Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח לעזרה בשאלות הבאות -

1. נשבר לי הפנס האחורי ברכב (פוקוס סטיישן) והרכבתי פנס חדש מפירוק - מדגם משנתון חדש יותר משל הרכב שלי.

בפנס החדש יש את אותן נורות בדיוק כמו בפנס הקודם (ובפנס השני לצורך העניין..), אך בנוסף יש שם מעין 3 שורות צמודות של לדים לרוחב הפנס עצמו, באמצע.

כאשר לוחצים ברקס - בפנס הרגיל שלי נדלקת הנורה הרגילה של הברקס באדום, ואילו בחדש פסי הלדים האלו נדלקים.

האם בטסט יכולים להכשיל על דבר כזה?

מבחינת עוצמה וצבע האור - זהה לחלוטין כפי הנראה.

(אם לא ברור מבנה הפנס החדש אוכל להעלות תמונה להבהרה)

2. האם מישהו כבר ניגש להנפיק רשיון רכב בסניף דואר כלשהו, ויכול לאשר שאין צורך בכרטיס אשראי של בעל הרשיון לביצוע ההנפקה\תשלום?

לדוגמה במכונות המוצבות בסופר פארם ניתן להנפיק רשיון רכב רק עם כרטיס אשראי של בעל הרכב.

לבעל הרכב המדובר אין אשראי, אני מעוניין לגשת עם תעודת זהות שלו ולהנפיק רשיון רכב חדש ולשלם במקום בדואר, במזומן או באשראי שלי.

אפשרי?

תודה לכם והמשך שבוע טוב

פורסם

1. נראה לי שלא צריכה להיות בעיה, צרף תמונה ליתר בטחון.

2. להלן ציטוט מאתר הדואר:

"

כחלק משיתוף פעולה בין משרד התחבורה לדואר ישראל, החל מיום א' ה- 27.8.2017 ניתן יהיה להנפיק רשיון רכב בכל סניפי הדואר בארץ.

במסגרת ההסדר החדש, יוכל כל נהג שתוקף רישיון הרכב שלו פג ולא קיבל את רישיון הרכב לכתובתו, או נהג שרישיונו אבד או נגנב, להנפיק רישיון רכב חדש בסניפי הדואר ברחבי הארץ.

מי שיבקש להנפיק רישיונות רכב בדואר, יידרש להציג תעודת זהות

לנוחותכם, תוכלו לחסוך את זמן ההמתנה בתור בתוך הסניף על ידי הזמנת תור בקליקלפרטים נוספים ניתן ליצור קשר עם מוקד הלקוחות של בנק הדואר בטלפון: 02-5005303."

משמע אפשר להגיע ולהנפיק רישיון רכב עם ת.ז. בלבד, ואין צורך בכרטיס אשראי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כבר יצא לי לראות מכוניות עם פנסים אחוריים לא זהים , בדיוק כמו במצב שלך - שנתונים קודמים וכו', היות שלפחות שניים מהן ראיתי מספר רב של פעמים לאורך שנתיים בערך. אני מעריך שזה תקין ועבר טסט אצלהם.

בעיקר נפוץ בפג'ו / סיטרואן, יצא לי לראות גם ביונדאי גטס.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
1. נראה לי שלא צריכה להיות בעיה, צרף תמונה ליתר בטחון.

2. להלן ציטוט מאתר הדואר:

"

כחלק משיתוף פעולה בין משרד התחבורה לדואר ישראל, החל מיום א' ה- 27.8.2017 ניתן יהיה להנפיק רשיון רכב בכל סניפי הדואר בארץ.

במסגרת ההסדר החדש, יוכל כל נהג שתוקף רישיון הרכב שלו פג ולא קיבל את רישיון הרכב לכתובתו, או נהג שרישיונו אבד או נגנב, להנפיק רישיון רכב חדש בסניפי הדואר ברחבי הארץ.

מי שיבקש להנפיק רישיונות רכב בדואר, יידרש להציג תעודת זהות

לנוחותכם, תוכלו לחסוך את זמן ההמתנה בתור בתוך הסניף על ידי הזמנת תור בקליקלפרטים נוספים ניתן ליצור קשר עם מוקד הלקוחות של בנק הדואר בטלפון: 02-5005303."

משמע אפשר להגיע ולהנפיק רישיון רכב עם ת.ז. בלבד, ואין צורך בכרטיס אשראי.

1. היי - להלן התמונות. כפי שניתן לראות בפנס השמאלי יש 2 נורות "אחוריות" ובנוסף 3 פסי לדים שכאלה - הלדים הם אלו שנדלקים כשלוחצים על ברקס ועל הנורה הפנימית התחתונה, כפי שקורה בפנס הימני :

IMG_20171025_090437.jpgIMG_20171025_090450.jpg

2. כן אני גם ראיתי את התיאור באתר של הדואר אבל אי אפשר לדעת חחח חשבתי אולי מישהו כבר עשה זאת :)

• תוכן חדש...