Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גולף 7 בעלת מנוע 1.2TSI, שנת 2013

אני מעוניין להתקין מראות מתקפלות אוטומטית, אך כל המדריכים בהם נתקלתי מתייחסים להתקנה בדגמי GTI/R . בפרט, הבנתי שבנוסף למפורט בהתקנות אלה אני צריך לקנות גם מודולים לדלתות

האם מישהו התנסה בהתקנת מראות מתקפלות בגולף שלו, שאינה GTI/R?

פורסם

גם בטרנדליין (הדגם הפשוט יותר) מודל 2016 זה כבר קיים.

אתה מעוניין להתקין אותן על מנת שתהיה לך את הפונקציה של הקיפול באופן ידני בגלגל הקטן שמכוונים את המראות צד ? או שאתה מעוניין שהן גם יתקפלו כשאתה סוגר את הרכב עם השלט ?

פורסם

אתה מעוניין להתקין אותן על מנת שתהיה לך את הפונקציה של הקיפול באופן ידני בגלגל הקטן שמכוונים את המראות צד ? או שאתה מעוניין שהן גם יתקפלו כשאתה סוגר את הרכב עם השלט ?

הייתי רוצה שיתקפלו עם השלט, אבל עדיין עדיף לקפל עם המתג מאשר שלא יתקפלו בכלל.

למה אתה שואל?

פורסם

עשיתי התקנה כזאת ברכב שלי (קישור).

אתה צודק, ברכבי VAG בדרך כלל יש להחליף את המודולים בדלתות כיוון שהם שמקבלים את האות מהכפתור בדלת ונותנים את האות למראות להתקפל. כשבצעתי את ההתקנה הסתכלתי על המודול החדש לעומת הישן, ואכן במחבר של הצמה יש כמה שיניים נוספות. אגב, מודולי הדלתות מכילים בתוכם מלבד המחשב גם את המנועים של החלונות.

אם אתה בעל שתי ידיים ימניות ויש לך ניסיון בפירוק והרכבה של דיפונים אין סיבה שלא תצליח. אני חששתי לשבור דיפונים או לדפוק משהו בחלון ולכן נעזרתי בבעל מקצוע שביצע את ההתקנה עבורי. יצא מעולה ואני מאוד מרוצה מהשיפור הזה ברכב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...