Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור כל מה שנכתב שוב ושוב בפורום הנכבד carsforum

לגבי סוכנות היבואן לובינסקי בחיפה,

ממליץ שלא לבקר בסוכנות הנ"ל שאינה שירותית כמצופה.

למתעניינים ברכבים של היבואן (פיג'ו / סיטרואן / MG)

קיימות סוכנויות מכירה נוספות באזור הצפון.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מציע לך לערוך את הכותרת כי אתה עושה פה הכללה לא הוגנת בעליל.

מניסיון, פתחתי לפני כחודשיים הזמנה בסניף לובינסקי בפלמחים ולאחר שהחלטתי כי אינני מעוניין ברכב כרגע ביטלתי תוך 3 ימים את ההזמנה.

שלחו לי את טופס הביטול במייל, חתמתי והחזרתי בלי שום צורך להגיע פיזית לסניף.

הבעסה היחידה הייתה שאת הזיכוי עצמו רואים תוך 14 ימי עסקים אחרי בקשת הביטול והאשראי שלי חויב עם המקדמה.

מעבר לכך לא עשו שום בעיות ושום התחכמויות.

פורסם

אני חושב שראוי שנציגי לובינסקי בפורום יעבירו את ריבוי התלונות על סוכנות חיפה למעלה.

ואני גם חושב שאולי הגיע הזמן לרענן את הסוכנות ההיא ולהעביר את הזיכיון למישהו אחר - או לפתוח סוכנות נוספת.

פורסם

צ'מע, האיש לא עושה סקר ולא מנסה בכמה סוכנויות, כדי לדעת איזו עובדת טוב. הסוכנות שהוא עבד מולה, מבחינתו, ובצדק, היא לובינסקי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מניסיון, פתחתי לפני כחודשיים הזמנה בסניף לובינסקי בפלמחים ולאחר שהחלטתי כי אינני מעוניין ברכב כרגע ביטלתי תוך 3 ימים את ההזמנה.

שלחו לי את טופס הביטול במייל, חתמתי והחזרתי בלי שום צורך להגיע פיזית לסניף.

הבעסה היחידה הייתה שאת הזיכוי עצמו רואים תוך 14 ימי עסקים אחרי בקשת הביטול והאשראי שלי חויב עם המקדמה.

מעבר לכך לא עשו שום בעיות ושום התחכמויות.

14 יום זה עדיין "סביר", לאומת מכשירי תנועה. אצלם זה לוקח 30 ימי עסקים, וזה מבוצע בשליחת ציק. פחות דמי ביטול של 100 שקל.

תוסיף לזה את "זמני דואר ישראל"...

פורסם
צ'מע, האיש לא עושה סקר ולא מנסה בכמה סוכנויות, כדי לדעת איזו עובדת טוב. הסוכנות שהוא עבד מולה, מבחינתו, ובצדק, היא לובינסקי.

אוקיי, מסכים איתך, מבחינתו הסניף הזה בחיפה הם לובינסקי.

אבל עכשיו אחרי שהוא קרא את התגובות הוא עדיין בדעתו שלובינסקי עצמם נותנים שירות גרוע?

באותה מידה יכולתי אני על סמך נסיוני לפתוח שרשור ולכתוב בכותרת "לובינסקי נותנים שירות מצויין", אז מי בינינו צודק?

לצערינו האינטרנט זוכר הכל ולאנשים יש אצבע קלה מדי על המקלדת.

14 יום זה עדיין "סביר", לאומת מכשירי תנועה. אצלם זה לוקח 30 ימי עסקים, וזה מבוצע בשליחת ציק. פחות דמי ביטול של 100 שקל.

תוסיף לזה את "זמני דואר ישראל"...

מה?! דמי ביטול של 100 ש"ח על מה?

האם זה נאמר לכם בשלב ההזמנה?

פורסם
אבל עכשיו אחרי שהוא קרא את התגובות הוא עדיין בדעתו שלובינסקי עצמם נותנים שירות גרוע?

הוא לא סוקר ולא עיתונאי והוא לא מחוייב לשום אמת נרחבת, הוא כתב את החוויה שלו.

כשאתה יושב במסעדה והשירות היה גרוע ולא היה לך טעים, אתה כותב שהאוכל שם לא טעים, או שאתה חוזר עוד ארבע פעמים, לבדוק ולקבל פרספקטיבה?

נ.ב. אדם יכול לכתוב את החוויה שלו ואם האינטרנט זוכר, זו הבעיה של העסק, לא שלו.

פורסם

מלשון הכותרת, הכוללנית מאוד, ניתן להבין שמדובר בגישה של היבואן לא של סוכנות מסוימת. מצד שני אם היבואן מספיק אדיוט בכדי לאפשר המשכה של התנהלות כזו בסוכנות כשלהיא שלו, אולי מגיע לו. אני מכל מקום ערכתי נסיעות מבחן גם בפלמחים, גם בתל אביב, גם בפז'ו גם בסיטרואן, ונסיוני מראה על התנהלות בהחלט מאירת פנים כלפי הלקוח, אין בעיה לקבוע מועד, לא המתנתי זמן מיותר וכמובן שלא נדרשתי לחתום על כלום מעבר לטופס הסטנדרטי הצמוד לצילום רשיון הנהיגה. ובמאמר מוסגר אציין בעצב שחבל מאוד שאין ב 308 סטיישן פתחי מיזוג לאחור, אחרת זה היה האוטו הבא, מלאכת מחשבת של נוחות ועידון עם ביצועים מספקים ותא מטען מסיבי פלוס.

