Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אז ככה, כבר כמעט סגרתי עסקה לרכישת:

פורד s-max 2015

74,000 ק"מ

202 כ"ס

יד 1 מליסינג רכב יחיד

רכב שמור מאוד ובמצב טוב.

במחיר 72,000 אלף שקל.

הכל כמעט היה טוב עד שגיליתי שאין לרכב גלגל ספייר ורק ערכת ניפוח לתקרים סטנדרטיים. אם אני הייתי הנהג בעיקרי אז זה לא היה מפריע לי אבל מאחר שאשתי בעיקר נוהגת ברכב הדבר קצת מרתיע למרות שרק פעם אחת בחיים היה לנו פנצ'ר רציני בו נקרע הצמיג לגמרי.

אולי אני טועה בשיקול אבל התחלתי לחשוב אולי לחפש מיצובישי אאוטלנדר בסביבות 2013-2015. לצערי מהחיפוש הדל שראיתי הבנתי שהמיצובישי משמעותית יותר יקרה- לדוג' 2015 עם ק"מ של 80 אלף מגיע לאזור ה-100 אלף שקל.

שאלותיי הן:

א. האם אני מגזים בשיקול של הגלגל ספייר?

ב. האם כדאי להוסיף סכום משמעותי ולחפש אאוטלנדר? גם אם זה על חשבון ק"מ. יש לי חבר שמצא 2015 עם 120 אלף ק"מ ב-80 אלף שקל בערך. (זו מציאה בכלל??)

אשמח לסיוע בהקדם. אני אמור לאסוף את הפורד היום אם לא אבטל את העסקה כמובן

פורסם (נערך)

א. כן. אשתך ממילא לא תחליף גלגל בשטח. אני טועה ? בשביל זה יש שירותי דרך.

ב. לא. אוטלנדר נחות כמעט בכל פרמטר מה smax . נכון , לאוטלנדר יש גלגל רזרבי והוא דיי זול. פה זה נגמר .

מה שחשוב בפורד זה הטיפולים למנוע. כמו כל מנוע טורבו , חשיבות להחלפת שמן איכותי בזמן . יש לפורד שמצאת היסטוריית טיפולים ? במיוחד לאור העובדה שהוא היה בליסינג. טופל במוסכי היבואן ?

נהג יחיד ? חברת הליסינג מוכנה לתת לך מסמך לחברת הביטוח שהרכב היה עם נהג יחיד ?!

או שרק אמרו לך בע"פ ?

אחרת זה כמו כל רכב ליסינג מרובה נהגים. חברת הביטוח תחשב מחירון פחות 22٪ .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אז ככה, התשובות לרוב השאלות שלך הן חיוביות. יש היסטוריית טיפולים כולם במוסך מורשה. הרכב במצב מעולה. באמת הרבה אומרים לי שמבחינת ביצועים הוא עדיף על האאוטלנדר כמעט בכל פרמטר וגם שהאאוטלנדר זול אבל לא מצאתי שהוא באמת זול. כמו שכתבתי בשאלה למעלה אין סיכוי למצוא שנתון וק"מה דומה לפורד במחיר דומה ואפילו לא ב-10 אלף יותר. האם אפשרי למצוא מציאות של אאוטלנדר עד 80 אלף שקל?

פורסם (נערך)

אם הפורד במצב טוב ,אין בכלל שאלה. לך על הפורד.

אוטלנדר 2015 יהיה זול יותר אבל נחות יותר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

א. אתה יכול לקנות גלגל ולשים אותו בתא המטען. אמנם זה די יסתום אותו אבל ייתן שקט.

ב. קח בחשבון שצריכת הדלק של הפורד גבוהה מאוד. שקלת אולי סיטרואן C4 פיקאסו משנתון דומה? גם הם נמכרים במחירים זולים מהאאוטלנדר ונחשבים כבר אמינים יחסית וצריכת הדלק שלהם סבירה יותר. מדבר על 2014 ומעלה

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

לדעתי אתה מגזים בחשיבות הגלגל הרזרבי. תקפיד להחליף צמיגים בזמן אם אתה חושש שהוא יקרע לגמרי.

