Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם!

ההורים שלי (פנסיונרים מהמרכז עם פעם ב נסיעות לצפון או לירושלים) נסעו בשנים האחרונות עם קורולה 2007.

כמובן שהיו מרוצים עד השמיים. לא היו צריכים יותר והרכב שירת אותם נאמנה.

לאחרונה הם החליטו להתחדש ברכב חדש (יד2) ובדקו על קורולה 2013-4 (תקציב של 60+-)

אתמול אמא שלי הלכה ברחוב וראתה סקודה יטי 2012 עם 10K קילומטר (עשרת אלפים!)

כשהתקשרה התברר שהאדם נכה, יד ראשונה, קנה מהחברה, ושהשתמש בו רק עבור נסיעות לקופ"ח ולאחרונה שללו לו את הרישיון ואין לו מה לעשות עם הרכב.

הוא רוצה עליו 52K כשהמחירון הוא אזור ה60K.

יחסית חשוד אבל עדיין היו דברים מעולם.

השאלה שלי - האם יהיה כדאי להם לשקול את זה?

הם היו רגילים לנוחות, אמינות ולשעמום של קורולה ופתאום סקודה זה קצת שונה.

אבל לעומת זאת זה רכב עם קילומטראז נמוך בצורה מאוד חריגה וזו יחסית הזדמנות לרכב מעולה וגם יישאר עודף מהתקציב.

אבל זה עדיין סקודה ולא קורולה..

(אני מודע לזה שלא תמיד רכב שלא נוסע זה טוב אבל הוא טוען שהוא נסע רק לקופ"ח מדי פעם. אני בספק אם הוא הושיב את הרכב יותר מדי בבית)

תודה לכולם!!

עריכה אחרונה על ידי Schr90bgho
פורסם

לדעתי במידה והוא ביצע טיפולים יחסית בזמן אז שווה.

הבעיה היא שאם השגרת טיפולים היא כל X קילומטר או שנה-להרבה אנשים נוח לא להתייחס לזה כשמדובר ברכב שנסע מעט.

מעבר לזה לבדוק התאמה של הקילומטראז הנמוך ברשיונות קודמים, בעלות של אותו הבחור הנכה(להשוות מול רשיון) ושיתחדשו אם כן.

פורסם (נערך)

נוהל קניית רכב מנכה הוא קצת שונה ולא מתבצע בדואר.לא סיפור, רק שתהיה מוכן. חפש פה בפורום.

ביטי ,בציר 2012, ידועה חולשה במשאבת מים. כ ₪2000 במורשה .תבדוק האם היא הוחלפה .

כמובן לקחת את הרכב למישהו שמכיר את הגיר ויודע לבדוק אותו למרות הק"מ הנמוך כבר היו מקרים..

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...