Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה המזגן ברכב החל לגמגם, לעיתים מקרר ולעיתים לא.

בשישי האחרון ניגשתי למזגניסט בפרדס חנה שמילא גז והכל עבד אחלה והמזגן קירר כמו שצריך עד היום בבוקר, חזרתי אליו והוא קבע שהמדחס הלך.

מדובר בסקודה פאביה 2012, אני לא ממהר להקשיב לעצתו ולהחליף מדחס ומעדיף לקבל חוו״ד נוספת.

אשמח לקבל מכם המלצה על מזגניסט טוב ואמין באיזור חדרה.

בנוסף, קיבלתי ממנו הצעת מחיר של 2500 ש״ח לפני מעמ על החלפת מדחס חדש(אמר שמשופצים/ מפירוק לא מומלצים), האם 2500 זה מחיר הגיוני, נשמע מעט גבוה.

תודה לעוזרים,

סהר.

פורסם

טפלתי אצל איציק באיזור התעשיה בחדרה

היה סובלני ואמין

ויחסית זול

לא זוכר איך קוראים למקום עצמו

ליד מוסך השלושה

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

יש את מיכאל מיזוג אויר בכיכר המישטרה יש לו עובד בשם חסן אמין מאוד. דבר איתי לפני שאתה מיתכוון ללכת אני אבוא איתך ואדאג שלא תשלם כלל על הבדיקה וגם אם זה יצריך חומרים כלשהם כמו שימוש בחומר זרחני אז העלות תהיה סימלית. אני מכיר אותו מצוין ועובד מולו כבר לא מעט שנים.

• תוכן חדש...