פורסם
הוא לא סוקר ולא עיתונאי והוא לא מחוייב לשום אמת נרחבת, הוא כתב את החוויה שלו.

כשאתה יושב במסעדה והשירות היה גרוע ולא היה לך טעים, אתה כותב שהאוכל שם לא טעים, או שאתה חוזר עוד ארבע פעמים, לבדוק ולקבל פרספקטיבה?

נ.ב. אדם יכול לכתוב את החוויה שלו ואם האינטרנט זוכר, זו הבעיה של העסק, לא שלו.

במבי, לא מבין את הפוליטקלי קורקט הזה שלך.

קרא את הכותרת שלו שוב בבקשה - "היחס הגרוע שמקבלים לקוחות בארץ".

לקוחות = ברבים? בארץ = בכל הסניפים?

בפירוש זו כותרת מכלילה ולא מתארת חוויה אישית.

פורסם
מלשון הכותרת, הכוללנית מאוד, ניתן להבין שמדובר בגישה של היבואן לא של סוכנות מסוימת.

אפשר היה להבין את זה כך, אם מדובר היה בכותרת בעיתון. אני חושב שמאוד קשה להבין את זה כך (1) כשקוראים הודעה בפורום שנכתבתה ע"י אדם פרטי, (2) וכשקוראים את תוכן ההודעה.

פורסם

הגדרה של תקינות פוליטית:

גישה שבאה למנוע שימוש בביטויים שיש בהם, למעשה או רק לכאורה, אפליה, סקסיזם, אנטישמיות,גזענות והומופוביה או פגיעה ברגשות של אוכלוסיות מסוימות.

מה בין זה ובין הדיון שלנו?

אני לא אמרתי שהכותרת לא מכלילה, אמרתי שזו לשון דיבור מקובלת (הפומפוזיות המכלילה הזו), ודרך אגב, אם רוצים לדקדק לשונית, בכלל לא מופנית נגד לובינסקי, אלא תרבות השירות בכללה בארץ...

לא רואה בזה בעייה רצינית, סתם ז'רגון קצת טיפשי.

פורסם

כותרת היא כותרת, אין משמעות לשאלה היכן היא מתפרסמת לענין האמור בה והנובע ממנה. כמובן שהמשמעות שונה בכל הנוגע להקפדה בניסוחה בשני המקרים שציינת, בשל קהל הקוראים השונה והמחויבות הנתפסת של עיתונאי לעובדות. אשר לתוכן, יש כאלו שקוראים אותו יש שמסתפקים בכותרת, לכן כדאי שהאחרונה תהווה תמצית של הראשון, לא פרשנות מרחיבה עד כדי עיוות שלו.

פורסם

למיטב הבנתי הסוכנות בחיפה היא בארץ ומשרתת יותר מלקוח אחד. חוץ מזה הסוכנות היא נציגת היבואן וככזו היא משליכה על כל הרשת. לא מדובר במוסך שכונתי ששם ברור לכולם שזה שהוא מורשה מטעם היבואן לא אומר שהוא שייך ליבואן אלא רק ששילם והוסמך מקצועית לטיפול ברכבים הספציפיים. סוכנות משנה נתפסת כסיף רשמי של היבואן.

אם אתה אוכל במסעדה והאוכל זוועה אכפת לך שזו משמרת של הטבח הפחות מוצלח?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למתעניינים ברכבים של היבואן (פיג'ו / סיטרואן / MG)

קיימות סוכנויות מכירה נוספות באזור הצפון.

קל לומר קשה לעשות..

בפועל אין עוד סוכנויות באזור.

הייתה אחת מול כפר מסריק ונסגרה.

הבאה בתור נמצאת בכרמיאל שזו נסיעה של 40 דקות מחיפה.

רובנו אנשים עובדים שאין להם זמן "לבזבז" בשבוע העבודה ולנסוע עשרות ק"מ ושעות על הכבישים רק בכדי לבצע נסיעת מבחן.

זה אפשרי אם ממש ממש רוצים, אך למה לטרוח כל כך כאשר יש עוד המון סוכנויות של יבואנים אחרים "מתחת לבית" עם רמת שירות מצוינת ורכבים לא רעים גם כן?

לגבי כל מי שטוען שלובינסקי צריכים לעשות משהו בנוגע לסניף האמור, על פי שמועות מנהל הסניף הוא מהמשפחה (לכאורה)...

אם נכון הדבר אז זכותם (של הבעלים) לעשות מה שהם רוצים, וזכותנו כלקוחות לא לקנות שם.

• תוכן חדש...