Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי האקסנט לא יודע אבל לגבי הדייטסו אני ממליץ לך לרדת מזה ...

גם בגלל השנתון הנמוך יותר וגם בגלל שלאוטו הנ"ל בשנים האחרונות התחילה במנוע בגלל השימוש

במי ברז, האוטו הזה גם שותה דלק בכמויות{אוטומט 1600} :

חדרה - שפיים - פרדסייה - חדרה - 75 שקל !!!, בכללי אבל אוטו די אמין ל-א נוח !!

בכללי יש חלופות הרבה יותר טובות במחיר הזה ...

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

לדעתי האפלאוז עדיפה רק אם כן תקח אותה משנת 94 כי אז זה כבר הזרקה וזה סיפור אחר ו93 זה עדיין קרבורטור........ובקשר למי שאמר לצריכת דלק אני משתתף בצערך...אבל....יש לי אפלאוז 92 ידנית ובנסיעה בכלל לא רגועה רק בתוך העיר אני עושה כל הזמן (כל פעם אני בודק) 1:9-10

אם אתה מכיר רכיבים 1600 הזרקה שעושים ככה בעיר אני אשמח לשמוע.......

ובקשר לניסן סאני אוטו מצויין היתרון שלו על האפלאוז הוא שהרבה הרבה פחות שומעים את המנוע בתוך תא הנוסעים נסיעה הרבה יותר שקטה..(לא שבאפלאוז זה כזה נוראי אבל יש הבדל ברור)

החסרונות הם שמקדימה בסאני יש קצת פחות מקום בגלל צורת הדש-בורד שהוא קצת מפריע לרגלים ולא נח לשים עליו דברים....ושהיא 4 דלתות..האפלאוז היא 5 דלתות וזה מאוד נח..הסאני משהשנים האלה היא גם קרבורטור..ולא מצאנו עד היום מישהו שיוכל לפרק ולסדר לנו את הקרבורטור בסאני כי כולם טוענים שהוא מסובך.....(האוטו מקרטע לפעמים ולא מגיב לדוושת הגז ואז פתאום מזנק)

מבחינת כח הן בדיוק אוטו דבר........

אמממממממ מקוה שעזרתי......

ועדיין אקסנט אם כבר אז של 98+ ותקח בחשבון שמבפנים הוא קצת יותר רחבה מקופסת גפרורים

פורסם

מנסיוני האישי אחרי שנים רבות על אפלאוז 92 - 324K ק"מ על השעון עכשיו - אמינה ביותר, זריזה, מרווחת מאוד, תא מטען ענק (עברתי 2 דירות איתה), כל הפלסטיקים במקומם, הדש בורד לא מצייץ בכלל, וגם המנוע שקט.

הגיר האוטומטי לא עשה שום בעיות עד עכשיו. רוב המכלולים ברכב עדיין מקוריים וגם לא שופצו.

מה שכן, יש את הרגישות של מנוע האלומיניום למי ברז, וצריך לחפש אחת שמורה (כמו בכל רכב למעשה) שלא השתמשו במי ברז. בגלל הבעיה הזאת המחירון שלה צונח - אני יודע שבמרץ 2004 זה היה 25K ש"ח, ולפני כמה חודשים (פעם אחרונה שבדקתי) זה היה 18K ש"ח, עכשיו בטח אפילו פחות.

אני מכיר את האקסנט מחבר שיש לו - צפופה ולא נוחה יחסית לאפלאוז שלי, הפלסטיקים והדש בורד מתפרקים, והיא נותנת הרגשה של רכב נחות יותר, למרות השנה המתקדת יותר.

עריכה - רק עכשיו שמתי לב שזה ת'רד שהיה רלוונטי במרץ, ועכשיו אחד ניער את האבק ממנו, וכולנו הצטרפנו.

פורסם
לדעתי האפלאוז עדיפה רק אם כן תקח אותה משנת 94 כי אז זה כבר הזרקה וזה סיפור אחר ו93 זה עדיין קרבורטור........ובקשר למי שאמר לצריכת דלק אני משתתף בצערך...אבל....יש לי אפלאוז 92 ידנית ובנסיעה בכלל לא רגועה רק בתוך העיר אני עושה כל הזמן (כל פעם אני בודק) 1:9-10

למה אתה ישר קופץ ?!

הרכב היה שנת 94 אוטומטי והזרקה ... שונה לגמרי משלך !!

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם
הסאני משהשנים האלה היא גם קרבורטור..ולא מצאנו עד היום מישהו שיוכל לפרק ולסדר לנו את הקרבורטור בסאני כי כולם טוענים שהוא מסובך.....(האוטו מקרטע לפעמים ולא מגיב לדוושת הגז ואז פתאום מזנק)

רק הסאני הראשונות הן קבורטור,שנת 94 כבר יש הזרקה.
התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

איפה ראית איפשהו בשרשור 92?

בתקציב שלו הוא יכול בלי בעיה לקנות 93-4.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
האקסנט נוחה יותר עם עיצוב יפה יותר לפי דעתי. ובכלל, 95-96 לעומת דייטסו 93?

זו לא שאלה בכלל... אקסנט בהחלט.

תסביר לי במה היא נוחה יותר? בזה שהיא ברוחב של קופסאת גפרורים? או בזה זהיא רק 4דלתות ואפלאוז 5?

במההההההה????????????????????????????????????

על עיצוב אני לא אתווכח זה עניין של טעם

• תוכן חדש...