Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

שבת שלום לכל המקצוענים.

אני הבעלים הגאה של טויוטה קורולה GLI תיבת הילוכים רובוטית שנת ייצור 2007, 180 אלף קילומטר.

בשבוע האחרון החלה תופעה חריגה מאוד - הרכב היה כבה באמצע נסיעה (כולל רדיו ) במהירות איטית (לדוגמה פקקים, נסיעה בשכונה)

הבעיה נפתרת כאשר מסובבים מפתח ומתניעים מחדש - אבל זה קורה תוך כדי תנועה ומאוד מסוכן ובוודאי שלא נעים.

בתחילה חשבתי שמדובר על בעיית חשמל הנובעת מחדירת מים אך הדבר קרה גם היום בבוקר כאשר לא היה גשם.

מה שמוזר שכאשר אני נוסע ברכב, זה לא קורה בכלל, אבל לאשתי זה קורה ללא הרף (בדקתי איתה -היא איננה הוזה)

אשמח מאוד אם למישהו קרה בעבר, או לחלופין הפניה למוסך רלבנטי (אני גר בפתח תקווה ועובד בהרצליה)

תודה רבה,

אייל

פורסם (נערך)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בהמשך לשרשור שלי שקולאוטי 9 פרסם, החלפתי מאז עוד 3 סלילי הצתה, יש לציין שהסלילים לא היו מקורים.

מחלה מעצבנת.

אני לא ממהר להכריז שהבעיה היא בסלילי ההצתה מכיוון שהרכב לא כבה מיד, ולא כבה תמיד.

המצבר שלי בן 4. האם זו יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה,

אייל

פורסם

אמנם לא אותו רכב, אבל כשהייתה לי תקלה דומה בסיאט לאון (מנוע מדומם פתאום כשעומדים ברמזור, ולא start stop, פלוס חוסר כוח וסל"ד לא יציב במהירויות נמוכות) התברר שזה היה החיישן למבדה שהתקלקל.

Fiat Uno 1994 - Mazda 3 2005 - Volkswagen Jetta 2011 - Seat Leon 2013 - Subaru XV 2018

פורסם

תודה רבה לכל העונים ולכל הכיוונים.

ברור לי שמדובר בבעיה.

אבקש לקבל הפניות והמלצות לחשמלאי רכב.

תודה רבה,

אייל

פורסם

מצבר ישן יעשה בעיות בהתנעה אבל לא יגרום למנוע להתכבות באמצע נסיעה.

2007, ככל שזכור לי לא היה גיר רובוטי, כנראה בכלל שמדובר ב 2008 וזה משנה,כי בטויוטה הרובוטית היו תלונות על סלילי ההצתה.

לגבי בית מצערת ומצערת- אם סיבובי המנוע ברמזור בעמידה יציבים כאשר אתה מדליק אורות/מפעיל צרכנים נוספים כמו מזגן/מערכת אז היא לא הבעיה.

יש פה כיבוי רנדומלי וזו בעית חשמל קלאסית-עדיף לגשת לחשמלאי שיתחיל מבדיקת ניצוץ או יותר נכון חשד לבריחת ניצוץ ואז תתקדם.

בפ"ת יש לך את יצחק וייס שירותי רכב ברחוב בזל 13.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...