Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאמת גוון לצבע חיצוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לבית שלי יש טיח חיצוני צבעוני.

ייושם לפני 15 שנה.

רוב הקירות נראים כמו חדש, ואילו מקטעים מסויימים נראים מלוכלכים, כמו עובש.

אני בתהליך של מכירת הבית, וחשבתי לצבוע את המקטעים האלו.

איפה אני יכול לקנות צבע חיצוני, וכיצד ניתן להתאים גוון שיהיה הכי קרוב לצבע הקיר הנקי?

צרפתי דוגמה לקיר נקי שממולו יש מקטע מלוכלך.

IMG_8532.jpg

IMG_8533.jpg

IMG_85341.jpg

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם (נערך)

לקנות צבע חיצוני וכלי צביעה זו לא בעיה - כל טמבוריה, בודאי כל חנות לכלי עבודה עם מחלקת צבע תחזיק את החומרים הדרושים ותייעץ לך.

לגבי התאמה לצבע הטיח - כפי שאתה רואה לא חייב להיות זהה , הדברים האלה נוטים להתלכלך מאד. יותר מזה, נראה לי כי הצבע המקורי נוטה לקרם. חפש משהו כזה, וממש לא משהו בהיר מדי.

נצל את ההזדמנות לאיזה שיפוץ שטחי של הדירה - הסתרת סדקים דקים בקיר (למשל כאלה שעל תפרים בין חלקי קיר שונים), כתמי לכלוך ופגמים קלים תסייע למכירה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...