Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני כבר המון זמן בפורום הזה קורא והפעם החלטתי בפעם הראשונה להתייעץ פה לפני שאשתי הולכת לקנות רכב.

יש ברשותנו רכב פיג'ו 308 שנת 2010 שהיא מעוניינת לעשות טרייד אין לדגם חדש יותר (היא מכורה לרכב הזה ככה שתגובות מסוג של "וותר על פיג'ו" לא רלוונטיות).

היא מצאה לפני כמה ימים בלובינסקי טרייד (שדרך אגב נותנים אחריות של שנתיים על כל המכלולים של הרכב) רכב לטעמה מבחינת נראות וצבע וקילומטרג' אך הבעיה היחידה היא שרשום בבדיקה שהציגו לה שיש "נקישות יתר בגיר".

אני מצרף פה את טופס הבדיקה ואשמח לשמוע את דעתכם בנושא או עצתכם בנוגע לרכב הזה.

כמובן שתכננו בכל מקרה ללכת לבצע בדיקה נוספת במכון על פי בחירתנו בטרם הקנייה אך נושא הנקישות יתר בגיר מטריד אותי (עם כל זה שהם נותנים שנתיים אחריות)

תודה רבה לעוזרים

Whats_App_Image_2018_03_27_at_21_50_49.jpg

dkLsC7

פורסם

הנתון של הגיר הוא הרבה פעמים כסת"ח - בכל מקרה הבדיקה מוזמנת ועברה "ניקיון" באופן מובהק וממליץ לקחת לבדיקה משלך במכון אחר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

זאת בדיקה של המוכר - אין לה משמעות חוץ מזה שכנראה הרכב לא עבר תאונה רצינית.

נקישות יתר זה כסת"ח רגיל של מכון הבדיקות, כדי לא לקחת אחריות על הגיר.

לפי הבדיקה, צריך להחליף זוג צמיגים ולעשות כיוון פרונט.

תיקחו את הרכב לבדיקה משלכם ובמכון לפי בחירתכם. אחרי הבדיקה תשבו עם הנציג ותראו, מה אפשר לתקן מהליקויים שיתגלו בבדיקה שלכם. תבדקו האם הרכב עבר טיפולים בזמן, אולי צריך להחליף בלמים. את הצמיגים הפסולים הם יחליפו לזוג סיני הכי זול. אולי כדאי לבקש זיכוי כלשהו ולקנות לבד צמיגים איכותיים.

אחריות שנתיים זה מצויין.

אני מניח שהרכב היה בליסינג שלהם ( פריים ליס ). הקניה הגיונית רק אם יש כוונה להשאר עם הרכב מעל 3 שנים, כי עכשיו המחיר יותר גבוה ממחיר השוק ( בגלל האחריות ), ובמכירה מהירה תהיה הפחתה גדולה במחיר בגלל מצב השוק של הדגם .

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה הכוונה ״עברה ניקיון״? בכל מקרה תכננתי לקחת לבדיקה השאלה היא מה זה אומר נקישות יתר בגיר? הרי גם בבדיקה שאני אעשה יש מצב שהדבר הזה יירשם , יש דרך מומלצת לבדוק את תקינות הגיר רק בשביל להיות בטוח?

פורסם

לא הייתי מתרגש מ"נקישות יתר", במיוחד כאשר יש אחריות שנתיים על הגיר.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בהחלט יש דרך לבדוק: תעשו נסיעת מבחן . בלי רדיו , בלי מזגן. שילוב של נסיעה עירונית וגם בכביש מהיר . מגוון הילוכים,לא להתגרזן אבל גם לא בעדינות יתר. תרגישו ותקשיבו. אם הכל עובר חלק אז הכל בסדר.

פורסם

מעולה עזרתם לי מאד .

יש לי שאלה נוספת לגבי המחיר.

אני יודע שהם משתמשים במחירון לוי יצחק כאשר בבדיקה שעשיתי הרכב שמוצג בבדיקה עלותו היא לפני שקלול מחיר כ71,000₪ וכאשר משקללים שהרכב הגיע מליסינג , קילומטר אז וכו׳ המחיר יורד לאזור ה62,800₪ .

