Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלוויזיית LG לא נדלקת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הכל התחיל מפגיעת ברק באיזשהו ארון הוט ברחוב שגרם לממיר פייברבוקס להישרף ואיתו גם לקחת את הפורט hdmi במסך (LG ln 54).

החליפו ממיר,חובר ליציאת rca ,הכל טוב ויפה חצי שנה עד אתמול. הטלוויזיה בת הפחות מ4 התחילה לעבוד ללא שמע ולאחר מכן הפסיקה להידלק כלל. לא משנה מה אני עושה היא מסרבת להידלק. ניסיתי כל מיני הצעות ברשת של הוצאת מתח,ולחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה וכו' אבל כלום לא עזר.

למסך כבר אין אחריות,הוט אמרו ''אם תצליח להוכיח שהממיר שלנו פגע במסך, תקבל פיצוי''... לא באמת היה לי זמן לזה ולא להורים שלי ולא הפריע להם לראות טלוויזיה לא באיכות hd.

עכשיו אבל אני לא יודע איך להתקדם. לפנות להוט בהאשמות? לתת את המסך לתיקון? האם זה משתלם? היום ניתן כבר לקנות מסך גדול יותר,אומנם לא של חברה כמו LG (לא שזה עזר במשהו) בפחות מ2000 ש''ח.

בקיצור אשמח לשמוע דעותיכם.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לך למעבדה, שיתקנו את הטלוויזיה בכל עלות שהיא, תשלח להוט את החשבונית ותתנתק מהם. ככה תקבל את הכסף מהם בהפקדה לחשבון או לכרטיס אשראי באופן כמעט מיידי.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...