Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי.

אשמח להמלצה באיזור הצפון על מקום אמין.

רכשתי לא מזמן הונדה ג'אז 2009 ידנית.

אחרי כמה ימים אני מניע את הרכב בבוקר ויש רעש לדעתי מהסטרטר שאחרי שמניעים ומנסים שוב להניע אז יש את הרעש החזק הזה, אז יש אותו אחרי שהפסקתי עם המפתח לאיזה חצי שניה ואז הכל רגיל. (קצת קשה להסביר מקווה שיבינו.)

בכל אופן מחר אנסה להקליט אם זה יהיה ואביא וידאו.

בנוסף כשהייתי בבדיקה לפני קניה (יש לי את הדפים אם מישהו רוצה לראות) הבחור אמר שהמנוע מזייף ויש תקלה במערכת ניהול מנוע. אשמח אם מישהו יודע למה התכוון הבחור?

תודה מראש.8)

עריכה אחרונה על ידי morx555
פורסם

מוסך חושי בצק פוסט, מקום אמין וישר, אבל יקר, לפעמים שווה לשלם קצת יותר לסמן וי ולעבור הלאה.

עושים שם פרונטים וצמיגים, יש גם מוסך, מקום מעולה לטפל בו, קח בחשבון שביום שישי עמוס שם מאוד.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
בנוסף כשהייתי בבדיקה לפני קניה (יש לי את הדפים אם מישהו רוצה לראות) הבחור אמר שהמנוע מזייף ויש תקלה במערכת ניהול מנוע. אשמח אם מישהו יודע למה התכוון הבחור?

היית צריך לשאול את הבוחן בזמן הבדיקה. נסה לחזור למקום ולבקש הסבר. אם העסק שירותי, אני לא רואה סיבה שלא יעשו זאת.

פורסם

נשמע כמו בעייה של בנדיקס שלא חוזר בזמן פנימה...בהחלט גירוז יכול לפתץור את הבעיה אלא אם כבר פותחים את הסטרטר ואז אולי כדאי כבר לשפץ את כולו.

• תוכן חדש...