Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין בעייה עם אזיקונים עבים איכותיים . הבעייה לדעתי היא עם הגומיות שמרחיבים אותם בעזרת מכשיר ולא שוות גרוש. המוסך מבצע את העבודה בכלום זמן , גובה ים כסף והגומיה לא גומרת שנה . גומיה מקורית עושה בסביבות 100000 ק"מ . בסיכומו של דבר שווה כל גרוש .

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

גומיה לציריה מקורית יכולה לעלות סביבות 400-600 ש"ח לרוב הרכבים ויש יקרים יותר ולא נתקלתי באף לקוח שהסכים למחיר כזה.

יש גומיה אוניברסלית שהיא דקה מאוד ולא שווה כלום, ויש גומיות לציוריות מגומי עבה מאוד כמו שמקבלים עם פעמון ציריה חדש שאלו טובות מאוד.

ישנם כמה סוגי באנדים(חבקים) ממתכת הנפוץ הוא סרט נירוסטה ארוך מגיע בגליל מיוחד, חותכים את האורך הרצוי ובעזרת כלים יעודיים אחד לוחץ את הסופית והשני נועל ומהדק את הבאנד כמו בקישור(מגוגל)

http://www.lgg.co.il/images/clampkit.jpg

וישנם באנדים מתכת מוכנים לשימוש כמו שמקבלים יחד עם פעמון ציריה חדש.

וגם כאלו כמו שהעלו בקישור לפניי.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם (נערך)

יש לי במוסך את הבנדים והפלייר שדניאל העלה תגובה מעליי.

אחלה בנדים אבל צריך להתאמן על כמה כאלה כדי להגיע לתוצאה טובה.

הבנדים של פג׳ו גם טובים, מספיק רק צבט והרבה כוח להדק אותם

05bc9c9bee963fa71bcc0149d4ec3c60.jpg

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

מקפיץ עם שאלה נוספת - הגומיית ציריה המקורית עשויה מחומר דומה לפלסטיק.

נאופרן.

האם צריך מכשור מיוחד להלביש אותה?

את האוניברסלית פשוט הרכבתי עם קצת כח ויושבת יפה...

המקורית לא נראה לי שתהיה גמישה כל כך.

פורסם

אני יודע מקס...אני מכיר את הגומיות האלה, אני מרכיב כאלה ומעולם לא ניתקלתי בבעיית הרכבה...ברגע שאתה מפרק את המוט צירייה ומרכיב מהצד של הקרדן היא מישתחלת את כל המוט ועולה גם על הפעמון בלי בעיה.

פורסם

גם מאור מדבר על אותו דבר.

אתה חייב לפרק מהצד הפנימי אל החיצוני. להוציא TRIPOD JOINT ומשקולת אם יש בדרך.

כמובן שלא משתמשים במכשיר הפניאומטי כדי להרחיב גומיה מהסוג הזה. וכמובן שאין מכשיר כזה בתנאי שטח.

תפרק הכל ותעבוד מסודר.

Stay Dirty

• תוכן חדש...