Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין של הרכב הישן שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש ברשותי יונדאי i20 שנת 2009. אני רוצה להחליף את הרכב ברכב חדש יותר ולעשות טרייד אין באחד מין המגרשים הגדולים והמוכרים (או המוכרים פחות.. זה תלוי איפה אני אקבל את ההצעה הכי טובה). אלו שיודעים ומכירים, אילו מסמכים ותיעודים הם יבקשו ממני על הרכב הנוכחי שלי? או שפשוט אני בא ככה רק עם הרכב עושים בדיקה לרכב ועושים משא ומתן על המחיר מכירה?

תודה רבה.

פורסם

טחנו את זה בפורום מכל כיוון. לא משתלם לעשות טרייד אין . עדיף למכור לבד. כל סוחר והדרך שלו לפתות אותך. יש כאלו שלא עושים בדיקה אבל קח בחשבון שגם את הדרעאק שהוא מוכר לך הוא קיבל בלי בדיקה. אצל סוחרים יותר מכובדים במגרשים הגדולים ישלחו אותך לעשות בדיקה , לרוב כדי לוודא שאין פגיעות שילדה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ממליץ לך לגשת לטרייד אין של כלמוביל.

המחירים לא הכי זולים אבל בממוצע יש שם את המכוניות כנראה הכי טובות שניתן למצוא במגרשי טרייד אין הגדולים.

בגלל שאתה רוצה לעשות טרייד על I20 יכול להיות שהבדיקה שלהם תהיה מעט שונה מאשר לשלוח אותך לסתם מכון בדיקה אקראי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...