Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פורסם:

https://mobile.mako.co.il/news-israel/health-q4_2018/Article-ffe94047290d661004.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=2100566639

האם באמת מנסים להלחם בתאונות?

פורסם שנותנים אישור למשתמשי קנאביס רפואי לנהוג.

האם חסרים לנו מפגעים בפוטנציה על הכביש? יש יותר מידי שיכורים וכעת מוסיפים לנו נהגים שאין בידי המשטרה דרך לבדוק האם הם בעלי שליטה בעצמם או תחת השפעת סם.

גם כך בתי המשפט לא מחמירים מספיק עם נהגים שיכורים ואנחנו קוראים שהרבה משתחררים.

מה אתם חושבים?

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

לא יודע מה עומד המאחורי התקנה, אבל בסה"כ אני יכול להבין אותה.

כניראה מדובר על כמות ממש קטנה של קנאנביס שבטח לא משפיע עילך כמעט וגם זה בהגבלות מאוד מסויימות. אם אנשים ינצלו את זה וינהגו תחת השפעה גדולה יותר? אולי. אבל אני די בטוח שבדומה להרבה משתמשי האלכוהול, הם היו עושים את זה בכול מקרה.

בכול מקרה לא ניראה לי שזה בסדר לאסור לגמרי על משתמשי הקנאביס הרפואי נהיגה. תחשוב שעלייך היו אוסרים נהיגה כאשר כול החטא שלך שאתה חייב מבחינה רפואית כוס יין אחת ליום. נשמע מעט אבסורדי.

וזה מעלה פוטנציאל לתאונות? נכון. אבל מצד שני כך גם אלכוהול, לאפשר לקשישים לנהוג ,לנכים, לערסים, לאנשים שלא מבינים דינמיקה של תנועה ועוד...

פורסם

לצערי בת משפחה קרובה מאד משתמשת בקנביס רפואי(טיפות) והיא בעצמה אומרת שהיא לא מסוגלת לנהוג, מרגישה סוג של ציפה וסוג של חוסר שיקול דעת . בטוחה שאם תנהג תעשה תאונה.

מסייג- משער שכל אחד לוקח כמות שונה וכל אחד מושפע אחרת.

לדעתי המשטרה צודקת.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
לצערי בת משפחה קרובה מאד משתמשת בקנביס רפואי(טיפות) והיא בעצמה אומרת שהיא לא מסוגלת לנהוג, מרגישה סוג של ציפה וסוג של חוסר שיקול דעת . בטוחה שאם תנהג תעשה תאונה.

לדעתי המשטרה צודקת.

היא יכולה לקחת פחות טיפות או לחלופין זן אחר עדין יותר, מאחל לה את כל הבריאות שבעולם.

ד"א גם אם אוכלים הרבה עוגת פרג התחושות תהיינה זהות.

פורסם

המשטרה צודקת. אי אפשר לדעת מראש מה ההשפעה של הקנאביס על כל אחד, ואז יתכן מצב בו מישהו ינהג מסומם.

הרי גם עם אלכוהול בטח אפשר למצוא אנשים מסוימים שיכולים לשתות הרבה ולנהוג, אבל בכל זאת מגבילים את כולם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

לדעתי המשטרה צודקת.

אני מכיר נכה צה"ל שמעשן וצורך המון קנאביס כל הזמן ונוהג המון שנים תחת השפעת קנאביס והוא אחד הנהגים הכי טובים שאני מכיר. ביותר מעשור בו הוא צורך קנאביס רפואי הוא נהג עשרות אלפי קילומטרים ולא היה מעורב באף תאונה ולא קיבל אפילו דוח תנועה אחד.

הוא נוהג זהיר, מפוקס, רגוע תוך כדי שמירת מרחק והצמדות הדוקה לחוקי ההיגיון ותנועה.

הלוואי שלנהגים הסאחים במדינת ישראל היה לפחות שליש מיכולות הנהיגה שלו. אילו כך היה, היה היום הרבה יותר שמח על הכבישים.

והינה אני לא עומד וצועק "תנהגו כולכם בהשפעת קנאביס" וגם אתה לא צריך לעשות את זה. אי אפשר לשלול ציבור שלם על סמך דוגמה 1 של אישה אחת שאתה מכיר ואופן השפעת הצמח עליה.

עריכה אחרונה על ידי Alkash
פורסם

יש מספיק מפגרים בכבישים שנוהגים כמו פסיכופטים גמורים אז אולי את אלו לחייב לעשן קצת.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
אני מכיר נכה צה"ל שמעשן וצורך המון קנאביס כל הזמן ונוהג המון שנים תחת השפעת קנאביס והוא אחד הנהגים הכי טובים שאני מכיר. ביותר מעשור בו הוא צורך קנאביס רפואי הוא נהג עשרות אלפי קילומטרים ולא היה מעורב באף תאונה ולא קיבל אפילו דוח תנועה אחד.

הוא נוהג זהיר, מפוקס, רגוע תוך כדי שמירת מרחק והצמדות הדוקה לחוקי ההיגיון ותנועה.

הלוואי שלנהגים הסאחים במדינת ישראל היה לפחות שליש מיכולות הנהיגה שלו. אילו כך היה, היה היום הרבה יותר שמח על הכבישים.