האם הרכב בא עם קומפרסור?

פורסם

מניסיון, צמיג יכול להיקרע גם במהירות נמוכה ממפגש עם פינה חדה של מדרכה.

אם הייתי בעלים של S-Max הייתי קונה גלגל חלופי ומחזיק אותו לפחות במחסן כך שאם ייקרע לי צמיג אוכל ליסוע להחליף.

קומפרסור חובה ברכב כזה. עלותו זניחה יחסית למחיר הרכב...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

בס"ד

אתה אמור לקבל עם הרכב קומפרסור כזה.

צמיג בבית , מה יעזור לך אם נתקעת בצפון...

ברמת גימור טרנד אני לא מכיר, אבל יש כאלה שהסירו את הסאב (מותקן ברמת גימור בטיטניום) והתקינו במקומו צמיג ספייר.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם (נערך)

מפתיע אותי שהאוטלנדר 2015 יקר יותר מהפורד smax המקביל. ההבדלים בינהם דיי מהותיים.

זה בכלל מוציא את האוטלנדר מהתחרות.

לגבי צמיג רזרבי :תשאל את עצמך האם בשביל לאבד פעם בכמה שנים כ 5 שעות מהחיים שווה לפסול רכב ללא צמיג כזה ?

בכללי תבחר פורד אם אתה רוצה להנות מרכב חזק (אבל יתכנו תקלות), אוטלנדר אם אתה חייב אמינות מופתית ורק להגיע מ a ל b

יכול להיות שהאישה רק רוצה ב.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
הסיבה היא שאאוטלנדר פשוט אמינה מאוד ויחסית חסכונית גם בדלק וגם בעלויות אחזקה, מה שלא ניתן להגיד על הS מקס, לא מאוד אמין, יקר לאחזקה, שתיין כמו שיכור

בדיוק ! יש יתרונות ויש חסרונות לכל אחד חשוב משהו אחר , לטעמי האאוטלנדר נותן תמורה מצויינת לכסף אבל בגלל גלגל רזרבי לא הייתי פוסל את ה-SMAX .

פורסם

אאוטלנד לא מתאים להרבה משפחות. שורה שנייה לא בנוייה משלושה כסאות נפרדים.

לדעתי בעייתי מאוד עבור משפחות עם שני ילדים קטנים ומעלה שנמצאים בסלקל/כסא בטיחות.

פורסם

הסאב בטיטניום נמצא מתחת למושב נהג ולא בתא במטען כמו במונדאו.

ברכב אין מקום יעודי לגלגל ספייר, ממליץ לרכוש אחד כזה ביחד עם כיסוי גלגל (כמו של הג'יפים) בנסיעות ארוכות לקחת אותו ולאבטח אותו בתא המטען.

פורסם

ניתן לשים גגון עם סלסלה ושם לעגן את הגלגל ספייר בצורה קבועה עם מנעול, וגם להרוויח מקום למטען כשהרכב בתפוסה מלאה.

הפורד כל כך הרבה יותר רכב מהמיצובישי, שבכלל אני לא מבין איך יש התלבטות.

הפורד משמעותית יותר מרווח גם בשורה שניה וגם בשלישית. לפורד מיזוג לאחור ולמיצובישי חצץ בפיתה. הפוד מכיל 3 מושבי בטיחות במושב שני, המיצי לא.

בשימוש מיניוואני יומיומי המיצי פשוט לא מספיק טוב. למיטב הבנתי - מנוע וביצועים, סטריאו ואחיזת כביש, איכות חומרים והרכבה (שכמובן שבכל אלו גם ה smax מתעלה) לא צריכים להיות בשיקול שלך לרכישת מיניוואן.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

גגון עם סלסלה מעלה עוד יותר את צריכת דלק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...