Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה האוטו לא מתחמם לחום מנוע סביר? יונדאי אלנטרה 2001

yoni11551
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי יונדאי אלנטרה שנת 2001 ושאני נוסע באוטו הוא לא מתחמם לחום הממוצע שהוא צריך להיות... החום מנוע פשוט נשאר על המינימום... עולה מעט...

(המזגן מוציא רק קור) למה זה קורה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

99% תרמוסטט תקוע במצב פתוח או שבכלל מבוטל.

בעבר החימום עבד אצלך?

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז לפחות לא ביטלו אצלך את רדיאטור החימום, שזה לא נדיר ברכבים ישנים.

לא מתקנים טרמוסטט, קונים חדש, אני מאמין שעולה כמה עשרות שקלים. לגבי הדרכה להחלפה - חכה שאולי מי מחברי הכנופיה יענה - הם יודעים לתקן את הפחנועים האלה עם שתי ידיים קשורות מאחורי הגב.

חזיר דיזל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז לפחות לא ביטלו אצלך את רדיאטור החימום, שזה לא נדיר ברכבים ישנים.

לא מתקנים טרמוסטט, קונים חדש, אני מאמין שעולה כמה עשרות שקלים. לגבי הדרכה להחלפה - חכה שאולי מי מחברי הכנופיה יענה - הם יודעים לתקן את הפחנועים האלה עם שתי ידיים קשורות מאחורי הגב.

אה אוקי האוטו יחסית חדש אצלי אני לא יודע אם החימום עבד בעבר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טרמוסטט מחליפים על מנוע קר בלבד! לגבי ניקוז האויר מערכת הקירור אצלך ללא נקודות ניקוז אז מילוי איטי של נוזל עד שאתה מגיע עד הקצה, מעסה את הצינורות העבים ואז מניע עם מיכסה רדיאטור פתוח ומשלים נוזל שהמנוע עובד ושהמיפלס מתחיל לעלות וליגלוש מעט סוגר המיכזה ןמחכה לפעולת המאוורר. לגבי החימום שלא עובד רוב הסיכויים שהוא מבוטל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טרמוסטט מחליפים על מנוע קר בלבד! לגבי ניקוז האויר מערכת הקירור אצלך ללא נקודות ניקוז אז מילוי איטי של נוזל עד שאתה מגיע עד הקצה, מעסה את הצינורות העבים ואז מניע עם מיכסה רדיאטור פתוח ומשלים נוזל שהמנוע עובד ושהמיפלס מתחיל לעלות וליגלוש מעט סוגר המיכזה ןמחכה לפעולת המאוורר. לגבי החימום שלא עובד רוב הסיכויים שהוא מבוטל.

איך אני יכול לבדוק אם הוא מבוטל או שפשוט צריך להחליף טרמוסטט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי יונדאי אלנטרה 2001, האוטו לא מתחמם, המחוג של החום מנוע אפילו לא מגיע לרבע ועכשיו לקראת החורף רציתי לסדר את זה כדי שיהיה גם מזגן על חימום.... מפה לשם הבנתי שבעיה בטרמוסטט וצריך להחליף לחדש, ניתקתי את הצינורות שיוצאים מהרדיאטור למנוע, פתחתי את הברגים ולא קיים טרמוסטט, מה עושים במצב כזה? פשוט שמים טרמוסטט חדש או שצריך לעשות עוד איזשהי פעולה?

שים טרמוסטט חדש, מלא נוזל קירור מקורי ותעקוב, יכול להיות שהטרמוסטט בוטל כי הרדיאטור סתום חלקית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טרמוסטט תסדר בלי קשר. לגבי רדיאטור החימום צריך להיסתכל על קיר האש ולראות שלא עשו מעקף לצינורות המתחברים אל רדיאטור החימום.

איך אפשר לזהות אם עשו מעקף?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תסתכל על קיר האש ותראה אם יש 2 צינורות שנכנסים דרכו לכיוון הדאשבורד ואם אין צינור בקומבינה שמגשר ביניהם לצינור אחד.

מה זה קיר האש? הקיר בין המנוע לתא נהג?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, זה קיר האש

תחפש כשאתה עומד מול המנוע מצד שמאל שני צינורות שנכנסים לקיר האש - אם יש ביניהם צינור מגשר - רדיאטור החימום מבוטל.

הסיבה שהוא מבוטל היא 99% שהוא רקוב ונוזל - רדיאטור החימום נמצא מאחורי הדש-בורד בד"כ מאחורי אזור תא הככפות ו\או הקונסולה המרכזית - לפעמים זה פירוק חלקי של תא כפפות וקונסולה ולפעמים זה פירוק דש בורד מלא בכדי להגיע אליו.

תטפל בטרמוסטט קודם כל ותוודא שאין לך נזילות או דליפות מהרדיאטור בתא המנוע או מהצינורות - תבדוק שאין קרעים, סדקים ותבדוק גם את הדוודים של הרדיאטור.

רדיאטור חימום - זו כבר הרפתקאה פחות דחופה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...