Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני בולם ממהירות גבוהה (לא מטורפת אבל גבוהה) נוצרת בפרונט שלי רעידה מטרידה.

ככל שעוצמת הבלימה חזקה יותר כך הרעידה קשה יותר כאשר אין מדובר לא ב WALLOWING ולא ב- HEADSHACKS - אלה רעידה חזקה תדירות גבוהה ותנועה קצרה.

לא נראה לי שזה כתוצאה מדיסק עקום (אבל מי יודע אולי).

למי היה ניסיון במקרים כאלה: דיסק עקום ,רפידות בעייתיות ,מחזירי שמן או בעיה אחרת במזלג שלא קשורה ביושרו (יש לי תעודת יושר שלו באמת ).

מן הסתם הפנה למכונאי אבל רוצה מקסימום מידע.

Machines need love too - Terminator I

פורסם

נתת את כל הסימנים לדיסק עקום, או בעיה בקליפר ברקס, מה שאנני מאמין, גש לבדוק במוסך.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

זו גם אופציה, תסתכל על הדיסק בין שני הדיסקיות ברקס שאתה מסובב ת'גלגל, ואם תראה אותו זז מצד לצד אז תדע שהוא עקום, אבל לדעתי ברקסים זה חיים או מוות, תן למכונאי מוסמך שיבדוק את זה, ולפחות תדע שלא חסכת כסף אבל קנית לך עוד זמן לחיות.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

תלך למכונאי.

אבל תבדוק:

1. תרים הגלגל הקידמי, תחזיק משהו (אני משתמש במברג) על הבקבוק במרחק של מילימטרים ספורים מהדיסק, סובב הגלגל ותיראה אם הדיסק מתקרב או מתרחק.

2. כשהגלגל באויר, תחזיק עם שתי הידיים בתחתית הבקבוקים, ותנסה לדחוף ולמשוך. אם תרגיש חופש, אז זה או בציר ההיגוי או התותבים של המזלג הקידמי. מיסבי היגוי - כשהאופנוע על הגלגלים, תחזיק יד ימין על הבלם ויד שמאל על החיבור בין המשולש העליון והשילדה. תזיז קדימה ואחורה ותלחץ על הבלם. אם אתה מרגיש חופש קל, זה המיסבים.

3. איך מחזקים מייסבי היגוי ? משחררים את כל הברגים של המשולש העליון, מחזקים את האום (לפי הוראות היצרן) ואז מחזקים מחדש את המשולש העליון. קודם הבורג האמצעי ואח"כ בצדדים.

זה היה על רגל אחת.

כן אני יודע שיש דרכים יותר נכונות ומדויקות, אבל זה הכי קצר ופשוט.

בהצלחה.

פורסם

תודה לכולם.

שאלה נוספת:

כיצד נוצר דיסק עקום - האופנוע עם קילומטר,ז נמוך יחסית אני לא נוטה לרכיבה אגרסיבית שמאמצת בלמים ?

Machines need love too - Terminator I

פורסם
תודה לכולם.

שאלה נוספת:

כיצד נוצר דיסק עקום - האופנוע עם קילומטר,ז נמוך יחסית אני לא נוטה לרכיבה אגרסיבית שמאמצת בלמים ?

בדרך כלל מכה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...