והינה אני לא עומד וצועק "תנהגו כולכם בהשפעת קנאביס" וגם אתה לא צריך לעשות את זה. אי אפשר לשלול ציבור שלם על סמך דוגמה 1 של אישה אחת שאתה מכיר ואופן השפעת הצמח עליה.

החוק מתוכנן לפי המכנה המשותף הנמוך ביותר. דוגמא לכך היא מגבלת המהירות, שמתוכננת לנהגים רגילים או מזדמנים ולא לנהגים עם יכולות ריכוז גבוהות. מכאן שדווקא דוגמה למישהו שמושפע לרעה מקנאביס היא בהחלט במקום, ודוגמא למישהו שנוהג מעולה תחת השפעה אינה רלוונטית.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
יש מספיק מפגרים בכבישים שנוהגים כמו פסיכופטים גמורים אז אולי את אלו לחייב לעשן קצת.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

ואז יהיו פסיכופטים גמורים על סמים. כמו אלה שמוציאים את התקנה הזאת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בואו נעזוב רגע את ה"פרסום ראשון" הזה ונחזור למציאות:

יש כיום אלפי אנשים עם רשיון לקנאביס רפואי, לא מעט מהם עם רשיון נהיגה בתוקף ורכב. החוק היבש מורה להם לדווח למשרד הרישוי עם קבלת הרשיון לקנאביס - אני בספק שמישהו עושה זאת.

על הרשיון עצמו לא מצוין בצורה ברורה מתי אסור לנהוג או מותר , ולכן זה משאיר המון מקום לשיקול דעת בעל הרשיון. כל הסדרה מחייבת תעשה לכולנו טוב ובעיקר לי ולרבים אחרים (כולל רופאי כאב שחתומים על רשיונות לקנאביס, ספקים, ויצרנים) שלא יודעים לענות על השאלה - "מתי מותר לי לנהוג?"

פורסם

יש כאן שתי שאלות:

1. האם הרופא הרושם מרשם לקנביס רפואי מחוייב לדווח על כך למרב"ד

2. האם הרופאים אכן מדווחים, או שרישום או מילוי מרשם לקנביס מדווח אוטומטית למרב"ד.

אחד הדברים שאיני יכול להבין הוא כיצד רוצים לפקח על רמת החומרים הפעילים בדם - שכן מנגנון החדרת החומר לגוף - עישון - אינו אחיד, וכל משתמש מעשן כמות שונה וסופג כמות שונה, וגם לגבי השמנים איני יודע מה הסטנדרטיזציה, אם בכלל קיימת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבר קרוב נהג נוראי כשלא מעשן, כל הזמן לחוץ, מנסה לעקוף, צופר, מקלל - כשמעושן בקטנה הנהג הכי רגוע שפגשתי.

לפעמים נוסע איתו, [אני סאחי לחלוטין] מעולם לא הרגשתי לא בטוח או שהבן אדם שלצידי תחת השפעת משהו.

פורסם
החוק מתוכנן לפי המכנה המשותף הנמוך ביותר. דוגמא לכך היא מגבלת המהירות, שמתוכננת לנהגים רגילים או מזדמנים ולא לנהגים עם יכולות ריכוז גבוהות. מכאן שדווקא דוגמה למישהו שמושפע לרעה מקנאביס היא בהחלט במקום, ודוגמא למישהו שנוהג מעולה תחת השפעה אינה רלוונטית.

אני לא מסכים עם זה שהחוק מתוכנן לפי המכנה המושתף הנמוך ביותר. אם היה כך המכנה המשותף ביותר היה צריך להתאים לכל האנשים הקשישים שאין לי מושג עדיין מה עושים על ההגה. יש לי חבר שעד היום בכסא גלגלים כי לפני 5 שנים איזו סבתא בת 80 לא שמה לב שהיא מרימה אנשים באוויר על המדרכה בעיר ב80 קמ"ש. ויש אינסוף מקרים כאלה.

אם החוק אכן היה לפני המכנה המשותף הנמוך ביותר הרי היה צריך לסוע בכביש 6 לכל היותר 60.

החוק מתוכנן לפי האדם הממוצע.

חוץ מזה יש אנשים שמושפעים מרעה גם מאופטלגין ומעוד רשימה מאוד מאוד מאוד ארוכה של כדורים פסיכיאטריים שלוקחים אחוז יחסית גבוה מהאוכלוסיה. אתה תופתע לרעה לגלות לכמה מהסובבים אותך יש קלונקס ברשימת התרופות הקבועות.

אם במדינת ישראל בן אדם סכיזופרן ועיוור צבעים יכול לנהוג אין סיבה שבן אדם מבוגר 6 שעות אחרי כמה שאחטות לא יוכל לנהוג.

אם על כדורים שיכולים להפיל סוס מהרגליים רשום "יש להזהר בזמן נהיגה" ובזה זה נגמר. אין כ"כ סיבה לפתע פתאום ליפול על עניין הגראס.

אם זה משנה אני לא שותה ולא מעשן מעבר לכוס יין פעם בכמה שבועות, וגם אחריה אני לא עולה על ההגה.

• תוכן חדש...