסם
אפשר להגיד ככה על כל דבר, ולהפוך אותו לתחום אפור.

מוצר מזון שקר כלשהו הוא יצירת אומנות!!! איך אתה בכלל מעיז לדרוש את רשימת המרכיבים, ועוד יש לך את החוצפה לדרוש מהאומן שהכין אותו שלא ישים בו כימיקלים מסרטנים, הוא אומן!!1 ועושה מה שרואה לנכון.

אז מה שיש תעשיה עצומה של זה, זאת עדיין יצירת אומנות.

הכי טוב להקצין בדוגמה מוזגמת שאין לה כל הקבלה.

ונניח ותקבל רשימת מרכיבים:

1. כהדיוט היא כנראה לא תגיד לך דבר (את תחום הרכב אתה קצת מכיר ולכן חושב שהוא לא אפור אבל פרשיות כריות האויר הן דוגמה לכמה אין לנו מושג באמת)

2. כחפץ שיש לו שימוש אסטתי בלבד, התמחור שלו אינו מתבסס רק על עלות החומרים.

3. כקישוט מותרות שהסיכוי שלו להרוג אותך הוא קטן, הרגולטור מתערב הרבה פחות ולא מתאמץ להגן עליך כי המשאבים שלו מוגבלים, ואתה יכול פשוט לא לקנות.

פורסם

הראלף לורן בהכרח יותר איכותית אך ככל הנראה שלא בהרבה, ההפרש במחירים נובע בעיקר מעלויות שיווק ומיתוג ופחות בהפרשי העלות השולית של יצור החולצה.

קח את זה, תחליף את "ראלף לורן" ב"מותג תכשיטים א' " את "חולצה" ב"צמיד" ויש לך תשובה לשאלה שמופיעה בכותרת הפוסט.

רובו של שאר השרשור מורכב מהשערות של אנשים שלא מצויים בתחום.

מה שbe roo אמרה מעלי פה מדוייק גם הוא.

בעיקר לעניין התמחור.

למי מבנות הזוג של המשתתפים כאן אין צמיד "פנדורה" שיצביע.

אם רק הייתם יודעים מה עלות היצור של הבידס המצ'וקמקים שהם מוכרים להן (ולכם כפתרון מהיר למתנה) במאות שקלים הייתם מתפלצים במקום.

אז איך הם מוכרים פיינדינגס דרעק, מסילבר במאות מליונים בכל העולם?

שיווק ומיתוג....

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...