Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי c4 שמגיעה עם השחרה מהיצרן - חלונות קדמיים 30%, האחוריים ושמשה אחורית די כהים. ההשחרה מרגישה לי לא מספיקה מבחינת הקרינה שמרגישים ברכב. יש טעם להוסיף מדבקות כדי לצמצם את הקרינה המורגשת או שאני לא אשיג שיפור ניכר?

Sent from my LM-V350 using Tapatalk

פורסם

אין בעייה להוסיף על הכהה עם מדבקה. הם באות ברמות כהות שונות ונשאר רק להתאים. הבעיה היא עם החוקיות. אסור לך להדביק כלום. אפילו שקוף נגד אבנים זה לא חוקי.. אם לא אכפת לך שיתחילו לבדוק אותך שוטרים בדרך (קרה לי) ובעיות בטסט, לך על זה..

פורסם (נערך)

יש לך מדבקה שקופה נגד חום וקרני שמש, לפי דעתי זה הכי טוב לעשות לחלונות הקדמיים, אומנם זה קצת יותר יקר אבל שווה את זה

עריכה אחרונה על ידי nova2
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
יש לך מדבקה שקופה נגד חום וקרני שמש, לפי דעתי זה הכי טוב לעשות לחלונות הקדמיים, אומנם זה קצת יותר יקר אבל שווה את זה

איפה? ומה השם של זה ומחיר

פורסם

בוקר טוב

יש לך חומר שקוף נגד חום,

בסאן פילם ברמת גן ליד הבורסה,

ידגימו לך את זה במקום עם מנורות שיוצרות חום.

אני מתקין את זה בכל רכב שברשותי בחלונות הקידמיים,

כי אני רגיש ומרגיש שאני משתזף בצד שמאל בזמן נהיגה.

יש לך בגוון שקוף או בכהה יותר ועלות בסביבות 800 שקל לחלון אולי פחות.

לדעתי החומר שווה כל שקל,

ולא כמו החומרים במקומות אחרים שרק עושים את החלון שחור בלי שום תועלת לך.

פורסם
אין בעייה להוסיף על הכהה עם מדבקה. הם באות ברמות כהות שונות ונשאר רק להתאים. הבעיה היא עם החוקיות. אסור לך להדביק כלום. אפילו שקוף נגד אבנים זה לא חוקי.. אם לא אכפת לך שיתחילו לבדוק אותך שוטרים בדרך (קרה לי) ובעיות בטסט, לך על זה..

טפו טפו טפו, אני עם השחרה של 85% בחלונות אחוריים, משולשים ושמשה אחורית ובקדמיים שום דבר כבר כמעט שנה. עברתי טסט ללא אף בעיה ובחיים לא העירו לי על זה. אם העבודה מקצועית ועדינה וזה נראה כאילו כך זה הגיע מהיצרן, אז אין בעיה. אם אתה הולך לחבר מהכפר ועושה השחרה של מעל 95% אז כמובן שיעצרו אותך.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...