Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני וחבר מעוניינים לטוס בתקופה של פסח (זה הזמן היחיד ששנינו יודעים בוודאות שנהיה בו פנויים).

תאריכים אפשריים: 29.3 עד 7.4. (מעדיף לחזור לארץ לפני ה-7.4)

שנינו מוגבלים בתקציב יחסית, לכן חשבתי על מזרח אירופה, בגלל עלויות מחייה נמוכות יותר.

מצאתי טיסה לקלוז' נאפוקה בסביבות 600₪, מלון בסביבות 400₪ לאדם - עד לפה הכול סבבה. 3 ימים נשמע סבבה. לא חייב לקחת רכב, אבל גם את העלויות של ההשכרה בדקתי - ואפשר לשכור רכב לכל התקופה כך שכל אחד מאיתנו ישלם כ-200₪ על השכרת הרכב, כולל כל הביטוחים הנדרשים.

העניין - לא מצאתי ממש מה לעשות שם.

מראש אציין כי בוקרשט לא באה בחשבון - הייתי שם לפני שנה וחצי.

בתור חבר'ה צעירים, אנחנו מחפשים איזה יעד שיש בו דברים שקשורים לתחום הרכב, נופים מעניינים או סתם עיר שיש בה מה לראות (כמו ברלין למשל). אין לי בעיה לחזור לפראג אפילו, אבל לא מצאתי טיסות במחירים סבירים.

תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

זה השרשור

הרעיון הגיע מהבן שלי שהיה עם חברים 3 ימים בריגה בפברואר ונהנה מאד. אנחנו הרחבנו גם לווילנה.

נראה לי שריגה תתאים לכם, עם הרבה חיי לילה.

הטיול עירוני, אין צורך ברכב. הבחורים נסעו גם ליורמולה בתח"צ, אנחנו ויתרנו כיון שמצאנו את העיר מעניינת גם בלי לצאת ממנה.

לפני שבועיים אותה חבורה עשתה טיול של 10 ביט בנאפולי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איזה חברות תעופה מגיעות לשם בטיסה ישירה חוץ מוויז אייר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

Air Baltic לריגה. בתאריכים שלי היא היתה יותר יקרה מויז, והתנאים הם של LCC. מבחינתם תוכל להוסיף ללוג CS300, אבל זה לא שווה את המחיר:-D

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

740₪ בוויז להלוך חזור (כמובן לא כולל שום תוספת) זה לא רע. השעות של הטיסה חזור לא משהו בכלל. יוצא גם שאני טס כביכול ל-4 ימים, אבל בפועל בגלל שהטיסה בהלוך נוחתת רק אחה"צ והטיסה חזור ממריאה מאוד מוקדם בבוקר, אני נשאר עם יומיים.

מצאתי טיסה לורוצלב בפולין תמורת 192$ (עם קונקשיין קצר בוורשה בחזור) עם לוט. לא יודע גם כן עד כמה זה יעד אטרקטיבי.

פורסם

חשבת על אתונה?

העיר עצמה לא יקרה בכלל. יש חיי לילה (רובע גאזי), יש תרבות (אקרופוליס, עתיקות אחרות ומוזיאונים) והכי חשוב - יש שם אוכל מעולה ממש.

פורסם

אתונה עיר ליומיים - שלושה, אישית לא במיוחד אהבתי אותה, יותר מדי מזרח תיכונית, ולא במשמעות החיובית. יתכן שבשנתיים מאז שביקרתי, עם השיפור במצב הכלכלי, זה משתפר. כמובן שהאקרופוליס ועוד כמה עתיקות מדהימים.

הבעיה היא שטיסות לאתונה מתבצעות רק בחברות סדירות (AZ, LY, A3), לא בטוח שימצאו טיסות זולות.

פורסם

3-4 ימים זה סבבה.

ההורים שלי היו באתונה לפני 20 שנים בערך, וגם לא אהבו במיוחד. עושה רושם שב-18 שנים לא השתנה הרבה.

אני מעדיף יעד שבו גם נוכל למצוא אטקציות מוטוריות, אני יודע שזה פחות נוגע למזרח אירופה.

פורסם

עם האמירה לגבי המנטליות אני לא יכול להתווכח. זה נכון. מצד שני גם באיטליה המנטליות מזרח-תיכונית...

הייתי באתונה פעמיים בשלוש השנים האחרונות. הטיסות אכן עם חברות סדירות בלבד אבל אפשר לטוס גם ב-150$ ואפילו פחות. תלוי עד כמה התאריכים גמישים.

כדי לראות את האטרקציות התיירותיות יומיים מספיקים בהחלט, ואפילו נשארים עם זמן אקסטרה. אבל אם רוצים לשלב גם בילויים - בעיניי היא עדיפה בהרבה על היעדים של מזרח אירופה ולכן המלצתי עליה. אמנם פחות יפה מפראג או וינה, אבל האוכל זול (ובעיניי טעים הרבה יותר), האלכוהול זול והטיסה ממש קצרצרה, פחות משעתיים.

ואם כבר הולכים על יעדים שהם מחוץ לקופסה - חשבתם על טיביליסי? גם כאן מדובר על טיסה קצרה, ועלויות המחיה מגוחכות. כדי לראות את העיר מספיקים יומיים ואפשר גם לצאת מחוץ לעיר אם רוצים. תרבות מוטורית אני בספק אם תמצא, אבל אתה תאכל את האוכל הכי טעים שאכלת בחיים.

פורסם

גיאורגיה גם נשמע כמו משהו אפשרי.

את האמת שחשבתי אפילו על באקו, ראיתי שישראייר טסים לשם.

בהנחה שאין שם בעיה להסתדר עם אנגלית אז זאת גם אופציה מעניינת אולי.

פורסם

עם כל תאונות הדרכים בגיאורגיה שעליהן אני שומע בחוג המכרים, ובעיקר הטיפול הרפואי הירוד בעקבותיהן, לא הייתי נוהג שם (ונזהר גם בבחירת טיולים מאורגנים).

לגבי באקו - יש גם טיסות של החברה האזרביג'אנית (J2)

פורסם

רכב הוא לא חובה ולמעשה עדיף שלא אשכור אחד כזה בתקציב מוגבל, ובטח בטיול עירוני אין בו צורך, אפשר להתנייד במוניות אם המחיר שלהן סביר או בתחבורה הציבורית אם היא טובה.

מאורגנים לא מעניין אותי, אוהב לטייל לפי לוח הזמנים שלי ולפי היעדים שאני בוחר.

• תוכן חדש...