Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבא שלי העביר היום את ההונדה סיווק שלו, 5 דלתות שנת 2012 טיפול.

טיפול החליפו בן היתר פילטר דלק.

במהלך הנסיעה הביתה היה ריח חריף של דלק ולאחר ההגעה הביתה, אבא שלי ראה שלולית מתחת למיכל דלק.

מה הבעיה ומה ניתן לעשות והאם מותר לנהוג ככה?

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

ייתכן שלא חיברו טוב את הצינורות למשאבה או פצעו את אחד הצינורות האלה או את החיבור מהמשאבה אליהם. בתכלית האיסור אין לנסוע כך ואין להניע את הרכב ובגרירה למוסך שביצע את הטיפול.

פורסם

תוודא שהשלולית היא דלק ולא מי מזגן

ריח חריף ברכב זה כי הפילטר ב5 דלתות הוא בין המושבים הקדמיים

אם בוצע טיפול עם יחסית הרבה דלק בטנק אז הגיוני שיהיה ריח חריף בתא נוסעים שאמור עם הזמן להיעלם (שבועיים שלושה)

אם השלולית מתחת לרכב היא דלק אז מייד להתקשר לגרר ולהרחיק אנשים מהרכב

פורסם

כמו שאמרו אחרים לפני, יש לגשת למוסך לטפל בבעיה. בעבר קרה לי מקרה דומה ביונדאי אלנטרה שהיתה לי. המכונאי הבריג את פילטר הדלק בצורה עקומה ולכן דלק דלף מהמיכל לתוך תא הנוסעים.

• תוכן חדש...