Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר להחליף את התאריך? קצת מפחיד יום שישי ה 13!!!!
ביהדות בניגוד לשאר הדתות 13 לא מהווה מזל רע אלא להפך הוא מספר של מזל טוב ככה שאני מניח שאין מה לדאוג מבחינת תאריך.

כל הכבוד על היוזמה!!! מקווה שעד אז נקנה כבר אוטו ואני אתקין בו את המערכת!!!!!

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה טוב ככה יהיה מספיק זמן לתכנן ולדחות דברים כדי שיוכלו להגיע אנשים...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
לגבי המקום, יש יתרונות וחסרונות. החסרון זה הגודל אבל היתרון זה שזה במקום תחום ומסודר שיאפשר ארגון טוב יותר וגם מזון טוב יותר (אם למשל יהיה על האש).

במפגש הקודם באו הרבה שהיו קשורים למפגש המכוניות, כשיצאנו פחדנו שמישהו ידרס בטעות, הפעם נוכל להיות רגועים.

לא הייתי במפגש האחרון בFX אבל הבנתי שלא הייתה בעיה מבחינת מקום. בכל מקרה זה מפגש שני, מנסים דברים חדשים, לא צריכים להיות שליליים.

.

אייל רשמתי שלא יהיה מקום בגלל שאין מקום בסביבה לחנייה נורמלית.

כל אדם שירצה להשתתף ואני משער שיהיה אותה כמות אם לא יותר כמו בתחרות שהיתה יצטרך לחנות בקרבת מקום, אחרת הוא יצטרך ללכת דיי הרבה כדי להביא את הרכב שלו.

אני מכיר את הסביבה של סאונד FX וראיתי עד כמה האיזור צפוף וחסר חנייה, לכן באתי עם הסימן שאלה הגדול הזה לגבי המיקום.

פורסם

אני מצטרף לג'וקר אני חושב שיש מקום לשינוי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

יש שמה שטח עפר ענק אם אני לא זוכר אפשר להחנות שמה איזה 50 מכוניות (שוב אם אני זוכר טוב).

ואם זה נכון אפשר להחנות במסודר וכול אחד יצא ויכנס בתורו ואין בעיה בכלל.

תמיר

פורסם

כל הכבוד לחברה מסאונד FX, אייל, אוטופארט ולכל הנוגעים בדבר!!!

חזקו ואימצו!!!

אגב - לדעתי עדיף שישאר במתחם של סאונד FX, אני לא רוצה להשמע פרנואיד אך נראה יותר בטוח.

בכול אופן - שוב, כל הכבוד ותודה רבה לכל העושים בדבר.

פורסם

אנשיםםםם

למה לעשות מפגש כל כך רחוק

בפורום שלנו לא חסר אנשים עם מערכות על רמה

והם יביאו עוד אנשים עם מערכות אז ככה אפשר יהיה

לבנות מפגש רציני של הפורום ....

זה שיש פרסים אז כל הכבוד

אבל במפגשים האלה יש כל כך הרבה אנשים לא נחוצים..

אני מציא לבנות מפגש בזמן הקרוב

גם על בדקת סאבים

וגם על בדיקת סאונד כללי

למכירה מגבר מונו בלוק של רוקפורד 501BD

מסדרת הפאוור.... חדש לחלוטין

פורסם

אבא שלי לא רוצה להסיע אותי אז אם הכל עד אז יהיה בסדר אני וחבר נבוא מהצפון ברכבת או באוטובוס

בשביל המפגש!!! אני מקוווה שיהיה משו ברמה(כמו שסאונד אפ איקס ואוטופרט יודעים.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...