Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חדש בפורום ואשמח לעזרה.

יש לי טויוטה פריוס 2007 שיש לה תקלה שהצג הדיגיטלי לא מציג כלום, ממש כבוי, ולא רואים מהירות, קילומטרז מד דלק וכו'. לא משנה כמה פעמים הלכתי למוסך המרכזי, הם לא הצליחו לפתור את הבעיה. המצב כרגע הוא שאני לא יכול לנסוע בביטחה ברכב וגם לא למכור אותו עם התקלה.

ההגיון שלי אומר שאם טויוטה לא יכולה לפתור את הבעיה ובעקבות כך אני לא יכול למכור את האכב אזי טויוטה צריכה לקנות ממני את הרכב, מבחינה ביטוחית זה כמו טוטאלוסט. זה ההגיון שלי.

בבקשה תעזרו לי להבין מה עליי לעשות. תודה :)

פורסם

רק ברגע שיהיה לך ביד מכתב שבו כתוב שהם לא מוכנים/יכולים לתקן את התקלה תוכל להתקדם עם המישור המשפטי שעלול לגרום להם לרכוש ממך את הרכב. עד אז אלו רק האשמות חסרות שחר.

אנשים מוכרים ביד2 רכבים תקולים עם מנוע/גיר גמורים, אז הטענה שלא ניתן למכור חסרת שחר.

מה שכן, בקרוב עלולה להיווצר לך בעיה ברישוי כי רכב במצב כזה לא יכול לעבור טסט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אבל אם יש חלקים למרות שהוא בן 10, אז היבואן לא מחוייב לתקן את הרכב? אין רכבים כאלה בפירוק שהמוסך יכול להביא כדי להחליף?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

כל הדיון סביב החלקים מיותר. אני הזמנתי במוסך מורשה טויוטה חלקים לרכב שהיה מעל 20 שנים על הכביש. כל מה שצריך הוא לשלם ולחכות. הם ממש בסדר בקטע הזה.

אם המוסך ביצע תיקון והוא לא צלח, עליו להחזיר את המצב לקדמותו ולהחזיר את הכסף.

מוסך לא חייב לקבל כל לקוח ולא חייב לדעת לתקן כל תקלה (ברכב משומש).

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בהחלט הדיון מיותר.

לא ברור כלל האם זה עניין של אבחון, שלא יודעים מה גורם לתקלה, עניין של חלק לא זמין או אולי עניין שזה יקר מידי ללקוח לתקן והוא מחפש חלופות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
רק ברגע שיהיה לך ביד מכתב שבו כתוב שהם לא מוכנים/יכולים לתקן את התקלה תוכל להתקדם עם המישור המשפטי שעלול לגרום להם לרכוש ממך את הרכב. עד אז אלו רק האשמות חסרות שחר.

אנשים מוכרים ביד2 רכבים תקולים עם מנוע/גיר גמורים, אז הטענה שלא ניתן למכור חסרת שחר.

מה שכן, בקרוב עלולה להיווצר לך בעיה ברישוי כי רכב במצב כזה לא יכול לעבור טסט.

בדיוק, ואז זה טוטאלוסט. לא?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חייב לשתף

קניתי שבוע שעבר פריוס 2007

ויום אחרי מיליתי דלק ולאחר יום קרתה לי התקלה, בדקתי וחיפשתי ,כנראה זה בעייה ידועה בפריוס דור 2

לי עזר לנתק את פלוס והמינוס לחצי שעה ואז להחזיר והתקלה נעלמה ...לבינתיים

כן..... אבל זה הפיתרון היחיד או להחליף את הכרטיס...

ההמלצה שלי נסה לנתק מצבר לחצי שעה .....

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

היי סורי שאני מקפיץ כאן את הנושא הזה .אבל למי שיש את התקלה הזאת .הפיתרון הוא פשוט מאוד .להחליף קבל שנמצא על הכרטיס של הצג מהירות .גם אצלי מוסך טויוטה לא הצליחו לפתור את זה וגם שברו בדרך פלסטיק של המזגן .

בחיפוש פשוט בגוגל מצאתי סרטון איך לתקן .תיקנתי והסתדר 

מצ"ב קישור 

https://youtu.be/55cYjgZ0LBg

יש גם פיתרון זמני בקישור הבא .אבל לא מומלץ כי כפי שכתבתי זה זמני בלבד https://youtu.be/4BriDutTpys

עריכה אחרונה על ידי חיים קרו
  • אהבתי 4
פורסם
בתאריך 3.3.2022 בשעה 16:25, חיים קרו כתב:

היי סורי שאני מקפיץ כאן את הנושא הזה .אבל למי שיש את התקלה הזאת .הפיתרון הוא פשוט מאוד .להחליף קבל שנמצא על הכרטיס של הצג מהירות .גם אצלי מוסך טויוטה לא הצליחו לפתור את זה וגם שברו בדרך פלסטיק של המזגן .

בחיפוש פשוט בגוגל מצאתי סרטון איך לתקן .תיקנתי והסתדר 

מצ"ב קישור 

https://youtu.be/55cYjgZ0LBg

יש גם פיתרון זמני בקישור הבא .אבל לא מומלץ כי כפי שכתבתי זה זמני בלבד https://youtu.be/4BriDutTpys

מדהים כמה שהמוסכים בארץ לא מקצועיים וגם לא לגמרי פנויים להתעסק עם רכבים ישנים עם שטיקים מרובים...אני מדבר מניסיון. תודה לאל או למישהו אחר, שיש כל כך הרבה מדריכים ביוטיוב והרבה חומר בעולם, פורומים וכו', כמעט לכל בעיה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...