הרכב של אשתי מחירו בלוי יצחק הוא 28,000₪ וכאשר משקללים שהוא יד 2 כאשר הבעלות הקודמת היתה של לובינסקי טרייד וליסינג (משם קנינו את הרכב) המחיר יורד ל26,700₪ .

אשתי אמרה לי שכאשר היא דיברה עם הסוכן הוא אמר לה שהיא צריכה להוסיף עוד כ50,000₪ על הרכב שלה , דבר שממש לא מסתדר לי.

אני מבין שיש הורדת מחיר על הרכב שלנו בגלל שאנחנו עושים טרייד אין אבל עם כל זה ממש לא מסתדר לי המחיר שהוא הציג לנו.

מה דעתכם ? מה המחיר ההגיוני שצריך להוסיף על הרכב שלנו במסגרת עסקת טרייד אין?

פורסם (נערך)

תראו כמה מבקשים על הרכב מהדגם הנוכחי שלכם בלוח יד 2 וכמה על רכב זהה לזה שמציעים לכם ( עם נתונים דומים בשני המקרים ). ככה יהיה לכם יותר מושג על עלות הטרייד הזה.

לדעתי, שוחטים אותכם במחיר ואולי כדאי למכור לבד. גם אם תקבלו 20 אלף על מודל 2010 ( גם זה בסימן שאלה, ממה שראיתי ביד 2), לא הפסדתם. ולא בטוח שלובינסקי מפחיתים מספיק במחיר הרכב שלהם - תשאלו כמה עולה הרכב הזה ללא הטרייד.

עריכה:

בלוח יד 2 מבקשים על 308 פרטית מודל 2015 עם 37 אלף קילומטרים 70 אלף שקלים ( לא יקבלו, יימכר בפחות מזה ). יש גם סביב 60 אלף שקלים רכבים פרטיים עם 90 אלף קילומטרים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

לא נתת מספיק פרטים (ק"מ, מס' וסוג בעלויות קודמות והאם יש תקלות כלשהן במי מהרכבים) כדאי לענות בוודאות סבירה.

אתה מקבל בעסקה הזו שלושה יתרונות:

1. אתה לא צריך לקנות ולמכור בעצמך

2. שנתיים אחריות

3. מימון

אם נהיה אופטימיים (אין ליקויים משמעותיים באף אחד מהרכבים, ולפי המחירון שהצגת) נניח שאתה קונה רכב ששווה 50-55, ומוכר רכב ששווה 10-15, כלומר לכאורה ההפרש במחיר הוא בערך 40, והם מרוויחים 10k בעסקה הזו.

עכשיו נשאלת השאלה האם שווה לך לשלם את הסכום הזה בשביל השירות, ושנתיים אחריות. אני מניח שבשביל האחריות אתה אמור לטפל במוסכים מורשים, שזה גם שיקול.

אפשרות אחרת היא באמת לנסות ולמכור את הרכב הנוכחי לבד ואז לראות כמה יעלה לך הרכב החדש. כנראה שתשלם פחות במקרה כזה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אתה שוכח שטרייד אין זה לא מקום אשר עובד ללא כוונות רווח, אי לכך ובהתאם לזאת שימוש בהם מטעמי נוחות עולה כסף...

308 מודל 2010 לא תקבל מחירון , אולי 20 אם תמצא את הקונה הנכון, מצד שני גם 308 יוצאת ליסינג גם לא נסחרת במחירון , מעריך שבשוק המחיר של הרכב הוא לא יותר מ 60.

כל השאר הוא ענין של נוחות , שאל את הסוכן מה מחיר הרכב ללא עיסקאת טרייד ותבין מה מחיר הנוחות שאתה משלם ואם זה מתאים לכיס שלך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני מחזק את מה שנאמר - בביצוע העסקה דרך לובינסקי טרייד - אתה מפסיד באיזור ה-10 אלף ש"י לעומת מכירה בשוק הפרטי.

308 2010 שווה בפועל בין 15-25 אלף, כתלות במצב ובקילומטרז'. (רכב ליסינג לשעבר עם ק"מ גבוה מתקרב יותר ל-15, רכב פרטי די 1 ק"מ נמוך, מטופל בחברה ושמור בצורה יוצאת דופן ל-25).

הרכב שאתה רוצה לקנות יימכר לאדם רגיל שייכנס ללובינסקי כנראה באיזור ה-55-60.

• תוכן חדש...