Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן x trail 2017

offer24
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הי,לגבי מרווח פנימי,לא ראיתי שמפורסמים המרווחים הפנימיים של הרכבים שציינת.יכול להיות שהרכב סתם מנופח חיצונית. בכל מקרה המרווח באקס טרייל מספק אותנו מאד.אנחנו מחליפים בממוצע אחת ל4-5 שנים ולכן הסחירות חשובה לנו.אטקה נפסל בגלל שנתיים אחריות בלבד.

3008 הוא המועדף עלינו מכל הרשימה אבל קשה לנבא את הסחירות שלו.

לגבי מחירי חבר,בבקשה:

http://www.smartpage.co.il/Hever/hever351/

Sent from my MI MAX using Tapatalk

לא מפרסמים בדר"כ את הנתון, לכן אני לוקח איתי מטר לכל סוכנות כאשר אני הולך לראות רכב.

לי אישית זה חשוב כי יש לי שלושה ילדים עם כיסאות בטיחות.

לך ככל הנראה זה לא חשוב, לשני ילדים הרכב מספיק מרווח.

אבל מצד שני אם אתם רק עם +2 למה לא ללכת על הקשקאי?

במחיר זול יותר תקבל רכב מאובזר יותר (הוא עדיין יהיה נחות מכול בחינה בהשוואה ל-3008 אבל הוא יהיה סחיר יותר לפחות..)

לגבי הסחירות של ה-3008 מול ג'יפון יפני 7 מושבים אני מניח שלא צריך להיות נביא גדול בשביל לענות על זה.

תשאל את Mikman כמה זמן לקח לו מכור את האאוטלנדר 7 מושבים שהייתה לו..

מה כ"כ אטרקטיבי במחיר? הרכב הזה נמכר ב-0 ק"מ ב- 151K.

איפה ראית מחיר כזה?

הכי זול שמצאתי זה 155K ש"ח, וזה לא כולל את מערכת המולטימדיה אגב.

ובכלל לא הייתי כל כך מתלהב מרכישה של יד-1 0 ק"מ.

כאחד שאכל אותה בעבר עם רכישה כזו אני יכול לומר שיש הרבה דברים שלא מודעים/חושבים עליהם.

לדוגמה, מה קורה אם הרכב הלך בתאונה במהלך השנה הראשונה?

תשובה - אתה מאבד את התחתונים שלך (המחירון של הרכב נפגע גם כי הוא יד-2 בתקופה קצרה, וגם יש הפחתה של ליסינג), זאת בזמן שאם הרכב היה נקנה חדש מיבואן אז בשנה הראשונה (ובחלק מחברות הביטוח בשנתיים הראשונות) אתה מקבל חדש מול ישן, כלומר החזר של 100% מערך הרכב!!

עכשיו לך תחסוך כמה גרוש..

פורסם

במבצע חבר רשום שיש אפשרות טרייד אין על מגוון דגמים, אבל בכוכבית רשום שאין כפל מבצעים.

למה הכוונה באין כפל מבצעים, האם מי שעושה עיסקת טרייד אין לא מקבל את הנחת חבר?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

הכוונה שאם לוקחים מחירון אז אתה משלם מחירון... יעני את כל הסכום שהוא 175k, מה שכן אתה לדעתי ולפי מה שהציעו לי בזמנו אז המערכת מולטימדיה ואיתורן וכו מקבלים מתנה בכל מקרה ללא תוספת מחיר.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
הי,האם בדקת עוד רכבים בסגנון הזה שתוכל להמליץ?מולטימדיה זה נחמד אבל לא דיל ברייקר בשבילנו..

מאוד אהבתי את הרכב כפי שאמרתי , בדקתי את האוטלנדר PHIV שממש לא היה זה , ורכבים אחרים .

אני עדיין לא יודע איזה רכב לקחת כנראה אני הולך על הסקודה קודיק .

פורסם
הכוונה שאם לוקחים מחירון אז אתה משלם מחירון... יעני את כל הסכום שהוא 175k, מה שכן אתה לדעתי ולפי מה שהציעו לי בזמנו אז המערכת מולטימדיה ואיתורן וכו מקבלים מתנה בכל מקרה ללא תוספת מחיר.

לגבי הפיצוי במקרה של תאונה/גניבה אתה צודק, אבל קח בחשבון שגם מחיר הקניה הראשוני היה נמוך ב-15%, ככה שזה לא בדיוק "להפסיד את התחתונים", אבל בהחלט נזק.

מצד שני, תחשוב מה יהיה בעוד 3 שנים. הוא יוכל להציע את רכבו למכירה ב-24K פחות ממך, עם הוכחות שקנה מליסינג 0 ק"מ, ולשאת באותו אובדן ערך שאתה נשאת, וזה עוד בלי לקחת בחשבון את עלות הכסף. ממי אתה חושב שמר ישראלי יקנה את ה-X טרייל המשומשת?

פורסם
לגבי הפיצוי במקרה של תאונה/גניבה אתה צודק, אבל קח בחשבון שגם מחיר הקניה הראשוני היה נמוך ב-15%, ככה שזה לא בדיוק "להפסיד את התחתונים", אבל בהחלט נזק.

