Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הגיעה העת לרכב לטיפול 90 אלף.

סוזוקי אלטו ידני 2010.

הצעות מחיר מהמוסכים באזור לטיפול הן בסביבות ה350-400 ש"ח, לא כולל בלמים ופלגים.

בלמים זה עוד 250-350 ש"ח.

עד כה, הכל בסדר. עם בטיחות לא מתעסקים.

החלק הבעייתי זה הפלגים, כל אחד זורק מחיר אחר, עוד לפני שבכלל ראו את הרכב.

היה מישהו שהודיע לי שפלגים זה 400 ש"ח לפני עבודה. הייתכן?

באמת יכול להיות שפלגים עולים כל כך הרבה? בטויוטה קורולה (2006 אוטו') וביונדאי אטוס (98 אוטו) הפלגים תמיד היו כלולים במחיר הטיפול.

הייתכן שבאמת הפלאגים פה מיוחדים או שמישהו מנסה לעשות עליי סיבוב?

כל עוד הפעולה לא מסובכת או קשה, אני יכול לעשות את זה בעצמי.

להבנתי, אני כן צריך להחליף את הפלגים, כי הרכב הרבה פעמים נכבה מיד לאחר ההתנעה.

פורסם (נערך)

אין בהכרח קשר לזה שהרכב נכבה לך לאחר הנעה. צריך לבדוק לעומק. יכול להיות קודנית, מצערת, ועוד.

בכל מקרה אכן מדובר בפלאגים אירידיום, אז תזמין שלישיה מאיביי ב-190 שקל

http://www.ebay.com/itm/NGK-Laser-Iridium-Spark-Plug-set-3-Pack-Part-Number-IKR6G11-No-7980-3pk-/263193000638?hash=item3d47867abe:g:E5YAAOSwstxVZygP&vxp=mtr

ותרכיב אותם לבד, ותעשה כבר לבד את שאר הטיפול אם אתה מסוגל לכך.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם
אין בהכרח קשר לזה שהרכב נכבה לך לאחר הנעה. צריך לבדוק לעומק. יכול להיות קודנית, מצערת, ועוד.

בכל מקרה אכן מדובר בפלאגים אירידיום, אז תזמין שלישיה מאיביי ב-190 שקל

http://www.ebay.com/itm/NGK-Laser-Iridium-Spark-Plug-set-3-Pack-Part-Number-IKR6G11-No-7980-3pk-/263193000638?hash=item3d47867abe:g:E5YAAOSwstxVZygP&vxp=mtr

ותרכיב אותם לבד, ותעשה כבר לבד את שאר הטיפול אם אתה מסוגל לכך.

מעול לא עשיתי טיפול לרכב בעצמי. אני מסוגל לזה? כנראה שכן. אבל לא יודע איך לעשות...

אני צריך רק שלושה פלאגים? לא ארבעה? אין לי בעיה להחליף אותך בעצמי, ראיתי שיש מדריכים ביוטיוב לזה (אירדיום, כן).

אחד המוסכים אמר שהוא כן יכלול את המחיר של הפלגים במחיר. אז יכול להיות שהוא ישים רגילים או שהוא פשוט יעשה לי את זה במחווה?

אני מטפל אצלו תמיד, כבר כמה שנים.

הייתי שמח לעשות את כל הטיפול בעצמי, אם זה לא מסובך...בשמחה רבה אפילו (גם בלמים?)

פורסם

החלפת פלגים זה באמת פשוט אך פוטנציאל הנזק הוא גדול, מקריעת חוט הצתה ועד לטחינת ההברגה היכן שמבריגים את הפלג. לכן, עדיף שתבצע זאת עם מישהו מנוסה או שלפחות תראה איך מבצעים זאת במוסך.

פורסם

לאלטו יש 3 צילינדרים משמע 3 פלאגים. אין שום בעיה לביצוע באופן עצמאי זה רכב פשוט ביותר. אם תרצה כלים יש לי הכל כולל ציוד להחלפת הרפידות שכולל גריז מתאים כמובן וכלי להכנסת הבוכנה. אתה מוזמן לבוא ולקחת כמה שתרצה ולהשתמש במה שאתה רוצה.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום ושנה טובה.

איזו מידת בוקסה נדרשת לפלאגים באלטו? מן הסתם נדרשת בוקסה עמוקה?

ובאיזה מומנט נדרש לסגור?

תודה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מניסיון אני לא ממליץ כלל להשתמש בבוקסה עם גומייה כי הגומייה עלולה להישאר על הפלאג ולך תחלץ אותה. קנה בוקסה ארוכה מגנטית עולה כ 50 שח של סיגנט שתשמש אותך שנים רבות ותחזיר את ההשקעה כבר בהחלפה הראשונה.

• תוכן חדש...