Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אז רכשתי את ה I30 החדשה וקיבלתי אותה לפני פחות מחודש.

 

בשלב המכירה לא הוצגה לי המערכת של ה "Connected CAR" שהם פיתחו ותפרו למערכת, ובמקביל קראתי על המערכת המקורית של יונדאי שמגיעה עם BT, תמיכה ב Android Auto ו Apple CarPlay ושליטה מההגה וזה סיפק אותי.

 

כשקיבלתי את הרכב, מהיום הראשון המערכת שהוסיפו כלמוביל עושה לי בעיות, ואם הייתי מודע למה שאעבור מולם, לא הייתי קונה את הרכב.

 

להלן רשימה חלקית בלבד:

- המערכת לפעמים לא מתחברת לאינטרנט בכלל.

- לפעמים מתחברת לאינטרנט לאחר כ 10 דקות - כשאני כבר כמעט מגיע ליעד.

- המערכת נתקעה ועשתה Reset מס' פעמים.

- באחת הפעמים המערכת הציגה מסך שחור ולא יצאה מהמצב הזה עד לניתוק מצבר הרכב.

- המערכת של כלמוביל מחוברת למערכת המקורית דרך ממשק Android Auto, וכאשר מחוברת - לא ניתן להזרים מוזיקה מהפלאפון דרך BT (ממשק A2DP מנוטרל).

- כאשר נכנסת שיחה לא ניתן לענות - לא דרך ההגה ולא דרך מסך, לא רואים גם מי מתקשר.

- כאשר מחברים את הטלפון לשקע ה USB, המערכת משתגעת, חוזרת ונעלמת לסירוגין.

 

הרשימה הנ"ל היא רק רשימה חלקית וכל זה קרה לי תוך 3 שבועות.

 

להסיר את המערכת בעצמי אני לא רוצה וגם לא יכול כי מדובר פה בענייני אחריות.

גיל-קאר, שהתקינו את המערכת, לא מצליחים לסדר את כל רשימת התקלות הארוכה מכיוון שחלק מהרשימה אלה פשוט בעיות שנובעות מצורת היישום ולא תלויות בהם. הם גם לא יכולים להסיר את המערכת ללא אישור משירות הלקוחות של כלמוביל.

כלמוביל לא מוכנים לתת אישור להסרת המערכת - ללא מתן שום הסברים. בשירות הלקוחות שלהם אני נתקלתי באנשים ללא סמכות שלא מוכנים / יכולים להעביר אותי הלאה.

 

אם אני מסכם את כל הזמן "ששרפתי" עם מוקדי הטלפון של גיל קאר, כלמוביל והטכנאים - אני בקלות עובר את ה 5-7 שעות, והרכב אצלי רק 3 שבועות.

 

לאחר כל מה שעברתי בנושא הזה, הפתרון היחיד שיספק אותי הוא הסרה מלאה של מערכת ה Connected CAR והחזרה של המערכת המקורית לשמישות.

יש כאן מישהו בכיר מכלמוביל שיכול להתייחס ולעזור לי לפתור את הנושא הזה?

עריכה אחרונה על ידי MaxN
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לכולם,

 

ראשית רקע לסיפור:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?655548-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%93-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%9B%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9C&p=5672284#post5672284

 

אני מעוניין לגרום לכלמוביל להסיר את ה Connected CAR שגורמת לבעיות, ולא - להחזיר להם את הרכב ולדרוש החזר כספי מלא. יש כאן ע"ד שיכול לעזור?

פורסם

מה ההגיון בלהלביש את המערכת הזאת על מקורית?

 

נשמע שמשקיעים זמן וכסף, והלקוח עדיין מקבל מוצר נחות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מה ההגיון בלהלביש את המערכת הזאת על מקורית?

 

נשמע שמשקיעים זמן וכסף, והלקוח עדיין מקבל מוצר נחות.

 

הגיון עסקי.

פורסם

המערכת המקורית של מעולה ואין כל טעם להלביש את המערכת של כלמוביל.

כאשר התעניינתי ביונדאי קונה עבור אבי,התנאי שלי להגעה לנסיעת מבחן היה,שבמידה ונרכוש את הרכב לא תהיה כל התקנה מקומית,לרבות המערכת ולאחר בדיקה של הסוכן קיבלתי הסכמה לכך,לכן תתעקש שיסירו אותה .מאחל לך הצלחה ושתהנה מהרכב.

פורסם
הגיון עסקי.
מה ההגיון העסקי? למה לשלם כסף אם אפשר להשאיר הכל כמו שזה בעלות 0 שקלים 0 אגורות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם בצמפיון אותו הסיפור, יש מערכת מצויינת ועליה מרכיבים בגיל קאר מערכת אנדרואיד שלהם, רק אלוהים יודע למה, העלות גבוהה כ2500 שקלים, מי צריך את זה? הם היו מוכרים את המכונית שלהם באותו מחיר, אם היו מסבירים ללקוח על אנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי, נראה לי שיש להם התחייבות ארוכת טווח מולם, אחרת אין סיבה, הפיתרון שלהם מסובך יותר, ופחות נוח ואמין. מספיק לראות את כמות התלונות עליהם בקבוצות בפייסבוק.

 

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אם אני לא טועה אנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי עדיין לא נתמכות בארץ. מעניין איך המערכות האלה בהשוואה למקוריות.

פורסם

אפל קאר פליי נתמכת, ואנדרואיד ניתן להוריד בapk, ככה שאין שום בעיה, איך המערכת שלהם? מצויינת, מהירה נוחה, אפשר לדבר איתה, תהיה בטוח שאפל וגוגל יש יותר ידע ויכולת מגיל קאר...

 

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

כבר עו"ד ומשפט. ?

נציגת החברה בפורום ביקשה פרטים.

זהו? לא הצליחו לעזור לך ב24 שעות שחלפו או שאתה סתם מנסה להפחיד אותם מעל דפי הפורום?

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם היית קורא את הכל, היית מבין שלא מדובר ב 24 שעות. השקעתי כבר המון זמן, ומיציתי את התהליך מול שירות הלקוחות של כלמוביל.

לנציגים של צוות הדיגיטל שלחתי את הפרטים שלי, אבל באותה נשימה אני ריאלי ומאמין שכמו בפעמים הקודמות לא יעזרו לי.

 

אני רוצה בשלב הראשון להוציא להם מכתב שמקציב להם זמן. מנסיון שלי, זה גורם לכך שהכל מטופל בקבועי זמן הרבה יותר קצרים וברמות גבוהות יותר.

 

לא מדובר פה חלילה בלהפעיל לחץ על אף אחד. רק ביקשתי המלצה לאיש מקצוע. אם אין, אמצא במקום אחר.

פורסם

שיהיה בהצלחה

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

×
×
  • תוכן חדש...