מצד שני, תחשוב מה יהיה בעוד 3 שנים. הוא יוכל להציע את רכבו למכירה ב-24K פחות ממך, עם הוכחות שקנה מליסינג 0 ק"מ, ולשאת באותו אובדן ערך שאתה נשאת, וזה עוד בלי לקחת בחשבון את עלות הכסף. ממי אתה חושב שמר ישראלי יקנה את ה-X טרייל המשומשת?

איך 24 אלף?!

הרכב נמכר כבר דיי הרבה זמן ב-165k במבצעים ועכשיו ב-160k דרך חבר.

מהקישור ששלחת הרכב יוצא 154k כי צריך להוסיף עוד 2500₪ על מערכת מולטימדיה ועוד משהו (לא רשום שזו אופציה).

ההבדל בין 160-165 למחיר מליסינג יד-1 זה סה״כ 5-10k₪ (כרגע זה 5k שזה באמת כלום).

בקיצור, ממש לא שווה לקנות מיד-1 אבל אם אתה חושב שכן אז סבבה.

אני יכול לדבר רק מניסיוני האישי, גם אני חשבתי בעבר שזו מציאה אך מסתבר שאין מתנות חינם

פורסם

הכוונה להפחתה ממחיר המחירון. אני עניתי לבחור מלמעלה שקנה ב-"מבצע" ב-171K. וגם אם זה 17K או אפילו 15K, למי שקונה רכב משומש זה סכום נכבד, ואין שום הבדל מעשי בין רכב לחדש ל-0 ק"מ, בוודאי שלא אחרי 3-4 שנים.

פורסם
הכוונה להפחתה ממחיר המחירון. אני עניתי לבחור מלמעלה שקנה ב-"מבצע" ב-171K. וגם אם זה 17K או אפילו 15K, למי שקונה רכב משומש זה סכום נכבד, ואין שום הבדל מעשי בין רכב לחדש ל-0 ק"מ, בוודאי שלא אחרי 3-4 שנים.

שאני קניתי במבצע 171k מהיבואן הלכתי לפני כן לבדוק מליסינג 0 ק"מ והם הציעו לי הרכב ב 168k אחרי הכל. הם בעצמם אמרו לי לקנות מהיבואן בגלל הפער הקטן במחיר. אתה לא יכול לבוא עם מחיר של היום ולהשוות אותו למבצע של 3 חודשים קודם.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

זה לא אתה שכתבת את מה שכתבת למטה?

מה כ"כ אטרקטיבי במחיר? הרכב הזה נמכר ב-0 ק"מ ב- 151K.

אז לעיניין, כן המחיר אטרקטיבי, אחושקשוקה אטרקטיבי!

ואל תתחיל עכשיו להתפתל ולקשור את מחירי המבצע שהיו לפני מספר חודשים, כרגע מדובר על מבצע "חבר" והמחיר במבצע זה, ביחס למחיר המחירון, אטרקטיבי בהחלט.

יחד עם זאת יש לזכור שהדגם עבר מתיחת פנים שאמורה להגיע עוד השנה (אם משמעותית או לא זה שהרוכש יקבע) ושיש מתחרים לא פחות טובים (ולפותח השרשור כנראה טובים יותר) באותה רמת המחירים.

עדיין, אם מישהו חושק בג'יפון מגודל (אך לא מרווח במיוחד), יפני, אמין וסחיר זו עיסקה טובה.

לאלו שלא אכפת לנסות הרפתקאות יש את ה-3008 והטיגואן שיהיו טובים יותר בכל פרמטר בערך ובאותו המחיר +/-.

אם ממש חשוב 7 מושבים אז יש את הקודיאק המתומחר גבוה מידי ביחס לתמורה וכנראה שבשנה הבאה תהיה גם פיז'ו 5008 שאני מקווה שתתומחר הגיוני יותר (החו"ל ההפרש בינה לבין ה-3008 הוא פחות מ-10K ש"ח).

פורסם
הי,לגבי מרווח פנימי,לא ראיתי שמפורסמים המרווחים הפנימיים של הרכבים שציינת.יכול להיות שהרכב סתם מנופח חיצונית. בכל מקרה המרווח באקס טרייל מספק אותנו מאד.אנחנו מחליפים בממוצע אחת ל4-5 שנים ולכן הסחירות חשובה לנו.אטקה נפסל בגלל שנתיים אחריות בלבד.

3008 הוא המועדף עלינו מכל הרשימה אבל קשה לנבא את הסחירות שלו.

לגבי מחירי חבר,בבקשה:

http://www.smartpage.co.il/Hever/hever351/

שאלה - האם יש מצבע חבר גם על רנו? או שזה רק על ניסאן?

אגב, המיקרה לדוגמא הידנית כתוב שהיא נמכרת במבצע חבר ב55K - שזה המחיר שלה היום בשוק גם ללא מבצע חבר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ניסאן בלבד (רנו בטח בחודש הבא)

המיקרה אכן נמכרת במחירי חיסול גם ככה - דגם חדש לגמרי נמכר כבר בחו"ל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...