Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מניח שזה בגלל שהכדור ניתז מהראש אל היד, לא בדיוק משהו שאפשר לשלוט בו.

ובקשר למשחק- ארגנטינה פשוט רעים. מסתמכים נטו על יכולת של שחקנים ללא שום שיטה. פשוט כלום. סאמפולי הוא לא מאמן רע,אבל פה הוא פשוט נכשל בענק. לא רואה איך הם עוברים את צרפת

פורסם

שיפוט הזוי. צ'אקיר שופט גרוע ולא מעכשיו, אין לי מושג איך הוא נחשב "בכיר". הפנדל הראשון לא היה (איך הוא אפילו לא הלך לבדוק ב-VAR?), הפנדל השני ממש ממש היה, אבל פה זה עוד יותר הזוי - הוא הסתכל על הוידאו בדיוק 4 שניות והחליט שזה לא פנדל, אבל מה, דיווחו לו באוזניה שיש מה לראות, לא? אז איך יכול להיות שהוא מבטל את מה שאמרו לו בכזו נחרצות?? הרי אם זה היה כ"כ חד משמעי לא היו אומרים לו להסתכל על זה בכלל! וזה בלי קשר לרמת השיפוט הכללית שהיתה נמוכה מאוד.

גילוי נאות: הייתי שופט בעברי.

לארגנטינה לא הגיע, ונגד צרפת זה יגמר כמו במשחק שלהם נגד קרואטיה.

פורסם

מה שבטוח - שמראדונה (עדיין) מסומם ודיי חזק.

הראו עכשיו מצעד של ההעוויות שלו במשך המשחק.

מתגובות לא שפויות דרך נמנום וכלה בתנועות מגונות.

הבן אדם לא בעולמנו.

alfa 156 2.5.

פורסם

יאללה שצרפת תקבור את ארגנטינה בשמינית. לא שאני אוהב את הצרפתים אבל ארגנטינה של היום זה פשוט אנטי כדורגל. אפילו האיסלנדים שאומנם הכדורגל שלהם מבחינת הרמה נמוכה, נלחמים כמו אריות ונותנים כל מה שיש להם. זה לעומת ארגנטינה עם הכוכב הדגול שעושה טובה שהוא רץ.

פורסם

ובמצעד ההחלטות ההזויות של השופט, שחקן מדמם לו על המגרש והוא לא מרחיק אותו החוצה לטיפול.

לא מספיק שלא מרחיק, הוא עוד צועק עליו בפנים והשופט כאילו לא רואה דם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן הקטע עם מסצ׳ראנו בכלל היה הזוי.

בד״כ כשלשחקן יורד אפילו טיפה דם מהאף הם מעיפים אותו החוצה לקבל טיפול.. פה הוא מסתובב מולו ומתווכח איתו כשחצי פרצוף שלו מרוח בדם.. וכלום.

Sent from my iPhone using Tapatalk

V5

פורסם
זאת פעם שניה שגרמניה הולכת לרוסיה ונכשלת.

אוף באסה.

אני ממש מבואס שגרמניה עפה בשלב כל כך מוקדם.

נבחרת מאוד אהובה עליי, עם 10 שחקנים שזזים כגוש אחד לאורך המגרש.

ממש חבל

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אוף באסה.

אני ממש מבואס שגרמניה עפה בשלב כל כך מוקדם.

נבחרת מאוד אהובה עליי, עם 10 שחקנים שזזים כגוש אחד לאורך המגרש.

ממש חבל

ממש אין על מה להצטער, לא מדובר באיזו תקלה מופלאה או מזל רע במיוחד, הם פשוט שיחקו רע!

עזוב את 2 הגולים שהם חטפו, נבחרת גרמניה שבכדי לעלות צריכה להבקיע שער בודד ובמשך 90 דקות לא מצליחה היא לא נבחרת טובה.

ועוד מול מי?

פאקינג דרום קוריאה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דרום קוריאה היא לא נבחרת חלשה כל כך והגרמנים שיחקו לא רע בכל המשחקים. גם מול מקסיקו הם שיחקו הרבה יותר טוב במחצית השניה ובאמת עניין של חוסר מזל וחוסר יכולת טובה לסיים את ההתקפות. הם שלטו כמעט בכל פרמטר בכל המשחקים שלהם.

בניגוד לארגנטינה וברזיל של המשחק הראשון וחצי, דווקא הגרמנים הראו שהם מאוד חזקים ושולטים. משהו בסיומת לא התחבר להם, די נורמלי כאשר אין באמת חלוצים איכותיים ושהמאמן מתעקש לשחק עם אוזיל שהוא פשוט חושך בעיניים. האחריות היא לגמרי של יואכים לב שבנה סגל שמרני ופחדני והתעקש לשחק עם שחקנים שקצת הורידו מרמתה.

פורסם

גרמניה נראו פשוט רע, לאורך כל הטורניר.

גם מול שוודיה ניצחו מכדור חופשי גאוני ממש לפני השריקה. לא הגיע להם לעלות וגם יוגי לב הודה בזה.

מה שבטוח שהם צריכים מהפכה בנבחרת השבעה והעייפה, משהו שם הפסיק לעבוד.

למרות היכולת הפושרת (יחסית) עד כה, כשזה יגיע למאני-טיים, מהמר שברזיל או ספרד ייקחו.

בלגיה וקרואטיה שהכי הרשימו עד כה ייעצרו ברבע/חצי גמר.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...