Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
המראה הפנורמית לא מיותרת בכלל

יש יותר שדה ראייה מהחלונות האחוריים אצלי למשל אני מסתכל במראה השמאלית ובמראה הפנורמית לא מסתכל במראה הימנית.

ההרחבה של שדה הראיה היא קטנה בהרבה ממה שנדמה לך, ורובה (אם לא כולה, אני אבדוק בחניה עם פנורמית שיש לי בבית) ניראית גם במראות הצד, כך שזה מיותר.

יותר מדי חפיפה בין המראה הפנימית למראות הצד יכולה להוביל דווקא ליותר בלבול! עם המראות המקוריות ובכיוון נכון אתה יודע שמה שאתה רואה בפנימית נמצא מאחור, מה שאתה רואה בשמאלית נמצא משמאל ומה שאתה רואה בימנית - נמצא מימין.

עם מראות פנורמיות ו/או כיוון מראות לא נכון, המראה הפנימית מראה גם מכוניות בצדדים ומראות הצד מציגות גם מכוניות שמאחור, וצריך להשקיע מעט יותר חשיבה מרחבית כדי למקם את העצמים הנראים במראה מסביב לרכב.

אם הוספת מראות צד פנורמיות ו/או משתמש בפנורמית פנימית מהסוג שיש לו כמה "חלקים" אז גם הגדלת את מספר המראות שאתה צריך לבדוק וגם זה לא עוזר.

זה לא אסון, אבל החסרונות גוברים על זה. הפנורמית מפריעה לשימוש בסוככי השמש ונמצאת בדיוק בקו שבין עיני הנהג לבין תמרורים. ובזמן התנגשות קל מאוד לנגוח בה או בסך השמש, ויש סיכוי שהיא תעוף או תתנפץ בכיוון הנהג מעוצמת ההתנגשות או ממגע עם כרית האוויר.

הכי טוב שתוריד אותה ותפתח את מראות הצד בצורה רחבה יותר. אם אתה ממש מתעקש, אתה יכול להרכיב מראת עזר פנורמית מעל מראת הצד הימנית ו/או מראה פנימית נוספת, נפרדת.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

התגובות קצת סוטות מהנושא, רק אחדד כי גם לפני התקנת הפנורמית המראה המקורית לא החזיקה מעמד בחום.

פורסם

הפנורמית בוודאי לא עוזרת למצב. וסוטה או לא מהנושא, עדיף להיפטר ממנה גם מסיבות אחרות.

אולי אם תענה לשאלתו של דניאל, כפי שמתבקש גם בחוקי הפורום הטכני, יהיה אפשר לעזור בצורה ממוקדת יותר:

באיזה רכב מדובר?
פורסם

סביר להניח שתחת המראה מסתתר אביזר להידוק המפרק הכדורי (כמו במראות אופנוע או ענתיקות..), אפשר לנסות לחמם עם בלאוור את פני המראה, כדי להחליש את הדבק ולנסות לשלוף אותה החוצה בעזרת סכין יפנית, להדק ולהדביק חזרה. אם לא הולך, שים כמה טיפות של לוקטייט כחול ושחק עם המפרק כדי שהלוקטייט יחדור פנימה, תן לזה להתייבש כמה שעות, אחרי זה שחק עם המראה כדי לשחרר אותה, הלוקטייט ישאר ברווח הבעייתי ויגביר את החיכוך, מאמין שזה יעבוד טוב.

• תוכן חדש...