Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחזיק בשנים האחרונות I30 2008, ששירתה אותי בצורה טובה ואמינה.

החלטתי להתחדש קצת, התקציב שלי הוא 60K והעדפה העיקרית הייתה להשאר עם יונדאי.

ראיתי בתקציב הנ"ל :

I30 Premium 2013 (גג פנורמי נפתח)

Veloster Inspire 2012

אני רווק , ככה שמבחינת גודל הוולוסטר אמורה להספיק.

השימוש ברכב מסתכם בערך ב30 דקות בתוך העיר כל יום.

ההתלבטות העיקרית היא האם לוולוסטר יש שוק במידה ועוד 2-3 שנים ארצה למכור אותה?

כי הבנתי שהייצור שלה הופסק.

בנוסף רציתי לדעת האם ידוע לכם על בעיות כלשהן מהגג הפנורמי הנפתח בI30 ?

תודה!!

פורסם (נערך)

דור שני של הוולוסטר בדרך, לא הבנתי מה קשור כל כך זה שהייצור שלה הופסק ולערך שלה.

שמעתי על מקרה או שניים של קטע עם הגג החשמלי ,אבל לא סגור על זה.

מבחינת אחזקה בוולוסטר יש גיר רובוטי וביונדאי אוטומטי רגיל שיותר פשוט לאחזקה.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

הייתה לנו I30 מודל 2013 במשפחה, 4 שנים הייתה אצלנו וביקרה 6 פעמים במוסך על בעיות שונות ומשונות הקשורות לגג הפנורמי - בכל פעם הבטיחו ששמו מנגנון "משופר" וזה הסתדר וחזרנו לעומת שבאנו לאחר מספר חודשים עם אותה התקלה, לאחר האחריות החלו לבקש מאות שקלים(החלפת מנגנון רצו 700-800 שקל על התיקון בפעם האחרונה מחוץ לאחריות).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
הייתה לנו I30 מודל 2013 במשפחה, 4 שנים הייתה אצלנו וביקרה 6 פעמים במוסך על בעיות שונות ומשונות הקשורות לגג הפנורמי - בכל פעם הבטיחו ששמו מנגנון "משופר" וזה הסתדר וחזרנו לעומת שבאנו לאחר מספר חודשים עם אותה התקלה, לאחר האחריות החלו לבקש מאות שקלים(החלפת מנגנון רצו 700-800 שקל על התיקון בפעם האחרונה מחוץ לאחריות).

תודה!

האמת שכבר שמעתי בעבודה על מישהו שנתקל בבעיות עם הגג של הI30. בגלל זה החשש.

פורסם

ובכן, לגבי גודל ציינת, לגבי נוחות לא ולכן אשתף שאני בעליה של ולוסטר ידנית 2011 ונוחות היא לא תכונה חזקה שלה.

כמו כן, שדה ראייה לאחור (דרך השמשה האחורית ) מוגבל מאוד.

בנוסף, קח בחשבון שהצד הספורטיבי שלה נגמר בעיצוב ...

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם
ובכן, לגבי גודל ציינת, לגבי נוחות לא ולכן אשתף שאני בעליה של ולוסטר ידנית 2011 ונוחות היא לא תכונה חזקה שלה.

כמו כן, שדה ראייה לאחור (דרך השמשה האחורית ) מוגבל מאוד.

בנוסף, קח בחשבון שהצד הספורטיבי שלה נגמר בעיצוב ...

בגדול מרבית הפעמים אני אהיה הנוסע היחידי ברכב.

יצא לי לשבת בוולוסטר (אני 1.88 . מקדימה לא הרגשתי צפיפות.

מאחור הראש ממש ישב על התקרת זכוכית.. אבל האמת שגם בI30 הגג האחורי בשיפוע, וההפרש בין הראש לתקרה הוא די נמוך.

מה עוד פוגע בנוחות שלה?

תודה

פורסם

קח וולוסטר, לi30 יש לך מספיק זמן שתהיה גדול, וולוסטר לא תעלה לך בתחזוקה יותר, ותהנה מרכב צעיר ומיוחד יותר. תתחדש

Sent from my MI 5 using Tapatalk

• תוכן חדש...