Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לקבל קצת מהידע שלכם בנושא.

טס לרומא שבוע הבא ל4 ימים.

מבקש מכם המלצות וטיפים לחבילת גלישה.

אני ב 012

כרגע מצאתי רק חבילה ב199 שח

שנותנת לי גלישה 6g

רציתי גם לדעת האם ניתן לרכוש חבילות מחברות מתחרות ולהשתמש בסים הנוכחי שלי?

מה הדרך המומלצת? ומה הטיפים שלכם?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

האם ברגע שאני אכניס סים מקומי הווטסאפ שלי יעבוד רגיל? או שצריך לשנות מספר באפליקציה?

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אם יש לך מכשיר כפול סים הכנס את הסים האיטלקי והגדר אותו כעדיף לשיחות וגלישה.

אם יש לך שני מכשירים תצטרך להגדיר מחדש את הואטסאפ - עניין של שתי דקות (נכנס עם היוזר הקיים ומבצע סגירת מעגל עם קבלת SMS למספר האיטלקי).

פרטים על סים פריפייד באיטליה כאן. אל תתרגש מסיפור מספר המס - פשוט הצג דרכון ותוכל לרשום את הסים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

עדיף לך לא להתעסק עם חבילות החו"ל של חברות הסלולר הישראליות, לנו היו הרבה בעיות עם זה, בגלל טעויות שהיו אחרי זה בחשבון החודשי שבאופן חשוד איכשהו תמיד היו לטובת החברה (מעולם לא נתקלתי בטעות בחשבון שבה החברה מפסידה והלקוח מרוויח, את הטעויות האלה הם מצליחים למנוע ב 100% מהמקרים).

אם אתה לא זקוק למספר טלפון הישראלי שלך בחו"ל, עדיף לך לקנות בכל סופרמרקט, תחנת דלק, בית מרקחת בחו"ל כרטיס סים מקומי, זה עולה כ 10-20 יורו לכמה ג'יגות תלוי במדינה ועובד מעולה.

גם שים לב שלחברת הסלולר בארץ יש טריק שהרבה פעמים הן מוכרות חבילות בין תאריכים קשיחים לדוגמה בין ה 24 לחודש ל24 לחודש שאחריו ואם אתה נגיד טס רק ליומיים בין ה 23 לחודש עד ל 25 , אתה צריך לקנות 2 חבילות ולשלם על חודשיים. לא בכל החבילות זה ככה, אבל תשים טוב לב לזה.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

אחלה טיפ, לא ידעתי שקיים כזה דבר.

ראיתי שיש גם חבילות קטנות של 1g

ב69 שח

אני לא צריך יותר מזה .

תודה על העצות, אם יש עוד רעיונות מגניבים אשמח לשמוע

גלובל סים של פלאפון 4 GB ב149 ש"ח תקף ל3 שנים של שימוש. קליטה מצויינת בכל מקום.

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

בובי - זה נכון למרבית אירופה, אבל יש מקומות בהם הסים המקומי יקר והחבילה קטנה. למשל באירלנד. דורש בדיקה מראש.

בגלל זה אני תמיד בודק באתר שהזכרתי קודם - הוא מעודכן למדי - וגם באתרי חברות הסלולר המקומיות.

השנה אני מתכנן נסיעה למדינה שבה חבילת הפריפייד המקומית יקרה, וכנראה שיהיה לי יותר זול לקנות חבילה ישראלית. ותביא בחשבון שיש לי אוסף כרטיסי סים מלמעלה מ-20 מדינות, מארה"ב ומרוקו ועד איסלנד ופינלנד. כמובן שמרביתם כבר לא תקפים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני קונה סים מקומי עם חבילת גלישה, ונשאר בווטסאפ עם המספר הישראלי,

מביא איתי טלפון מגירה שנשאר במלון עם הסים הישראלי דלוק עם אינטרנט כבוי, כדי לקבל סמסים (דואר ישראל לדוגמא, שאני לא מקבל רטרואקטיבית כשאני מכניס את הסים חזרה למכשיר).

• תוכן חדש...