Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי שמשאיר מצלמה כשהרכב במוסך, לא מפחיד אותכם שאחד העובדים יפרק אותה ויקח אותה לעצמו?

או, שאחד העובדים יוריד אותה וישים אותה בצד\ בתא הכפפות בשביל שלא יהיה תיעוד?

אני מטפל באותו מוסך מאז שהוצאתי רישיון, אבא שלי מטפל שם מ 2009 כבר 5 רכבים.

אני סומך עליהם בעיניים עצומות אבל יודע שהם תמיד משאירים את הרכב על מצב ACC ואז המצלמה מקליטה את כל הטיפול.

לא אשקר לך ,אני כל פעם בודק איך מתייחסים לאוטו שלי בזמן שאני משאיר אותו שם.

אם ינתקו את המצלמה אני אצא עליהם, אם ידפקו אותה אני אאבד 90 שקל אבל הם יאבדו שני לקוחות שכל אחד מהם עושה 3 טיפולים בשנה.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עכשיו נגיד הרכב במוסך, תוקנה התקלה והבוחן מבקש מנהג שירות לבצע נסיעת מבחן ולוחש לו באוזן שיעשה משהו על הדרך.

יש נסיעת מבחן קצרה ובחזרה, ויש נסיעת מבחן שכוללת עצירות בדרך (לקנות לאכול, ביקור במקום X וכו').

או לחלופין, העובד עושה נסיעת מבחן ועובר ברמזור אדום והמצלמה תפסה אותו.

הנהג שירות מגדיל ראש ומטה את המצלמה כלפי מטה\ מעלה בשביל שלא יראו את מסלול נסיעתו.

מה הייתם עושים במצב כזה לאחר חזרתו של העובד למוסך?

מה יש לעשות במצב כזה?

פורסם

בחשבוניות שאני מקבל יש חתימת מחשב עם שעת היציאה מהמוסך. את שעת הכניסה אני מניח שניתן לקבל מהמוסך - אם תהיה דרישה משפטית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני מטפל באותו מוסך מאז שהוצאתי רישיון, אבא שלי מטפל שם מ 2009 כבר 5 רכבים.

אני סומך עליהם בעיניים עצומות אבל יודע שהם תמיד משאירים את הרכב על מצב ACC ואז המצלמה מקליטה את כל הטיפול.

לא אשקר לך ,אני כל פעם בודק איך מתייחסים לאוטו שלי בזמן שאני משאיר אותו שם.

אם ינתקו את המצלמה אני אצא עליהם, אם ידפקו אותה אני אאבד 90 שקל אבל הם יאבדו שני לקוחות שכל אחד מהם עושה 3 טיפולים בשנה.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

מבין את הבעייתיות?

סומך עליהם בעיניים עצומות, אבל עם מצלמה דולקת.

אני באופן אישי, אם הייתי מטפל במוסך הזה, אחרי הסיפור הזה לא הייתי חוזר לשם. אבל זה רק אני.

פורסם

אני מנסה להבין - יש כאן מוסך מורשה שגרם נזק לרכב של לקוח, הסתיר את האירוע ואף הגדיל וניסה להפיל את האשמה על הלקוח, תוך שקרים והתחמקות מלקיחת אחריות, ולמרות זאת הוחלט להסתיר את שם המוסך, כי בעלי המוסך לקחו אחריות על נזק שהעובדים שלהם גרמו (וגם זה אחרי שפותח השרשור הראה או סיפר להם על ההוכחות שיש לו)?

מה גם שלא מדובר באיזה ילד בן 18 שמשלים הכנסה במוסך בחופש הגדול, אלא במנהל העבודה.

אפשר להתפלסף עד מחר שלא מדובר ב"מוסך" אלא בעובדים שלו, רק שאת הלקוח הבא שאולי יעקצו לא ממש יעניין אם זה יהיה ה"מוסך" או אחד העובדים, בדיוק כמו שאת אף אחד כאן לא יעניין אם ביציאה הבאה למסעדה, ה"מסעדה" תגיש לו לחמניה שנפלה בטעות על הרצפה או רק אחד המלצרים שם.

