Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפי דוח של המועצה האירופית לבטיחות בדרכים, רק שליש מרשת האוטובאהנים היא ללא הגבלה קבועה, אך נגרמים בה קרוב לשני שליש מההתנגשויות של כל הרשת, וזה למרות העובדה שבחלק לא מבוטל מהזמן מוצבים גם בהם מגבלות זמניות כאלו ואחרות.

אין כאן נתונים של נפח תנועה אך ספק אם הם היו משנים את התמונה משמעותית, ובכל אופן זה עדיין נתון משמעותי, ולפי הדוח הוא עקבי גם עם ממצאים של שנים קודמות.

שים לב בדוח שבאופן כללי הנתונים של גרמניה הם לא מן המחמיאים ביותר באיחוד האירופי, אז אולי דווקא מהם לא כדאי לקחת דוגמה? אולי העובדה שרשת כבישים ללא מגבלת מהירות קיימת אך ורק בגרמניה אומרת דרשני?

תן לי מגבלה של 130-140 ואכיפה פחות דראקונית ועם טולרנס אכיפה כ-15 קילומטרים לשעה ורב לי, אבל אפילו בשביל זה דרכים מהירות כמו כביש 6 צריכים עבודות תשתית מסוימות. אני בקושי מוכן לנהוג 120 בכביש בלי גדרות בטיחות!

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ישה, האם אי פעם שמת לב להבדל בין תיקון בור בכביש אירופי ובור בכביש ישראלי? ואני כלל לא מתיחס לאיכות העבודה הראשונית, איזה תשתות יש מתחת לכביש מהיר אירופי בהשואה לתשתיות שמתחת לכביש ישראלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש כבישים שאתה נוסע במהירות המותרת ואתה מרגיש שאתה עומד כמו 80 בכביש בגין

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

פורסם

גם לרכבים שונים יש סיבולת מהירות שונה.

יש רכבים שמשייתים במהירות גבוהות בנינוחות, ויש רכבים שמקרקשים.

יש נהגים שיודעים לשלוט ולתפעל רכב במיומנות גבוהה ויש לצערנו אנשים שבקושי רואים, עם רפלקסים לא מתפקדים וידיים שלא מסוגלות ליישר רכב בתוך הנתיב.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

ההבדלים בין יכולות של רכבים בהקשר של בחירת מהירות הם בעיקר של יכולת עצירה ושל יכולות שינוי כיוון ופניה. יכולת ההאצה - פחות חשובה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...