Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאיזה רכבים כיום יש בלימה אוטונומית במהירות בינעירונית

ואשמח לדעת איזה מהם יש לקנות ב0 קמ או איזה מהם יש כבר משנים קודמות (2015-2016) ואז אחפש יד2 כזה

פורסם

איזה קטגוריה אתה מחפש?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איזה קטגוריה אתה מחפש?

Sent from my iPhone using Tapatalk

לא יודעת. לא מכונית פאר. לא ג'יפ גדול.

משהו כמו נירו, איוניק שלהם אני כבר יודעת שיש בלימה אוטונומית במהירות בינעוירונית.

למי יש עוד?

פורסם

פיאט 500x

בשנים 2015-2017 ברמת גימור לאונג'

מאמצע 2017 (מתיחת פנים) ברמת גימור פופ סטאר + בקרת שיוט אדפטיבית (בספק שתמצאי ב0 ק"מ את הדגם)

הייתי בודקת גם את הסיטרואן c3

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

למאזדה 3 יש בלימה אוטונומית עד 80 קמ"ש.

ל-6 ולגולף ברמת הגימור הגבוהה יש בלימה אוטונומית במהירויות גבוהות יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם הבלימה אוטונומית בגולף זהה לטיגואן (ונאמר לי שכן) היא לא בדיוק בולמת עצמאית.

היא עובדת בכל מהירות אך רק ״עוזרת״ להגביר את עוצמת הבלימה בתנאי שאתה בולם בעצמך.

במהירות נמוכה (זכור לי עד 50 קמ״ש או משהו כזה) היא גם תבלום לבד לגמרי, אך לא תכלול זיהוי הולכי רגל, אופניים ואופנועים.

זיהוי הולכי רגל זה כל ההבדל בין הריגת ילד מסכן וכניסה לכלא לתקופה ארוכה, לבין וואי איזה מזל שהרכב בלם, ממש לא ראיתי את המשוגע שקפץ לי לכביש...

לכן מבחינתי זה אחד הפרמטרים החשובים ביותר.

כדאי לברר אצל כל יבואן שמצהיר שיש לו בלימה אוטונומית עד מהירות מסוימת אם זה כולל זיהוי הולכי רגל ואופניים.

• תוכן חדש...