פורסם

לא שמתי לב אפילו שנמחק שם המוסך.

עצוב מאוד לדעתי שנותנים לבעלי מקצוע שכאלה לצאת בזול כאשר נתפסו בקלקלתם, ולא באמת הכו על חטא.

אני לא רואה איזו מוטיבציה יש להם לשנות את דרכם.

פורסם

לא ברור בכלל למה מספר אנשים פה נעמדו על רגליהם האחוריות.

רזמל-באמת מעניין אותך אם עקצו/רימו/שיקרו?

זה האבא של העוקצים וזה לשקר לבנאדם בפנים!

אשמח לקבל את שם המוסך בפרטי.

פורסם

למי שתהה, לדעתי מחקו את שם המוסך כי פותח השרשור לא העלה תיעוד לשרשור למרות שהתבקש .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

גם לי קרה מקרה דומה במוסך, המפתח ננעל להם בתוך הרכב, פרצו את הדלת מהצילינדר לא אמרו מילה. באותו יום כמה שעות אחרי, אני בא לפתוח עם המפתח, המפתח לא נכנס ויש סימני פריצה, הלך הצילינדר.

מיותר לציין שלא לקחו אחריות, הלכתי לכלכתי עליהם, הם אומרים אולי פרצו לי לרכב, אמרתי להם שלא פרצו ולא גנבו כלום, במגירה היה שטר של 200 מול העיניים, היו לוקחים אותו ועוד כמה דברים, ולא לקחו ולא פרצו. והרכב חנה אצלי בחצר עם מצלמות אף אחד לא נגע בו.

פורסם
מסכים.

ועדיין, איפה העקיצה פה?

האם המוסך (או העובד) בכוונה שברו את הפנס ע"מ לגנוב מפות"ש כסף?

העקיצה פה: מנהל המוסך התקשר לפות"ש ,ועושה את עצמו כאילו לא יודע שנשבר הפנס ,משקר ביודעין ,למרות שצולם במצלמה ורואים אותו כועס על העובד ! מנסה לקחת מפות"ש כסף על פנס שהוחלף בגלל המחדל שלו ...אם זה לא עקיצה ,אז מה זה עקיצה?

פורסם

רזמל-באמת מעניין אותך אם עקצו/רימו/שיקרו?

אני מנהל בפורום.

כשאני רואה כותרת בנושא מסויים, ותוכן שונה - זה בתחום האחריות שלי.

אני לא שופט, אני לא דיין, אני לא בורר, אני לא חוקר פרטי.

אין לי אפשרות לדעת אם המקרה אכן התרחש, אין לי מושג אם הצד שמציין מה שקרה מציין עובדות נכונות או לא, אין לי מושג אם זה באמת קרה, או אם זה הכפשה / הוצאת דיבה.

לכן מחקתי את הביטוי ״תרגיל עוקץ שערורייתי״.

ממש לא. לשקר ללקוח זה פסול בעיניי. אם הפרטים נכונים - לא הייתי חוזר למקום כזה לעולם.

אבל לשקר זה לא תרגיל עוקץ שערורייתי וגם לא "האבא של העוקצים".

אם עוד לא הבנת, חפש מה ההבדל בין שקר לבין עוקץ.

אז לשאלתך, אם זה מעניין אותי - התשובה היא לא. אבל כמנהל בפורום עלי להקפיד שהכותרת תהיה רלוונטית לתוכן ההודעה.

כדי שגולשים כמוך לא יקבלו תמונה מעוותת מכותרת מתלהמת, ואחרי 5 הודעות בשרשור פותח השרשור מציין שכשפתח את השרשור כבר הענין טופל לשביעות רצונו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה על התשובה המפורטת, מבין את תפקידך בסיפור.

אציין שלראייתי שקר שמעורב בו כסף- הינו עוקץ. אולי לא ניגרי, אולי לא מתוחכם אבל עוקץ.

פורסם

לעוקץ יש הגדרה ברורה.

כשהכותרת נערכה לא הכרתי אותך, את ״ראייתך״, או את הפרשנות האישית שלך למושג "עוקץ", וגם לא את זו של פותח השרשור.

הכרתי רק את ההגדרה הנכונה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...