Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

החלפתי מנוע לרכב שלי מסוג סיטרואן פיקאסו קסרה 2006 לפני כמה שנים ויש ברשותי שטר מכר שמוכיח שהוא הותקן במוסך מורשה. הבעיה היא, שהרכב נכשל בטסט, כי המספר מנוע לא תואם לטענת הבוחן. המוסך שאליו פניתי, בשביל שיעביר את הרכב טסט, טוען שהוא לא מוצא מספר מנוע, מעבר למה שמצוין בתמונה המצורפת ומצד שני, המוסך שהתקין לי את המנוע, טוען שזה בכלל לא מספר מנוע.. אני נמצא עכשיו במצב, שהמוסך שאליו ניגשתי בשביל שיכשיר וייקח את הרכב לטסט, רוצה שאני אאסוף את הרכב שלי ואסתדר לבד ואין לי מושג מה לעשות.. חייב את עזרתכם הדחופה באיתור מיקום מספר המנוע!

בתודה,

WhatsApp Image 2017-07-27 at 16.01.10.jpeg

פורסם

אתה לא חייב עזרה וטובות של אף אחד מהם אעפ"י שהמוסך שהתקין את המנוע היה אמור לטפל בזה.

מה שאתה צריך לעשות הוא לגשת למשרד הרישוי עם שטר המכר ולבקש לשנות מספר מנוע.

הם כבר יפנו אותך או למכון טסטים או לאחת העמדות שלהם (למשל בחיפה או עמדה מס'1 שהיתה בחולון),יוציאו לך רישיון רכב חדש עם מספר המנוע המעודכן ובא לציון גואל.

עצת זהב- אל תתן לשוםפ מכונאי להעביר לך את הרכב טסט.

אל תתעצל ואל תפחד-גש לטסט (בלי קשר למקרה הזה) ואם יהיו ליקויים לא חשוב מי המעביר.

אם יש ליקויים חובה לתקנם ואם אין שילמת כסף חינם למוסך וחבל, צריך להפסיק עם עניין ה"הכנה לטסט" שהוא מיותר לחלוטין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה.

הבעיה שהטסטר במכון הרישוי בכבודו ובעצמו, גם כן חשב שמספר המנוע, הוא זה שמופיע שתמונה שצירפתי.. אני לא מוצא אף אחד שיכול לענות לי על השאלה, האם מה שמופיע בתמונה הוא מספר המנוע ואם לא, איפה באמת נמצא מספר המנוע בדגם הזה? כבר 3 מוסכניקים, שאף אחד מהם לא מצליח לענות על השאלה הזאת..

אם אני אגש עם הרכב לאותו מכון רישוי (אני חייב לגשת לאותו מקום, עד 30 יום מהטסט שנכשל, נכון?), זה יחזור על אותו סיפור בדיוק..איפה נמצא מספר המנוע על המנוע??

פורסם

אתה ניגש למשרד הרישוי באיזור מגוריך (לא מכון טסטים !), מוסר ניירת של שטר מכר חדש,הם רושמים שם את המנוע החדש ואחר כך אתה הולך לטסט עם רישיון רכב חדש ,שכולל כבר את מספר המנוע המעודכן.

אם מכון טסטים לא מוצא מספר מנוע,הוא לא מקצועי וחוץ מזה,ברגע שמוציאים רישיון חדש,אתה יכול לגשת לכל מכון אחר,לא חייב לחזור לאותו חאפר ובטח שלא לחכות 30 יום.

מקסימום תשלם אגרת בדיקה של 100 ש"ח מחדש במכון אחר אבל אם אתה מקבל רישיון חדש,לדעתי גם מזה אתה פטור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...