Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפוש מהיא בגוגל לא מניב תוצאות של פורומים/פרוייקטים עם הציפוי הנל.

השארה שלי שזה עוד אחד מהציפויים הזולים יחסית(אני אישית הזמנתי מדבקה של 3M שחורה בגודל יותר קטן ושילמתי עלייה 300 שקל)

פורסם

מתוך סקרנות.. מה הקטע עם המדבקות דמוי קרבון האלה? לדעתי סתם תופסות חום בין אם בגג/מכסה מנוע ומבשלות את העניינים.

גם שיש לי ניסיון רב של שנים עם הדבר האמיתי מעולם התעופה, לא הבנתי את הקטע של הדקורציה החיצונית.ניחא בענייני

משקל וחוזק שזה כל הרעיון בסוגיית הרכבים הספורטיבים.

פורסם

עם הכסף שצריך להשקיע על מדבקה איכותית 3M ועבודה..הייתי כבר לוקח לצביעה טובה ב500ש"ח וסוגר עניין.

לא מבין איך המדבקות השחורות האלה עדיין באופנה.

פורסם

^^3M למכסה מנועה עולה 220-300 שקל,אוטם עולה עשר שקל,עבודה אפשר לבד,סקוויג'י מגומי אפשר לקנות היום בכולבו מכשירי כתיבה או טמבוריות, אם המצב פח אז כרטיס אשראי למופף במגבון, בתור עזר להשתמש בפן, במדבקות טובות לא צריך יותר מ100 מעלות שפן בדרך כלל מגיע.

אז לסיכום הוא יכול לסגור את כל העסק ב400 שקל וDIY

אני הזמנתי החודש מדבקת(300 שקל) 3M 5FT*6FT עם חוט חותך, סט סקוויג'ים, אוטם קצוות בטיפה פחות מ500 שקל כל זה כולל משלוחים במחיר מפגר מארה"ב)

• תוכן חדש...